Cadena SER: 'Barça voortdurend in contact met Onana'

BartVeenstra, 08-04-2020 om 11:35, 5066 views, Cadena SER |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Barcelona staat 'voortdurend in contact' met Ajax-doelman André Onana. Dat meldt Mundo Deportivo op basis van Cadena SER. De Kameroener wordt al langer gelinkt aan een mogelijke terugkeer naar de Catalaanse topclub.

Onana heeft van directeur voetbalzaken Marc Overmars de toezegging gekregen dat Ajax meewerkt als er een goed bod op tafel komt. Met Marc-André ter Stegen heeft FC Barcelona op dit moment al een keeper van wereldklasse rondlopen en dus is het de vraag of Onana er oren naar heeft om tweede keeper te zijn. Wel is het zo dat er rondom Ter Stegen onduidelijkheid is ontstaan omtrent zijn toekomst.

In het radioprogramma Cadena SER werd ook aangegeven dat er meerdere Europese topclubs zijn met interesse in Onana. Eerder werd de doelman van Ajax ook al gelinkt aan clubs als Chelsea en Tottenham Hotspur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Barca kan zoveel willen.. ze hebben geen geld meer en laat ze maar van het laatste geld Frenkie de Jong afbetalen.
0 0
Van Reenen
Natuurlijk hebben Spaanse en Italuaanse clubs geld in overvloed. De clubs vragen aan hun huisbankiers de benodigde honderden miljoenen per jaar voor transfers. En als er in die landen de afgelopen tientallen jaren een financiële puinhoop ontstaat, kloppen ze aan in Brussel dat zij Eurobonds willen hebben uit het potje dat bij de Europese Centrale Bank klaarligt. Zit maar 412 miljard in, dus denken Spanje en Italië daar wel een deel van te kunnen kringen. Maar zonder restricties graag en zonder het betalen van rente. Want dat grote geld dat zij willen, kunnen ze weer bij de huisbankier stallen etc.
Voor Frenkie was een bedrag van 80 miljoen euro bijna onbespreekbaar, maar voor Griezmann was opeens 120 miljoen beschikbaar. Gut, waar kwam dat ineens vandaan? Sinterklaas bestaat toch niet.
0 0
Bonno1978
Het is toch mooi hoe een open & eerlijk gesprek tussen Vd Sar en Onana heeft geleid tot een langer verblijf bij Ajax. En dat hij het advies van Vd Sar heeft opgevolgd. Anders had hij nu waarschijnlijk ergens op de bank gezeten. Nu heb je de mooie situatie dat Onana de kaarten in handen heeft en het recht heeft om te zeggen tegen Barca (en andere clubs) dat hij alleen komt als hij als eerste keeper wordt gehaald. Onana wil heel graag terug naar Barca (zijn interviews teruglezend) en andersom willen ze hem als (toekomstige) 1e doelman, maar dan zal er toch wat duidelijk moeten worden over Ter Stegen. Anders ben je gek als je daar nu heen zou gaan. Deze man moet gewoon spelen en geen tweede Cillessen worden daar. Vindt het overigens echt een Barca keeper....
0 0
wendoo9
Misschien ben ik te voorbarig, maar denk dat Kjell Scherpen gewoon een kans moet krijgen als eerste of tweede keeper bij Ajax 1. In het begin was hij erg onzeker, maar zie toch een behoorlijke stabiele keeper staan die erg rustig is aan de bal. Hij voetbalt goed mee en had voortreffelijke reddingen bij Jong Ajax. Iedere keeper zal fouten maken. Onana is een voortreffelijke keeper, maar doet af en toe dingen dat ik denk : Wat ben je bezig dusssssssss
1 -1
Kingoffdatoilet
Ik ben het met je eens hoor. Zou een goede eerste keeper zijn die gezien zijn ontwikkeling bij jong in staat is heel erg snel te groeien. Onana is alleen wel een van de beste keepers in de wereld op dit moment.

Ik ben vel tegen het halen van een nieuwe ervaren doelman. Zowel Scherpen als Kotarski ontwikkelen zich goed en kunnen volgend seizoen of het seizoen daarna verassen. Ik denk ook niet dat Onana weg gaat.
0 -1
ram
Kotarski of Scherpen in de basis zetten zou echt een ongelooflijk en totaal onverantwoord risico zijn. Maar gelukkig heeft Ajax wel iets meer verstand van keepers en zullen ze dat nooit doen.
0 -1
ram
"Wat ben je bezig"? Wat bedoel je daarmee? Het lijkt alsof je insinueert dat hij rare fratsen uithaalt ofzo. Als dat zo is, heb ik echt geen idee waar je het over hebt.

Ik zou Scherpen nooit eerste keeper maken. Ik zou een veel betere keeper halen met meer ervaring. Scherpen en Kotarski zijn wat mij betreft de tweede (en derde) keeper volgend jaar. Ze zijn in ieder geval niet minder dan Varela.
0 -1
wendoo9
Wie heeft het over fratsen ?? Ook Onana heeft nog zeker verbeter punten laat maar zo zeggen dan.
0 0
ram
Ik quote je toch niet... Ik vraag alleen maar wat je insinueert. En wat je insinueerde vertaalde ik naar "fratsen".

En ik heb gelijk want je schat Onana veel te laag in. Hij is ontzettend betrouwbaar.
0 0
ram
Ja... Onana gaat daar lekker tweede keeper worden... Hou toch op.
0 0