'Tagliafico, Vd Beek en Onana de drie die vertrekken'

NielsOpdam, 17-04-2020 om 19:00, 6899 views, Pantelic Podcast |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Freek Jansen zijn Nicolás Tagliafico, André Onana en Donny van de Beek de spelers die na dit seizoen vertrekken bij Ajax. Dat vertelt de Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad in de Pantelic Podcast.

'Er zullen spelers vertrekken', opent Jansen. 'Er zullen spelers ook moeten vertrekken. Als je deze week de berichten vanuit Ajax, PSV en Feyenoord hoort. Er zal links of rechtsom ook geld binnen moeten komen. Als er zoveel geld niet binnenkomt. Waar verdien je het meeste geld aan als club? Dat zijn toch uitgaande transfers.'

De Ajax-watcher verwacht geen leegloop in Amsterdam. 'Volgens mij zijn Tagliafico, Van de Beek en Onana op dit moment de één, twee en drie die vertrekken. Ik denk dat Neres blijft, die is natuurlijk ook lang geblesseerd geweest.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KVF
Als inderdaad Donnie vertrekt hoop ik dat Ajax een poging gaat wagen voor szoboszlai van RB Salzburg. Is een erg groot talent en past goed in onze speelstijl!
0 0
Kingoffdatoilet
Ach die gaan niet alle drie.
0 0
PetrosQ
Ik denk het ook, maar alleen als de juiste clubs komen en ze een normaal bedrag betalen. Volgens mij zouden alle drie ook nog prima een jaartje kunnen blijven.
0 0
DrFootball
Kan mij wel voorstellen dat er wat gaat gebeuren op de transfermarkt. Al zullen de bedragen lager liggen dan voor de crisis. Er gaan echt wel weer clubs met geld smijten, want 'The show must go on'. Ajax zal ook nog wel wat gaan doen. Verwacht dat ze een linksback zullen aantrekken, een rechter centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en iemand die op 8 uit de voeten kan. Persoonlijk zie ik niets in een nieuwe keeper. Ga de competitie maar in met Scherpen en Kotarski met Raatsie daarachter. Die jongens hebben wedstrijden nodig.

Naast Ziyech, Onana, Tagliafico, Dest, Veltman en Van de Beek verwacht ik ook dat er een enorme grote stroom van uitgaande transfers/verhuur: Alvarez, Babel, Van Bladeren, Castillo, Eiting, Frei, Van Gelderen, Ter Heide, Huntelaar, Johnsen, Kemper, Kuhn, Van Leer, El Maach, Magallan, Marin, Danilo, Pierie, Solomons, Thethani en Varela.

Wat mij wel verwonderd is dat er nog weinig nieuws is met betrekking tot het verlengen van de contracten van J & Q Timber, Brobbey en Kasanwirjo. Ik zie in Brobbey echt de spits van de toekomst; sterk, snelheid, combineert makkelijk en scoort goals. Deze jongens zijn 18 en gaan nu hun laatste contractjaar in. Daarbij heb je nog een aantal 17 jarigen die in mei allemaal 18 jaar worden: Gravenberch, Hansen en Taylor van wie het contract ook in 2021 afloopt.
0 0
Simon1
Onana: 40 miljoen
Tagliafico: 40 miljoen
Van de Beek: 60 miljoen

Eredivisie 20/21 wordt leuk, Ajax 1 tegen Jong Ajax en Ajax 019 en de rest wordt opgevangen door plaatselijke verenigingen. De rest is failliet. ^_^ Wij harken nog genoeg binnen.
0 0
VoorOnzePloeg
Ajax-AFC hahaha
0 0
fc Barcelona_ke
Ik verwacht dit zomer ondanks corona echt leegloop! Onana vd beek tagliafico
Vanwege corona moeten ze overbodig, talenten zn tijd gehad of verhuurd worde, doorselecteren
Labyad ekkelenkamp pierie botman veltman danilo huntelaar babel varela van leer mazraoui marin alvarez.

Bribbey unuvar hansen giovanni taylor j timber misschien rensch en regeer meer kans geven. Ajax moet natuurlijk zich versterken als ze weer wil presteren op CL

Ik verwacht geen aankopen bijv bij az psv of andere eredivisieclub. Ze vragen teveel voor
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Kut Corona
1 -1
3sterrenAjax1
gezien de economische schade vind ik dat we financieel even 2 tandjes terug moeten schakelen. geld cashen voor deze spelers mits marktconforme prijs. als deze zomer idd ziyech vd beek onana nico vertrekken dan zou ik een aantal relatief goedkope vervangers halen. ik pleit voor een nieuwe keeper, midtsjo als controleur (nog maar 1 jaar contract), wijndal/van aanholt als back en een creatieve middenvelder/buitenspeler. verder zou ik spelers die echt ervaring moeten gaan op doen maar nog tekort komen zoals eiting en schuurs verhuren.
2 -2
ambtenaar
Moet het allemaal nog maar zien, de nog grotere clubs gaan ook niet met geld smijten.

Zie zo snel geen topclub die een nieuwe keeper nodig heeft.
Voor een 2e doelman ga je geen 30 miljoen betalen.
1 -1
Joseph
Ajax heeft Ziyech verkocht en er komt opnieuw een termijn van de Ligt aan, volgens mij zit Ajax dus al op 60 miljoen.

Ajax hoeft niet te verkopen, het is belangrijk dat er een goede prijs voor die jongens komt, anders wordt het toch een jaar wachten.

Verder hoop ik dat ze snel werk gaan maken van Ihattaren en ik zou toch Vertonghen proberen te halen. Wat mij betreft zetten ze Scherpen gewoon onder de lat, scheelt weer een aankoop en die liet bij Jong een goede indruk achter in zijn laatste wedstrijden.
0 -1
MankeNelis
En Ziyech maakt 4.
1 -1
Wout1988
Die is alleen zeker
3 0