Enquête: Help ons Ajax Showtime voor jou te verbeteren!

StijnDoornhof, 30-03-2020 om 15:45, 3333 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij Ajax Showtime willen wij ons continu blijven verbeteren om aan u, als lezer, haar behoeften te voldoen. Want Ajax Showtime is een onafhankelijke Ajax-site, maar wat zou AS zijn zonder haar lezers?

Graag zouden wij daarom jullie mening omtrent de website willen peilen middels een enquête. Met slechts een paar minuten van jouw tijd help jij Ajax Showtime om de content af te stemmen op jouw wensen en behoeftes.

De enquête wordt tevens gebruikt als academisch onderzoek van één van onze redactieleden. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de sociale media kanalen van Ajax Showtime. Dus heb je misschien vijf minuten over? De enquête is hier in te vullen. Bij voorbaat dank voor de hulp!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FWAjacied
Veel van de dingen die ik graag verbeterd zie worden, zie ik ook hieronder in de reacties al terugkomen. Ben dus blij dat ik daar niet alleen in sta en hoop dat daar dan ook verbetering in kom. Toch even kort mijn punten:
-De verbinding tussen Twitter en de site mobiel is verschrikkelijk. Het is niet mogelijk om direct vanuit Twitter te reageren op een bericht. Daar ik altijd via Twitter hier kom, schiet dat niet echt op of en geeft het veel ergernis.
-Kwaliteit van de onderwerpen en van de nieuwsberichten mogen een stuk beter. Iets kieskeuriger in wat je gaat publiceren en er mag wel iets strenger gekeken worden naar de berichten voordat iets gepubliceerd wordt.
-Het kopje 'Rondom' kan leuk zijn voor de 'nietszeggende berichten', maar slaat echt soms door in wat daar terecht komt.
-Totaal geen overzicht in wie er op mijn reacties reageert en ik vind het verder vrij rommelig allemaal op de website. Ik weet niet of een forum de oplossing is, maar discussies zijn hier echt waardeloos om te volgen of te starten.
-Je bent de enige serieuze Ajaxfansite. Profiteer dan ook van en ga voor kwaliteit in plaats van nietszeggende kwantiteit. Stop ook met eigen gemaakte content 20x te publiceren op Twitter. Als ik het dan de vierde keer weer voorbij zie komen op Twitter in korte tijd, weet ik zeker dat ik het niet meer ga lezen.
0 0
RusselWestbrook
Op technisch vlak is zoveel mis met deze site, eigenlijk is er geen beginnen aan op te noemen wat er allemaal beter moet. Of überhaupt zou moeten kunnen. Elementaire dingen als je eigen post wijzigen kan niet eens.

En de nieuwe app, die is echt een ramp. Puur uit gewoonte druk ik er per ongeluk wel eens op. Naast dat discussies niet te lezen zijn, blijkt er vaak een verschil te zitten tussen het aantal reacties in de app en op de site.

Het is dat jullie echt totaal geen concurrentie hebben, anders kwam hier echt geen hond meer.
4 0
ram
Hard maar waar.

En ook onbegrijpelijk hoe zo'n app gepubliceerd wordt als een verbetering... AS kan zelf toch ook zien dat dat niet zo is?

Zelfde geldt voor vrij simpele aanpassingen waar leden, letterlijk, al vele jaren om vragen. Dan kun je wel zeggen "help ons AS verbeteren!" maar dit soort enquentes zie ik ook al jaren voorbij komen. Jullie doen er eigenlijk nooit wat mee. Zonde.
0 0
ajaxdordtt
Pure monopolie inderdaad. Snap ook niet waarom er geen concurrentie is.
0 0
FrenkieDeLigt
Nog een kleine aanvulling over de enquete: Bij vraag 16 mist de 'geen van bovenstaande antwoorden' antwoordmogelijkheid, hierdoor wordt je als respondent verplicht om een keuze te maken.
0 0
FrenkieDeLigt
Zorg dat het wedstrijden overzicht up-to-date is. Ik ben wellicht een van de weinigen die het overzicht checkt, maar het komt heel vaak voor dat er wedstrijden missen. We spelen nog steeds in 'Seizoen 2018/2019'. Juist door de eenvoud is het een erg handig overzicht voor gespeelde/toekomstige wedstrijden.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Website is toe aan moderne vormgeving en technische verbeteringen wat betreft reageren en accounts. Oudbollig nu.
2 0
JariHeijden
Ik stoor me wel aan de hoeveelheid spelfouten die de redacteuren maken. Ook in de enquête. Zo staat er bij een van de aan te klikken antwoorden S'ochtends in plaats van 's Ochtends.

