Sky over Dest: 'Bayern heeft beste kaarten'

FinnDekker, 07-04-2020 om 08:55, 4868 views, Sky Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens het Duitse Sky Sports is Bayern München nog altijd zeer geïnteresseerd in Sergiño Dest. De rechtsback van Ajax moet aankomende zomer de Rekordmeister versterken. Op zijn beurt zou Dest ook oren hebben naar een transfer naar Die Bayern.

De berichtgeving rondom Dest en Bayern startte in de winterstop. Van een transfer kwam het destijds niet. Wel werd naar verluidt gesproken over een transfersom van minimaal twintig miljoen euro. Bayern München zou deze zomer afscheid nemen van Alvaro Odriozola en ziet in de negentienjarige dé nieuwe rechtsback van de toekomst. 

Het Duitse medium geeft wel aan dat alles in München wat betreft transfers on hold is gezet vanwege de coronacrisis. Desondanks zouden de Duitser de beste papieren hebben om Dest binnen te hengelen, al wordt FC Barcelona tot slot ook genoemd als geïnteresseerde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Keizer020
Minimaal 35 miljoen, gewoon hoog inzetten
0 0
Henkjanklaas
Het blijft maar door gaan. Spelers hebben amper of net een basisplaats en hup ze willen of gaan al weer weg. Deze Dest kan een aardige voetballer worden met de nadruk op worden mits hij dat kip zonder kop rennen naar voren indamt en zijn verdedigende kwaliteiten sterk verbetert.
0 -1
waayop
Begrijp niet wat Bayern met hem wil. Eerst maar eens stoppen met blind naar voren rennen en goed luisteren als Ome Dusan iets zegt.
0 0
Cruijffthebest
Ze mogen hem halen voor minimaal 30 miljoen, geld zat daar!
0 0
JariJari
Prima bedrag voor hem.
0 -1
Ansjo
Je zit slecht in elkaar als je nu al weg wilt vind ik. Dus ga maar dan.
3 0
Joseph
Heeft sportief nog weinig betekend voor Ajax, dus Ajax moet volhouden aan de hoofdprijs. Geen gunprijsjes zoals je dat met Tagliafico wel kan doen.
2 0
Joodhannus73
Gunprijs? Omdat Nico goed voor Ajax gespeeld heeft? Ik blijf mij verbazen hier. In Portugal zou Dest voor 40 en Nico voor 60 miljoen verkocht worden. Hoezo dan voor fooitjes wegdoen? Willen we niet het Bayern van Nederland worden en aansluiting vinden bij de Europese subtop? Wat is dat toch? Hou op met die Calimero cultuur. Ajax moet zijn huid veel en veel duurder verkopen. We zijn de Aldi van Europa. Alles in de uitverkoop. Door andere landen worden we als grootmacht aangezien (ook weer als mooiste shirt ter wereld verkozen door France Football, zelfde instantie als de Gouden bal), maar we gedragen ons daar niet naar. Te beginnen bij veel supporters...
0 0
echteajacied
Van mij mag ie weg. Ben nog steeds niet overtuigd van zijn kwaliteiten en hij is letterlijk een lichtgewicht.
2 -1
Simon1
40 miljoen en ze mogen hem hebben.
2 -2
Multi
Ach voor het juiste bedrag mag hij wat mij betreft gaan. Potentie heeft hij zeker, maar hij is er bij lange na nog niet. Maar met een Timber erachter en eventueel Mazraoui is dat niet de positie waar ik me zorgen om maak. Ik denk dat de positie van Ziyech een groter probleem geeft.
3 -1
mistermiyagi
Dest zal de wereldtop halen, hij is een klasse beter als Mazraoui of Timber.
0 0
Lazell
Eens. Weet nog dat we dat bedrag voor vd Wiel weigerden van 15 miljoen. Vind Nous ook meer complementair aan ons spel. Dat overlappen continu is leuk, maar maakt ons ook kwetsbaar, waar Nous juist het middenveld versterkt en ons stabieler maakt waardoor de aanvallers meer los kunnen gaan. Komt ook zeer weinig rendement uit het spel van Dest. Maargoed, is pas 19.
0 -2
Woodenshoe1
Jammer alleen dat Nous in de helft van zijn wedstrijden totaal niet bij de les is..
1 0
BokkieBokstra
De man is nog amper een vaste basiskracht en gaat dan alweer? Al denk ik, iedere speculatie over transfers voor enorme bedragen is nu misplaatst.
5 0
trodat4030
100.000 keer liever speculeren over transfers, dan over het hele gezeik wel of niet door voetballen. Dat komt me mn oren uit. Vooral omdat niemand de wijsheid in pacht heeft, maar wel allemaal doen alsof ze het wel hebben. En íedereen moet zn plasje erover doen. Ik wordt er stapelgek van..

Nee, geef mij maar lekker speculatie over transfers, de vraag wie we moeten halen als ie gaat en meer van dat zulk soort dingen.
1 0
Jojo49
haal hem gauw op voor 20 miljoen ,, want 12 was al te veel.
4 -5