Beelden van onrust op tribune JC ArenA uitgelekt

BartVeenstra, 28-02-2020 om 13:40, 12041 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Beelden van de onrust op de tribune in de Johan Cruijff ArenA tijdens het Europa League-duel tussen Ajax en Getafe CF zijn uitgelekt. Op de website van Veronica zijn beelden te zien van opstootjes op de tribune gelegen pal naast de perstribune.

Getafe-voorzitter Ángel Torres sprak na afloop van de wedstrijd al zijn onvrede uit: ''Er werd met bier en van alles naar de familie van spelers gegooid. We gaan zeker een klacht bij de UEFA indienen. Dit soort wangedrag mag niet worden getolereerd.'

Zie hieronder de beelden:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ginoajax1
Pleur op met die az beelden.
0 0
Peewee
deze onrust werd gewoon in de kaart gespeeld door een stelletje Spaanse randdebielen die niet gekomen waren om te voetballen maar alleen maar naar Amsterdam kwamen om de boel te saboteren (by the way; thanks Uefa for your professional point of view concerning this matter!)
0 0
SereroT
Ik zit altijd in dit vak. Het is elke wedstrijd in Europa hetzelfde: een groot deel van het vak wordt gereserveerd voor de UEFA maar dat zijn altijd alleen maar fans van de tegenstander. Er zijn honderden seizoenkaarthouders die hun plek dus voor uitsupporters moeten afstaan. Op een gegeven moment gaat dat irriteren en als er dan een keer een biertje gegooid wordt moet je niet raar opkijken als organisatie.

Ik praat niet goed dat er bier over deze mensen wordt gegooid, maar dit was ook wel de eerste keer dat het uit de hand liep. Verder blijft het altijd bij een soort sportieve rivaliteit, maar gisteren waren er paar mensen (die je in het filmpje ook duidelijk ziet) en zij reageerden heel agressief terug en dat is misschien ook niet het slimste als je tussen honderden fans van de tegenstander zit...
0 -1
Joker
Ik dacht dat familie etc altijd eerst ring lange zijde zat, zodat tokkie volk er niet bij kan, en nu op een plek wat normaal alleen voor home support only toegankelijk is

Iets klopt hier niet... Of het is geen familie, of het zij mensen die daar niet mogen zitten....

