Verweij: 'Tagliafico nog niet rond met een club'

NielsOpdam, 10-04-2020 om 17:45, 4293 views, Telegraaf Podcast |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Mike Verweij is Nicolás Tagliafico nog niet rond met een club. Donderdag meldde Marco Timmer, Ajax-watcher namens Voetbal International, dat de Argentijn wel al rond was met een club, maar dat klopt niet volgens Verweij.

'Er ging zelfs het gerucht dat hij al rond zou zijn met een nieuwe club', opent Verweij in de podcast van De Telegraaf over Tagliafico. 'Dat heb ik voor de zekerheid even nagetrokken bij zijn zaakwaarnemer in Argentinië. Maar volgens hem is daar absoluut geen sprake van.'

Er wordt wel veel geïnformeerd naar de Argentijn, maar volgens Verweij zijn clubs nu afwachtend vanwege de coronacrisis. 'Iedereen moet eerst kijken naar wat er financieel allemaal mogelijk is. Dat Tagliafico in de belangstelling staat van heel veel clubs, dat staat vast. Dat hij zal vertrekken, die kans is volgens mij ook wel groot, maar hij is nog niet rond met een club.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Ajax moet hem niet verkopen, geen back up.
Kik Pierie zal er kunnen spelen als nood of jongens van toekomst..
Dit zijn duidelijk nog geen gearriveerde spelers.

Ajax moet spelen met spelers die op een goed niveau hebben gespeld.
Antony bv als vervanger van Ziyech is een geweldige aankoop.
Wijndal zal ook een redelijk goede vervanger kunnen zijn voor een Tagliafico.
Ajax moet er niet te veel kwaliteit op verliezen.
1 0
Fredschuit1
Die back up hebben ze juist wel in huis. Heel slim al vroegtijdig aangetrokken en al vlieguren gegeven op het middenveld en centraal achterin. Lisandro Martinéz is de ideale opvolger. Hier komt hij ook naar mijn mening het beste tot zijn recht. Je krijgt nou alleen weer ruimte op het middenveld voor eventuele aankopen. Tot nu pakken Eiting en Gravenberch deze kans nog niet echt aan. Wellicht dat Timber dat wel gaat doen.. maar zou op het middenveld nu wel alvast verder kijken aangezien ook Marin en Alvarez hier niet uit de verf komen..
0 0
Multi
Dat wordt een groot gemis en ik ben erg benieuwd hoe Ajax dat wil opvangen. Ik vermoed niet dat Martinez de linksback gaat worden en in dat geval moet je iemand halen. Ajax mag wat mij betreft wel proberen te gaan voor: Noah Katterbach, lekker aanvallende speler is dat die verdedigend ook wel zijn mannetje staat.
0 0
Kingoffdatoilet
Promes kan ook. Aanvallend is hij toch niks zonder Ziyech. Laat hem dan maar als opkomende back spelen.
1 -4
AjaxDaniel
Kan Castillo niet voor de leeuwen gegooid worden? Angelino had vorige zomer echt een goede versterking geweest maar is nu helemaal niet meer haalbaar.
0 0
Multi
Maar ook daarvoor zal je een backup moeten hebben. Ik zou lekker Katterbach halen en hem en Castillo het uit laten vechten.
0 0
Simon1
Deze hele discussie toont aan dat het niet goed is gesteld met de jeugdopleiding van Ajax. Idealiter moet Tagliafico worden opgevolgd door een speler uit de jeugd. Maar die is er niet en zelfs aan de back-up voor de aankoop wordt al getwijfeld.

Volgens mij hadden we dit probleem niet met Jonk.
1 0
Fredschuit1
Hoezo? Martinez gaat deze plek moeiteloos overnemen en met Castillo en Salah-eddine perfecte back ups vanuit de jeugd.
0 0