Kluivert sluit terugkeer nog altijd niet uit: 'Houd van Ajax'

JesseTH, 29-03-2020 om 18:25, 10328 views, Helden |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Justin Kluivert sluit nog altijd niet uit dat hij in de toekomst nog terugkeert bij Ajax. In 2018 verruilde hij de Amsterdamse club voor AS Roma, waar hij nog altijd actief is. Een terugkeer is nu nog niet aan de orde, maar in de toekomst zou het zomaar kunnen gebeuren.

In een livestream van Helden krijgt de aanvaller de vraag of het in zijn plannen voor komt om ooit weer in het rood-wit van Ajax te spelen. Een goede vraag, volgens Kluivert. 'Ik zou het nog niet weten. Het zit nu nog niet in mijn hoofd, maar wie weet gebeurt het in de toekomst. Ajax zit nog steeds in mijn hart. Ik houd van Ajax. En ik ben Amsterdammer, dus misschien kom ik ooit terug.'

De buitenspeler kreeg veel kritiek te verwerken toen hij op negentienjarige leeftijd besloot om te vertrekken naar het buitenland. Kluivert sprak echter altijd het vertrouwen in het slagen uit en komt tot dusver tot behoorlijk wat speelminuten. Al 62 maal maakte hij zijn opwachting in het shirt van AS Roma.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peewee
Kluivert zoekt weer eens aandacht en is gewoon mediageil! Kan zich beter op zijn sportieve prestaties richten want zijn vertrek bij Ajax heeft hem alleen maar teruggeworpen in zijn ontwikkeling. Denk overigens niet dat Ajax op hem staat te wachten ... die trein is al lang vertrokken! Bye bye Justin!
0 0
Jan Doedel
Justin Kluivert houdt van..........idd Justin Kluivert.
Ook al zou hij gratis en zonder salaris willen komen echt nooit meer aan beginnen.
Misselijk vervelend ventje!
3 0
Hollister
Niet doen... alleen al de meniet waarop hij steeds zichzelf in de etalage zet word ik al moe van... Ajax heeft een prima prijs voor hem gekregen destijds.. klaar
1 0
Drukwerk1968
Wat een negativiteit over een jeugdprodukt. Wie zou er op die leeftijd niet voor het geld kiezen? Diezelfde mensen serveren hem nu af alsof het een paria is. Wie dat doet is het niet waard om supporter te zijn van deze mooie club.
1 -1
Matzet
Niet zozeer de keuze wordt hem kwalijk genomen, maar de wijze waarop.
3 -1
OuweDibbes
Praat lekker voor jezelf, deugdmens.
Heb je dit interview wel gelezen dan? Terwijl een deel van de bevolking dood gaat aan een longvirus, mag de supporters en de club die je letterlijk 1 jaar lang in de zeik hebt genomen hopen dat je ooit wel terug komt waarneer kluivertje dunkt.

Mag hopen dat Roma snel falliet gaat.
0 -1
PetrusKeizer
jammer hoor, dat AS maar blijft voeren met die Justin-draadjes. Kan er weer ns afgezeikt worden. Het verdiende allemaal geen schoonheidsprijs, zn vertrek. Maar ik vind t niet zo nodig om in herhaling te vervallen.Na n scheiding moet je vooruit, en niet in wrok blijven hangen.
2 -1
OuweDibbes
Wat een halve gare egoïst is Justin ook. Nooit meer welkom bij Ajax. Binnenkort kan hij samen met zijn vader een boek schrijven, rond komen met 30 procent van je voormalig salaris.
0 -1
PJSM
Dan sluit ik dat uit voor jou. Niet welkom.
0 -1
trooop
Moeilijk om van dit ventje te houden, maar wat niet veranderd is: hij kan nog steeds fantastisch voetballen. Wat ook niet veranderd is: de tokkies hier op AS kunnen die twee zaken nog steeds niet scheiden. Snelheid, souplesse, balgevoel, kluivertje is gewoon een enorm talent. In rome nu al 3 trainers gehad, die allemaal van hem hielden. Ajax heeft in geen 20 jaar zo'n groot aanvallend talent voorgebracht. Waarschijnlijk nog wel langer.
3 -2
Illegaal
haha..... Blijf aub weg we hebben jou niet nodig, je bent geen topper en zal het ook nooit worden.

Ajax is een te hoog niveau voor jou, de jongens die in jong Oranje speelden in de aanval (waarvan er al een aantal naar oranje gegaan zijn) waren allemaal beter dan jij dat zegt ook genoeg.

Er komt totaal geen dreiging uit hem en als hij eens dreiging heeft dan is het niet meer dan 1 of 2x per wedstrijd tegen een laagvlieger
1 -1
Jariiii
Ik vond hem bij Ajax een enorm talent, júíst met heel veel dreiging.
Heb hem daarna niet meer gevolgd, ik trek dat niet.
1 0
Illegaal
Nee ik heb hem nooit een groot talent gevonden, hij is alleen dreigend als hij een tegenstander tegen zich heeft die niet zo snel als hij is, als zijn tegenstander net zo snel als hij is dan heeft hij niet de kwaliteit om er voorbij te komen, hij kan een man alleen voorbij op snelheid en niet op techniek. En zijn fysiek spreken ook nog eens flink in zijn nadeel.

