Gerucht: 'Juve en Inter azen op Hansen'

BartVeenstra, 23-03-2020 om 09:20, 9008 views, TuttoMercatoWeb |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

De stormachtige ontwikkeling die Sontje Hansen dit seizoen doormaakt, is ook in Italïe niet onopgemerkt gebleven. Volgens TuttoMercatoWeb zouden topclubs Juventus en Internazionale de jonge Ajax-aanvaller nauwlettend in de gaten houden.

Hansen begon het seizoen nog in Ajax O19, maar speelde de laatste tijd vooral voor Jong Ajax. Bovendien maakte hij zijn debuut al voor het eerste elftal van Ajax. Het Italiaanse medium schrijft dat Hansen wordt gezien als een van de beste vooruitzichten ooit van het Nederlandse voetbal.

Zodoende zijn Juventus en Internazionale geïnteresseerd in Hansen. Beide topclubs zien in de aanvaller een potentiële versterking voor in de toekomst, zo valt te lezen. De clubs volgen de situatie op de voet, aangezien Hansen een in 2021 aflopend contract heeft. De kans bestaat dat Hansen zijn contract na zijn achttiende verjaardag - 18 mei - alsnog verlengd bij Ajax.

Bovenstaand gerucht is een gerucht die past in het kader van de Geruchtenmolen. Buiten de transfermarkt om plaatsen wij deze rubriek niet als geheel. Wel willen wij opvallende geruchtjes uit het buitenland met jullie delen, maar neem ze wel met een korreltje zout!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Zou zonde zijn als die jongen niet beseft dat er bij Ajax iets geweldigs kan ontstaan als hij en jongens van zijn lichting blijven.
Gravenberch, Hansen, Taylor, Brobbey en Unuvar, als je daar een mooi team omheen bouwt, speel je Juventus opnieuw van de mat.
1 0
amthree
Pleur toch op joh met die kut italiaanse clubs!
0 -1
Danos
Van Sontje blijven ze af!!
1 0
niquedegraaff
En dan een jaar zonder publiek spelen vanwege het virus
1 0
DrFootball
Overmars zal er alles aan doen om deze talenten aan boord te houden. Er zijn er nog een paar die de komende maanden 18 jaar worden of net zijn geworden. Bijvoorbeeld Gravenberch, Brobbey, Kasanwirjo, gebroeders Timber, Taylor, Salah-Eddine en Llansana. Dus ik denk dat Overmars heel wat te doen gaat krijgen de komende maanden, buiten het op peil houden van de huidige selectie.
3 0
Hagmag
Ik vermoed dat die minkunkel / pizzabakker zijn zaakwaarnemer is, gelet op de namen van de clubs met interesse.
1 0
Sunstridr
Raiola is niet zijn zaakwaarnemer, Sontje zit bij Wasserman NL
0 0
grensjager
Dan zou het goed kunnen komen, of hij moet zelf de verkeerde beslissingen nemen
1 0
PeterVKV
Seraino Dalgliesh
0 0
jaripettersson
Wie is zijn zaakwaarnemer?
0 0
AjaxAmsterdam
Wie is zijn zaakwaarnemer?
0 0
grensjager
Wie is zijn zaakwaarnemer?
0 0
ajaxminimax
Wie is zijn zaakwaarnemer?
0 0
Jelle2500
280 miljoen... En nu oprotten.
2 0
Danos
En niet in Lires !! ;-)
0 0