Dessers: 'Ben nog altijd onder de indruk van Ten Hag'

GinoHaverkamp, 07-04-2020 om 16:55, 2982 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Cyriel Dessers is een fan van Ajax-coach Erik ten Hag. De twee werkten in de eerste helft van het seizoen 2017/18 met elkaar samen bij FC Utrecht en de Belgische aanvaller is nog altijd onder de indruk van de trainer, zo laat hij weten in gesprek met FOX Sports.

De Heracles Almelo-spits noemt Ten Hag zijn meest geliefde trainer. Bij FC Utrecht was hij coach van Dessers en daar heeft de voetballer veel aan gehad, zo verzekert hij. 'Ik heb maar een half jaar met Erik ten Hag kunnen werken bij FC Utrecht, maar ik heb toen zo'n evolutie doorgemaakt', zegt hij. 'Ik ben nog altijd heel erg onder de indruk van wat hij kan en hoe hij met mij heeft gewerkt.

Eind maart dompelde Dessers Ten Hag en zijn manschappen nog in rouw toen hij in het duel met Ajax in de slotfase de enige treffer wist te maken. Het was zijn vijftiende goal van de jaargang en één van de voor hem meest memorabele momenten van het seizoen. 'Toen ik de winnende mocht maken was een wel speciaal moment.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Weer een
Noem mij eens een speler of andere mensen in clubs die met Ten Hag gewerkt hebben en niet positief zijn
Ik ben er nog geen een tegen gekomen
1 0
Franciscos
Heb nooit specifiek op zijn looplijnen en inzicht gelet, maar over het algemeen maakt hij wel een goede indruk. Kan aardig ballen, maar de vraag is of het ook het niveau is van aanhaken bij EU-top.

Ik denk dat dat helaas niet zo is, maar ik kan het mis hebben.
0 0
blessure
Sollicitatie ?
0 0
Leefieg
Vind ik geen verkeerde speler. Is redelijk snel, sterk en zeer doelgericht met een functionele techniek
0 0
Leefieg
Vind ik geen verkeerde speler. Is redelijk snel, sterk en zeer doelgericht met een functionele techniek
0 0
Maxwell_5
Als je hem vergelijkt met Huntelaar, die alleen nog maar als invaller nog een beetje van waarde is. Zou dit een prima vervanger zijn in de selectie.
1 0