Als je een professionele site wil zijn, dan moet dat ook aan hogere standaarden voldoen.
4 0
Kupke
Het enige wat AS nodig heeft is een forum. Iedereen zeurt hier al jaren over. Maar AS heeft daar schijt aan en wil aan held verdienen dmv advertenties.
0 -2
ram
Dit is toch net zo goed (of beter) dan een forum? Ik vind dit in ieder geval prima.

Ik zou alleen een aantal dingen van vroegah terugwillen (ook aangegeven in de enquete):

-Een mail ontvangen bij een reactie (in e-mail of misschien wel beter: een bericht in min profiel op de site).
-In mijn profiel een menu met daarin alle reacties die ik heb geplaatst zodat ik daar gemakkelijk naartoe kan navigeren. Nu is het een vrij primitieve bedoeling om je eigen reactie terug te vinden.
2 0
Hans Kraay Jr.
Zo. Ik reageer op heel veel dingen niet meer omdat ik mijn eigen reactie niet kan terug vinden.
0 0
Henkjanklaas
Positief: professionele site
Negatief: stop met het brengen van allerlei geruchten over transfers vaak ook nog eens geciteerd uit buitenlandse media die iedere dag hun sportkranten met allerlei onzin vullen.
1 0
ram
Ja, had ik niet aan gedacht maar wel mee eens.

Ik hoef binnen drie dagen niet vanuit tien verschillende vage bronnen te horen dat De Ligt 100% zeker naar Barca gaat....

Ook heeft AS er een handje van om vijf artikelen te produceren op basis van een interview. Dat vind ik ook lichtelijk irritant.
3 0
RusselWestbrook
Haha, dat laatste, dat is zo goedkoop. Heel irritant.
1 0
afcas
...
0 0
afcasven1995
Een notificatie als iemand op je reageert zou al een fijne verbetering zijn. Is er wel geweest ooit.
6 0
Schwalbino
Dat zou heel veel schelen. Zou ook heel veel extra clicks opleveren. Nu post ik vaak maar het kost me gewoon te veel moeite om telkens weer te kijken of iemand op mij heeft gereageerd.
1 0
Hans Kraay Jr.
Ja dat moet echt terug komen, dat mis ik echt.

En je reactie kunnen aanpassen is ook ineens weg. Mag van mij ook best terug.
1 0
DUDE92
Dat hebben ze volgens mij weggehaald omdat er echt bijzonder veel trollen waren die bijvoorbeeld iemand met alle ziektes van de wereld uitschold, minnetjes kreeg, en vervolgens hun reactie aanpastte en verontwaardigd reageerde. Ik vond dat in ieder geval echt heel storend.

Al kan je dat denk ik beter oplossen door de optie te bieden die volgens mij Youtube en Facebook bieden: 'show edited comment', oftewel dat je kan zien wat de reactie was voordwt hij was aangepast.
0 0
ram
Oh, ja! Dat was ik vergeten. Eens. Heel raar dat dat niet meer kan.
0 0
Hans Kraay Jr.
Ieder keer dat de site wordt aangepast gaat het gebruikersgemak er op achteruit in plaats van dat dit verbeterd.
1 0
ajaxdordtt
Of uberhaupt een x nieuwe leden.
1 0
ajaxdordtt
Graag!!!
0 0