SC Heerenveen-fans starten actie voor Huntelaar-terugkeer

ThijsZwagerman, 29-03-2020 om 13:15, 7206 views, Leeuwarder Courant |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De supporters van sc Heerenveen zijn een actie begonnen om Klaas-Jan Huntelaar warm te maken voor een terugkeer naar Friesland. De spits heeft een aflopend contract bij Ajax en voorlopig is het nog niet bekend of die aflopende verbintenis verlengd gaat worden.

Marcel Koppers, initiatiefnemer van de actie, legt aan de Leeuwarder Courant uit wat hij met de actie hoopt te bereiken. ‘Het moet in elk geval duidelijk zijn dat hij welkom is. De club kan een speler als Huntelaar heel goed gebruiken en terugkeer van een icoon zou in dit jubileumjaar (sc Heerenveen bestaat 100 jaar, red.) prachtig zijn.’

Huntelaar speelde tussen 2004 en 2006 46 competitiewedstrijden voor sc Heerenveen. In deze duels scoorde hij maar liefst 33 doelpunten, waarmee Huntelaar een transfer naar Ajax verdiende. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de sc Heerenveen-supporters Huntelaar graag zien terugkeren in het Abe Lenstra Stadion. Of Huntelaar zelf openstaat voor een terugkeer naar sc Heerenveen is niet bekend.

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
14AJAX14
Prachtig voor hem om af te sluiten bij de club die hem het vertrouwen gaf op het hoogste prof niveau in NL. Heeft ie ook een basisplaats en kan ie misschien wel topscorer worden indien hij een degelijk team om zich heen heeft. Bij Ajax is Huntelaar's avontuur als speler voorbij en moet hij plaats maken voor de jonkies. Wel erg welkom als spitsentrainer of jeugdtrainer!
0 0
AFCA020!
Sympathiek... maar met 46 potjes al een icoon zijn zegt ook iets over een club :p
1 0
Bjorn
Inmiddels alweer 36. Mijn gevoel zegt dat het nog een laatste jaartje Ajax wordt en dan blijft hij hopelijk verbonden aan de club via de jeugdopleiding.

Hij is nog fris in het koppie en in een aantal statistieken staat hij op het punt grootheden te passeren, is ie dol op dat soort dingen. Hij heeft de gretigheid nog.
1 0
Gooseman
Meteen doen. Jaartje afbouwen in Friesland en dan terug als spitsentrainer bij Ajax.
4 0
ST
Ja precies, zo zie ik het ook.
0 0