Onana reageert fraai op jonge Ajax-fan

ThijsZwagerman, 09-04-2020 om 21:20, 3747 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

André Onana heeft op Twitter een jonge Ajax-fan een hart onder de riem gestoken. De jonge supporter vreest dat Onana aan het einde van het seizoen bij Ajax vertrekt en hoewel de doelman daar geen uitsluitsel over geeft, reageert hij wel op fraaie wijze.

De vader van een achtjarige Ajax-supporter schrijft op Twitter dat zijn zoon bang is dat Onana aan het einde van het seizoen vertrekt en dat hij baalt dat hij Onana dan nooit in het echt heeft zien spelen. De vader vraagt aan Onana of hij diens zoontje kan opbeuren met wat bemoedigende woorden of een handtekening, waarna Onana reageert.

‘Ik zie dat Ajax een fan voor het leven heeft’, schrijft de Kameroener op Twitter. ‘Ik wil hem al mijn kracht geven om te blijven vechten voor wat hij wil bereiken. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook in het leven in algemene zin. We zullen binnenkort weer van Ajax kunnen genieten’, besluit Onana.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Prachtig om te zien, ik wil ook zo'n dekbed, maar denk dat mijn vriendin daar niet zo voor in is zie geen bloemetjes erop.
0 0
AFCA-B93
Haha, hoe gaaf, dat Onana beddengoed! Dan ben je een echte :p
1 0
VoorOnzePloeg
geweldige gast
2 0
036AFCA97
Wat een held die Onana. Binnen en buiten het veld.

Van alle spelers uit de selectie zou ik hem als eerst een salaris a la Ziyech geven om hem koste wat het kost te behouden.

Deze jongen moet echt pas vertrekken als die Barcelona of Liverpool in de basis kan staan en anders niet.
3 0