'Niet Van de Beek, maar Fabián alternatief voor Pogba'

BartVeenstra, 26-03-2020 om 14:10, 5670 views, ESPN |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat de eventuele komst van Donny van de Beek op dit moment even geen prioriteit geniet bij Real Madrid. De Spaanse topclub mag dan enorm machtig zijn in de voetballerij, maar ook De Koninklijke komt vanwege het coronavirus in de financiële problemen, zo meldt ESPN.

Real Madrid wil in de zomer toeslaan met de komst van enkele nieuwe spelers, maar heeft de transferplannen wel even on hold gezet. De Spanjaarden hebben Paul Pogba (Manchester United) en Lautaro Martinez (Internazionale) het hoogst op het wensenlijstje staan. De plannen voor volgend seizoen zijn op dit moment echter gepauzeerd, omdat het nog lang niet bekend is wanneer het huidige seizoen wordt afgemaakt en of dat überhaupt wel gaat gebeuren.

Pogba zou op dit moment nog altijd honderd miljoen euro moeten kosten en op dit moment wil Real Madrid niet zo ver gaan. Mocht de Franse middenvelder niet komen, lijkt niet Van de Beek, maar Fabian Ruiz van Napoli het alternatief te zijn voor Real Madrid. Over Van de Beek schrijft men nu dat hij in 2019 dichtbij een transfer naar Real Madrid was.

Financiële problemen Real Madrid

Bij Real Madrid kent men, net als bij andere grote voetbalclubs, financiële problemen door de uitbraak van het coronavirus. Vele inkomsten zijn gedaald, zo valt te lezen. Wat te denken van bijvoorbeeld de verkoop van shirtjes in de fanshops tijdens wedstrijddagen.? Of de stadiontours in Bernabéu? Bovendien kan Real Madrid in de zomer waarschijnlijk niet overzees gaan toeren, terwijl dit normaal altijd veel geld oplevert.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Donny nog een jaar!
4 -1
Web
Het zal allemaal wel, de soap gaat nog wel even door
3 0