Gerucht: 'Ajax zou Barça-talent Pedri willen huren'

BartVeenstra, 25-03-2020 om 08:45, 6635 views, Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax zou volgens het Spaanse Sport geïnteresseerd zijn in Pedri, een groot talent van FC Barcelona. Het medium schrijft dat een eventuele huurtransfer zal afhangen van de plannen die hoofdtrainer Quique Setién met de zeventienjarige aanvallende middenvelder heeft.

Pedri kwam in de afgelopen zomer voor vijf miljoen euro over van Las Palmas, al speelt hij dit seizoen nog wel voor die club op huurbasis. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij wel een vaste basisplaats bij Las Palmas. Dit seizoen scoorde hij drie keer en gaf hij vier assists in 26 duels in La Liga. Het zorgt ervoor dat hij ook bij FC Barcelona veel indruk heeft gemaakt en zodoende krijgt hij een kans in de voorbereiding.

In de voorbereiding zal Setién bepalen wat het beste zou zijn voor Pedri: blijven of verhuren. Als hij verhuurd mag worden, zou Ajax goede papieren hebben. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zou in Spanje al hebben laten weten dat Ajax interesse heeft. Bovendien zou Pedri al meerdere keren bekeken zijn. Ajax zou favoriet zijn om Pedri te huren, omdat de Amsterdammers een goede relatie hebben met FC Barcelona.

Bovenstaand gerucht is een gerucht die past in het kader van de Geruchtenmolen. Buiten de transfermarkt om plaatsen wij deze rubriek niet als geheel. Wel willen wij opvallende geruchtjes uit het buitenland met jullie delen, maar neem ze wel met een korreltje zout!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Opleiden voor Barca. Hebben we niet voor Madrid gedaan met Ødegaard waarom nu wel voor Barca. Niet doen.
0 0
OuweDibbes
Welke vriendschappelijke banden? Dat ze uitstel van betaling willen voor Frenkie de Jong en als dank een jonge spelers gratis mogen huren? Bereid je maar voor dat deze vraag de komende weken eraan komt.
0 0
Cruijffthebest
Haal veel liever een speler die er meteen staat, dus ..... Roberto Alvarado, de opvolger voor Ziyech!!!
0 0
Rockpotje
Als je huurt moet het een absolute versterking zijn zoals Traoré of zoals Ødegaard geweest was. Maar aan 17- jarigen hebben we helemaal niets. We hebben zat eigen talent waar we veel beter tijd en energie in kunnen steken.
4 0
behangdelul
Alsof Ajax nog talenten gaat huren. Wat een onzinbericht.
3 0
ajaxrulesz
DOe dan minimaal 2 seizoen, 1 seizoen zonder koop en ook nog eens een 17 jarige puber. Ik vind dit ook een slecht signaal naar de jeugd dit met unuvar.
2 0
de-Ajacied
Hoe kan je jezelf meer kleineren dan door een talentje voor een andere topclub te gaan ontwikkelen?
1 0
TheTruth
Nee.
0 0
ProfessorX
en pas Giovanni gehaald met een Unuvar , Taylor op komst .?

Trouwens de talenten die gaan doorbreken volgend seizoen : Hansen , Taylor , gebroeders Timber , Unuvar .

Talenten die al meededen op de jonkies na : Traore , Ekkelenkamp , Gravenbergh .
1 0
FWAjacied
Gelukkig toch nog de toevoeging dat Ajax een goede kans maakt, omdat ze zo'n fantastische band hebben met Barcelona. Dat is volgens mij steeds de enige reden dat Ajax in verband wordt gebracht met dit soort spelers van Barcelona, want echt concreet is het nooit.
0 -1
Joseph
Lijkt me een prima optie om een topper te huren voor die positie, als het goed is heb je geen vervanger nodig als hij vertrekt, dan staat Unuvar als alles volgens plan verloopt klaar.
Ik vraag me trouwens wel af wat er met Puig gebeurt is, die is volgens mij al in de 20, hoor je niks van. Dat leek mij ook een goede speler om te huren, misschien kan je die nu voor een mooi prijsje kopen..
0 -1
Deepblue
Alleen als het gelijk voor 3 jaar is.
0 0
Joseph
Minimaal 2 jaar inderdaad, 1 jaar huren is echt opleiden voor een andere club. Een andere club die schikt heeft aan onze club.
0 0
Mikee
Niks huren.
4 0