Wij worden ook als je als groep of het nu in Portugal Engeland Italië ook geweigerd als je een kaart koopt buiten het uitvak, en het bobo en uefa deel...
0 -1
Murph
Tokkie volk ?
0 0
AlexIbarra
Dit wordt zeker twee seizoenen uitsluiting van Europees voetbal. ;)
Eeuwig zonde, net nu NL weer een directe CL-plaats heeft...
1 0
insectenverdelg
AS willen jullie wel even vooraf waarschuwen dat de beelden als schokkend ervaren kunnen worden. #slapelozenachten.
2 0
Redrum
Het zal godverdomme maar een familielid van je zijn dat geraakt wordt door een verwaterd partybiertje. Hoe ga je zo iemand ooit nog rustig krijgen? Die durven nooit van hun leven maar naar een wedstrijd toe te gaan.
2 -1
TontoKarnaggel
Het heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Deze beelden gaan absoluut de hele wereld over en onze naam zal in heel de hooliganwereld met gouden letters geschreven staan. De harde kernen van clubs als legia warschau en dynamo zagreb zullen ze geschokt, maar ook met gepast respect, bekijken en weten....met onze boy's op de lang zijde valt niet te spotten.... AMSTERDAM HOOLIGANS!!!!
2 -2
TheRiviera
Wat een idiote reactie.
0 0
AlexIbarra
Sarcasme even googelen?
0 0
PierreHeno
Wèl heel erg als het Corona bier betreft natuurlijk. Maar die kwaliteit schenken ze nog niet in de JC Arena.
1 0
Redrum
Dat zou toch wat zijn zeg, als je voor 5 euro een halve liter Corona kon krijgen in de Arena.
0 0
Babangida83
Ik moet bekennen, ik heb ook wel eens bier over me heen gehad #metoo
5 0
Redrum
Haha, nice.
0 0
milanoajaxpiet
had laatst mijn moeder bij me van 72 tijdens de beker tegen sb .ze was zeiknat van het bier en lol dat ze had
0 0
Redrum
Precies, die dingen horen er nou eenmaal bij als je naar een voetbalwedstrijd gaat. Ik kan ook naar de kinderboerderij gaan en dan na afloop een boze brief naar het management schrijven dat ik stront onder mijn schoenen had, maar dan zullen ze me waarschijnlijk meedelen dat ik zelf een bepaald risico heb genomen.
1 0
PierreHeno
Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan dat gefrustreerde zuiplappen met bier gaan lopen gooien? Dat is toch nog wel het allerminste wat ze aanrichten....gewoon lachend wat verschaald bier teruggooien ...koelen ze wel weer wat af.
0 0
ajax4perez
Zonde van het bier
1 0
ghouleseddik
Afgrijselijke beelden. Mensonterend. Ik zit met tranen in m'n ogen te kijken. Ik weet niet of ik ooit nog gebruik ga durven maken van m'n seizoenskaart #jesuisgetafe
12 0
TontoKarnaggel
Sluit me hier van harte bij aan, gelijk wil ik alle slachtoffers sterkte wensen met het verwerken van deze traumatische gebeurtenissen. In gedachte zijn we bij jullie.....
4 0
TontoKarnaggel
Wat een afgrijselijke beelden, deze horror zal voorlopig nog wel even op mijn netvlies staan. Ik neem bij deze alles terug wat ik over getafe heb gezegd, deze tereur op de tribune maakt de enigzins lichtelijk, iets minder positieve spelopvatting van hun natuurlijk kinderspel. Hoop dat ik vannacht nog kan slapen, brrrrr......
5 0
Jaridebeste
Is dit alles waar de commotie over gaat? Tuurlijk moet je niet met bier gaan gooien maar als dit alles is? Mijn god wat een drama.....
4 0
tinntinn
je bontjas zal maar nat worden bij een voetbalwedstrijd
5 0
Bjorn
Zo, dit is zeer ernstig.
1 0
chloorbestendig
Zo hé, deze beelden zullen wel de hele wereld overgaan, ongelovelijk, het loopt helemaal uit de hand daar. Het mag een wonder heten dat er geen doden zijn gevallen. Wil er iemand slachtofferhulp ?
3 0
Jornnn
Als je in een thuis vak gaat zitten als uit supporter, is er altijd een kans om een beetje nat te worden. Of een arm tegen je aan als de thuis supporter springt als er gescoord wordt.
Kies zelf maar of je als uitsupporter het risico neemt, maar ga niet lopen klagen achteraf.
0 0
greinsje
lekker spannend
0 0
Libero
Maar dat is toch gewoon een thuisvak, waarom worden die mensen tussen de Ajaxsupporters geplaatst?
Is de goden verzoeken natuurlijk.
4 0
Radie125
Waar maken we ons druk om beetje bier het is geen klodder snort met Corona
0 0
MarcoB1971
Jeetje is dit alles. Dan vind ik dat die voorzitter zich eerst moet druk maken om het spel van zijn ploeg dan een beetje bier. Dat heb ik ook weleens over mij heen gekregen in de Arena.
3 0
behangdelul
Prima dat het gefilmd is, kan iedereen zien dat er niks aan de hand is. Sterker nog, toe die donkere meneer naar boven wilde lopen om verhaal te halen werd er door de stewards prima ingegrepen. Vraag mij overigens wel af waarom ze familie etc in een ajaxvak plaatsen, maar goed.
4 0
ajaxdordtt
Waar heb ik nou anderhalve minuut naar zitten kijken?
5 0
Illegaal
Pffff er worden 2 of 3 bekertjes gegooid... moet je daar een protest voor indienen?.