Nu ben ik sowieso al iemand die vind dat een flankaanvaller snelheid moet hebben anders heb je daar niks te zoeken in mijn ogen
0 0
Jariiii
Wát een hypocriete teksten. Ik ben geen haatdragend persoon, ik hou er niet van mensen af te schrijven of keihard te veroordelen omdat ik niet weet hoe ik zelf in een bepaalde situatie gereageerd zou hebben, en daar komt ook nog eens bij dat hij nog jong is, maar dit soort teksten is echt wel héél goedkoop.
1 -1
amthree
Maar je houd meer van geld he kleine rat? net als die zaakwaarnemer van je, de grootste rat van het voetbal..
2 -1
Joseph
Moet hij wel flink zijn best doen bij Roma, want op dit moment is hij veel te licht voor Ajax..
3 -2
Amsterdam Loyals
Er is maar een echte Kluivert! En dat is je vader.. ga je mij met Mino en je moeder je geld wegen!
2 -2
AjaxDaniel
'dus misschien kom ik ooit terug.'

Dit geeft zijn arrogantie al goed weer. Hij heeft nog niks bereikt als speler maar heeft een houding alsof hij een topspeler is.
2 -1
Jelephi
Nee bedankt lekker wegblijven. Geldwolf, net als je familie.
1 -1
JBM
Weg met dat jong!
1 -1
TheTruth
Opdonderen
0 -1
xstaniox
Is Shane Kluivert niet iets voor ons als hij 16 wordt?
0 0
insectenverdelg
Justin wie?
0 0
xstaniox
"Nog altijd niet".
Die jongen is nog geen 21 jaar, natuurlijk sluit hij het nog niet uit.
1 0
Koekepeer
Goede backup. Voor een goede prijs zeker doen
2 -1
Cruijffthebest
Blijf lekker weg zwaar over het paard getild arrogant jochie!
3 -1
Bonno1978
Zeg dat nou niet Justin...
2 -1
SPLNDD
Nee Justin, dat station zijn we gepasseerd.
5 -1
AjaxBaggio
Snap dat gehaat op Justin niet echt.
Ja, hij heeft voor het geld gekozen. Boeie!
Geen reden voor mij om die jongen te haten. Vond het wel een vreemde keuze, maar goed... zijn leven!

Hoop voor het Nederlandse voetbal dat deze jongen een mooie toekomst tegemoet gaat.
Speelt vrij regelmatig de laatste tijd. Ook een aantal keren erg beslissend geweest. Dus zo slecht doet hij het niet daar.

Betwijfel of hij zo goed als zijn Pa gaat worden. Maar ik laat me graag verrassen!
4 -11
Spectre
Voor ons, de supporters was het een geweldig vooruitzicht, een Kluivert jr, de zoon van de grote Kluivert, die met Ajax zoveel succes behaalde, dat is toch iets nogstalgisch voor supporters. De bravoure had hij, voetballen kon hij ook dus hij was voor ons toch geweldig toen hij zich aandiende bij het 1e, hij scoorde, kustte het logo en... vertrok na 1 seizoen al naar AS Roma, een club die zich historisch niet met Ajax kan meten en qua voetbal vorig jaar soiezo niet. Dat was voor ons toch min of meer een klap in het gezicht, ondanks dat het zijn leven is en zijn keuze.
2 0
Bky
Hahahahahahaha.
5 -1
ST
Zijn moeder heeft hem gek gemaakt. Enorme gold digger is dat volgens mij. Zijn vader vond het onverstandig maar had minder grip op hem dan zijn moeder. Toch valt hij me niet tegen bij AS Roma. Hoop dat ie daar de pannen van het dak speelt en een wereldvoetballer wordt. Is toch alleen maar goed voor het Nederlandse voetbal / Oranje? Van mij mag hij ooit terug komen maar dan wel transfervrij.
1 -2
aka
Nee
3 -1
Benleiden
Niet welkom!
7 -2
DaarHoordenZijEngelenZingen
Logo kussen dan daarna weggaan. Nooit meer terugkomen!
7 -1
Soccerskins
A la Babel wil iedereen wel terugkomen. Alleen haal je het niveau van Ajax daar alleen maar mee omlaag.
4 -1
dondonny
Wat een triest antwoord. Babel bij zijn eerste terugkeer veel meerwaarde gehad. Bij deze terugkeer tot nu toe nog niet, ik zie ook wel dat hij kwalitatief wat minder is dan de rest, maar alsjeblieft geeft wat meer waardering voor spelers die terugkeren
4 0
Soccerskins
Spelers zoals Blind, Huntelaar of Litmanen waardeer ik zeker. Maar er zijn te veel spelers die pas willen terugkeren als ze nog maar weinig toe te voegen hebben.
2 0
Dapperestrijders81
Hoor ik daar nou een lama schijten?
6 -1