Geelen negende bij Marketeer of the Year-verkiezing

ThijsZwagerman, 25-03-2020 om 18:10, 2502 views, Adformatie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is negende geëindigd bij de Marketeer of the Year-verkiezing van Adformatie. Geelen kende op commercieel gebied een uitstekend jaar bij Ajax en ziet dat jaar nu beloond worden op de negende plaats in de Top 100 van Adformatie.

Geelen zegt zich vereerd te voelen door zijn uitverkiezing tussen de beste marketeers van Nederland. Tegenover Adformatie laat de commercieel directeur weten dat er ondanks de goede prestaties van afgelopen jaar nog steeds verder gesleuteld wordt aan de commerciële tak van Ajax. 'Wij willen namelijk de meest iconische en succesvolle club worden als het aankomt op het inspireren en ontwikkelen van talent.'

'Dit verhaal weten we met storytelling middels content en brand activation steeds beter te vertellen', vervolgt Geelen. 'Onze digitale marketingvisie wordt de komende jaren verder uitgerold: we gaan fans optimaal bedienen met de vormgeving en invulling van een gepersonaliseerd platform gericht op content, e-commerce en service', aldus de Ajax-directeur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!