Als er 55.000 mensen in het stadion zijn, zijn er echt wel een aantal halve zolen bij die dit kunnen gooien in een opwelling en dat kan je in geen enkel stadion ter wereld tegenhouden, en de aanleiding hiervan is niet te zien in de beelden, het zou belachelijk zijn als Ajax hier straf voor krijgt
2 -1
JCr14
Zelfs dit is een schwalbe. Niets aan de hand
15 -1
Am*damned
Stervende zwanen. En nog totaal verontwaardigd
1 0
Jaridebeste
Haha nou idd. zeg.....
1 0
SamW
Vorig seizoen zie je bij Real Madrid - Ajax en Juventus - Ajax overal supporters met Ajax shirtjes juichten tussen Madrid supporters in. Blijkbaar kan dat bij ons niet.
Ik vond het publiek gisteren behoorlijk opgefokt en vooral negatief reageren tov de tegenstander ipv de eigen ploeg aanmoedigen. Dat hielp niet echt mee.
2 -12
Mauroafca
Vreemd wel, want als je Getafe zag spelen is dat wel een ploeg die sympathie kweekt bij de tegenstander.
20 -6
Libero
Ja toch? Ik heb meteen voor de hele familie shirts van ze besteld.
3 0
SamW
Snap ik, maar het was vanaf de allereerste minuut. En hoe je het ook wendt of keert, het deed de ploeg geen goed. Kwam deels natuurlijk ook door de snelle achterstand. Maar ik had op meer aanmoedigingen gehoopt.
2 0
Murtagh
niet vanaf minuut 1. Want minuut 1 is minuut 91 aangezien we vorig week zijn begonnen met deze wedstrijd
0 0
Redrum
Waar zou die negativiteit toch vandaan komen? Het is net alsof het Ajax-publiek het niet eens was met de spelopvatting van Getafe. Een spelopvatting die niet op een voetbalveld thuis hoort overigens.
13 -2
ajaxdordtt
Eens hoor, maar hij heeft met dat laatste wel gelijk. Heb hier dagen gelezen hoe Ajax wel niet aangemoedigd ging worden. Heb alleen de scheids uitgefloten horen worden.
3 0
Sonny
Uitgelekt??
5 0
Libero
Zo werkt de sensatiepers.
1 0
Murtagh
alsof het verboden materiaal is
4 0
Labrador
Serieus.. Gaat Veronica zich ermee bemoeien? Laten ze dan ook beelden zien van AEK? Of de schandalige behandeling van de Ajaxfans in Lille?
3 0
Murtagh
Zoveel gebeurd er niet en zonder context kun je hier geen oordeel over vellen je weet niet wat er aan vooraf is gegaan. Je ziet alleen die getafes supporters zich boos maken. er zal wel iets geroepen zijn.

Met dingen gooien is natuurlijk nooit goed te praten
3 0
Vlieske
Bult stieren dat vak in moeten jagen. Houden ze toch zo van
3 0
Web
Niet handig, zeg maar dom
1 -1
Red Devil
Weer een reden voor de UEFA Maffia om Ajax aan te pakken.
1 -1
Mocrodammerr
ze hadden met stoelen moeten smijten naar dat spaanse tuig.
4 -7
Web
Volgende keer jij maar in het stadion
Vreselijk karakter heb je
Kan alleen maar positief praten over Ziyech en Mazraoui
7 -1
Mocrodammerr
je ziet het..ze zijn er niet bij en Ajax zakt verder de afgrond in. voortaan naar mij luisteren want ik ben de Ajax orakel. the chosen one. Voorspelbare reactie natuurlijk van jou.
0 -6
Jaridebeste
Anders ga je lekker Chelsea "supporteren"
0 0
Mocrodammerr
ik ben ajacied brah
0 0
Kokakola
Het is 'het', niet 'de', kleine dommerd.
1 0
Libero
Ziyech was er vorige week wel bij en toen verloren we, dus je logica is waardeloos, 'de' Ajax-orakel.
1 0
Mocrodammerr
een citaat een één van de favoriet3 films "god must love stupid people, he made so many of them".. je zal je vast wel aangesproken voelen. zelfs een blind paard kon zien dat Ziyech allesbehalve fit was..speelde misschien op 20%. Dus kies je woorden voortaan zorgvuldig. ik ben dé Ajax orakel
0 0
alex1987
Triest.
4 -1
Mocrodammerr
voetbal is oorlog
0 -3
Vlieske
Poe Poe.
1 0
Redrum
Ik keur het gedrag niet goed, maar die lui horen daar simpelweg niet te zitten. Als je clubje op het veld zo aan het zuigen is dan moet je misschien beseffen dat de supporters van de andere club niet zo blij zijn met je. Maar in Spanje lijken ze er hele aparte denkbeelden op na te houden.
7 -1
Mauroafca
Je bent ook wel een droeftoeter als je hier een filmpje van ruim een minuut van gaat maken. Is echt geen moer te zien. Gedrag keur is af btw!
2 -1
alex1987
Word totaal onnodig een glas bier op een oudere dame gegooid.
0 0
Mauroafca
Klopt, dat zeg ik: Keur ik af! Ik zat trouwens ook op de tribune en heb ook aardig wat bier over mij heen gehad. Hoort erbij, no big deal!
1 0
Mokum87
Wil net zeggen. idem dito hier maar moeten het niet erger maken dan het is
1 0