Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag wil 'goede houding' meenemen naar AZ

BartVeenstra, 28-02-2020 om 08:00, 2095 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag baalt van de uitschakeling in de Europa League, maar de oefenmeester is wel zeer te spreken over de instelling van zijn elftal. Ajax won in de Johan Cruijff ArenA met 2-1 van Getafe, maar na de eerdere 2-0 nederlaag in Spanje was dat niet genoeg voor de Amsterdammers om door te gaan naar de achtste finales van de Europa League.

'Er zat een geweldige spirit in de ploeg. De houding was goed. Dat moeten we meenemen naar de wedstrijd van zondag tegen AZ', citeert de NOS de trainer van Ajax. De oefenmeester was niet te spreken over het spel van Getafe. 'Het is bijna aandoenlijk, de manier hoe ze spelen. En om daar dan niet op te reageren. Je wilt tempo in de wedstrijd krijgen en dat krijg je er niet in.'

De trainer gaat verder nogmaals in op zijn akkefietje met Getafe-trainer José Bordalás. Beide trainers kregen na dit opstootje een gele kaart. 'Ik kom voor mijn spelers op. De coach van de tegenpartij heeft zich niet te bemoeien met mijn spelers', aldus Ten Hag, die tot slot van mening is dat Ajax de tweestrijd misschien vorige week al heeft verloren. 'Ik denk dat we ons vandaag van de betere kant hebben laten zien, terecht hebben gewonnen. Maar daar koop je niets voor. We hebben uit te weinig laten zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
cantharel
Enorme spirit heb ik echt niet gezien want het was meer balletje breed en achteruit en dan maar een veel te lange bal naar voren maar echt afjagen wat iedereen verwachte is niet gedaan en alleen daarmee ,vanaf de eerste minuut hadden ze succes kunnen hebben.Vanaf minuut 1 overgeconcentraart en daardoor direct fout op fout en de 0-1.De lange bal is niet des Ajax .
0 0
DeKes
Hij begint zielig te worden!
1 0
DeKes
Paulus de boskabouter praat weer eens wartaal!
2 0
Robeerke
Ik ben het werkelijk met niets eens wat ten Hag zegt.
3 0
Patrick78
“Ten Hag in totaal paniek”.
2 0
Duif63
Goede houding, tsja. In feite zijn we gisteren gewoon goed weg gekomen. Die lui schoten 3x op paal en laat, 2 afgekeurde doelpunten waarvan 1 gewoon een zuiver doelpunt was.
Iets meer zelfreflectie en wat minder naar anderen ( tegenstander, scheidsrechter, kunstgras tegen Heracles) wijzen zou al heel wat oplossen, maar binnen Ajax doet men daar blijkbaar niet aan.
4 0
Ajax68
FLIKKER toch op idioot ten Hag, wat nou goede houding meenemen tegen AZ, welke houding ?
Wat een lulhoer.
4 0
fanforeffer
Ajax was gister de grootste tijd rekker. Een ingooi duurt bij Ajax echt lang , en voor Onana de bal weer in het spel brengt , allemaal tijd rekken.
0 0
altijdwelwat
Nooit een kritisch woord over Tadic die 5,4 miljoen euro verdiend, en al maanden geen bal meer raakt. Weer geen kritisch woord over Babel die voor een miljoenen bedrag word gehuurd en in 96 minuten voetbal tot 8 geslaagde passes komt waarvan 4 achteruit en 2 opzij. Goede trainers pakken zo af e toen hun topspelers aan , zet die jongens eens op scherp. Dat hele salarishuis staat op zijn kop en dat blijkt helemaal nergens uit.
7 0
altijdwelwat
“ik denk dat we ons vandaag van de betere kant hebben laten zien , terecht hebben gewonnen”

Hij schijnt dit oprecht te menen en dat vind ik zorgwekkend !! Ik heb geen moment het idee gehad , dat het goed zou komen. Die gasten schieten 2 x op de paal , 1 x op de lat en er word een 100% goal afgekeurd terwijl Gravenberch een schouderduw krijgt.
3 0
RayJordaan
Die man moet een mediaverbod hebben
5 0
voorkennis
Eens, je hebt vaak het idee na afloop bij ten Hag, dat "wij" als simpele supporters een andere wedstrijd hebben gekeken
3 0
altijdwelwat
Als het goed was , is hij altijd zeer kritisch en als het helemaal niks was ziet hij altijd goede dingen. Dat staat zeker in het handboek coaching voor Dummies.....zo simpel vertel nou gewoon wat het is.
2 0
Redlum
Ben wel benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ten Hag kan voor het eerst sinds zijn eerste halfjaar echt gaat trainen tussen wedstrijden! Ben benieuwd of hij de groep nog kan raken en ze echt weer te motiveren voor ED potjes. Hij moet toch weer wat goodwill gaan kweken bij het publiek!
3 0
Redrum
Het enige dat hij moet doen is de titel veilig stellen. Als hem dat niet lukt is hij sowieso zijn baan kwijt. Lukt hem dat wel is het ook nog maar de vraag of Ajax met hem door wil gaan.
0 0
voorkennis
"Goede houding"? het was waardeloos man....
5 0