'Ten Hag kan Bayern vergeten na symbolisch cadeau voor Flick'

BartVeenstra, 26-02-2020 om 10:40, 7291 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bayern München is zeer tevreden over huidig trainer Hans-Dieter Flick, zo meldt Kicker. Onder de interim-trainer gaat het de laatste tijd steeds beter met Die Bayern. Men is weer koploper in de Bundesliga en in de Champions League werd in de achtste finales met 0-3 gewonnen bij Chelsea.

Volgens Kicker is de kans heel groot dat Flick een vaste aanstelling krijgt bij Bayern München en zodoende lijkt Ajax-trainer Erik ten Hag een overstap naar de Duitse topclub te kunnen vergeten. Dinsdag kreeg Flick namelijk een symbolisch verjaardagscadeau uitgereikt van Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge. Flick kreeg een pen voor zijn 55ste verjaardag. 

Kicker geeft aan dat Rummenigge veelzeggende woorden sprak. 'Onze trainer is 55 jaar geworden, een mooie leeftijd. Voor wie niet weet wat het cadeau is: het is een pen. En met pennen kun je soms contracten tekenen bij Bayern München…', besluit hij met een knipoog.

In Duitsland wordt nu geschreven dat Bayern München de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft gestaakt. Dat houdt in dat Ten Hag ook niet meer in beeld zou zijn. De Ajax-trainer werd in de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met de club uit het zuiden van Duitsland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA1961
Om eerlijk te zijn.....ik heb echt geen seconde gedacht dat Ten Hag naar Bayern zou gaan......het idee alleen al.
0 0
ErikDeBosz
Jammer, ik ben het geklets van ten Hag eigenlijk wel een beetje zat.
3 -5
Lazell
Ik ben het geklets al zat van hem sinds zijn begin :) maar om nou een trainer te ontslaan omdat hij trainerspraat uitslaat, gaat me wat ver. Heeft krediet verdient en krijgt die nu ook. Als hij het niveau van de na de winterstop niet kan keren voor het eind van het seizoen, zien we wel weer verder.
5 -1
Schip
Ik zie hem echt alleen presteren met een ultiem goede selectie. Lijkt me ook niet de maatstaf om een trainer aan te houden.

Maar goed, morgenavond zal belangrijk zijn.
0 -1
Vlieske
En hoe lang blijft die stink vogel uit Londen in beeld?
0 0
Ajacied33
Mooi, TH moet lekker bij ons blijven. Voor zover je dit soort berichten echt serieus kunt nemen. Wat mij betreft hierna sowieso nog een jaar TH
7 -2
ajaxdordtt
Masochist.
2 -3
SammyR
Opportunist.
4 0
Weloveajaxxx
Koffiedik
0 0
MPAjax
media anno 2020 mee heulen met de wind en anders mensen op de kast jagen
0 0
Radie125
Jammer voor ons dat die deur dicht gaat
0 -1
fanforeffer
2 x verlies en de media lult weer de andere kant op !
1 0
Dastaan
Denk dat ten hag geen serieuze kandidaat was voor Bayern. Nu helemaal niet met de huidige prestaties. Volgend seizoen trainer worden bij Roda jc ofzo.
1 -5
mickey2602
Wat zal dit balen zijn voor degenen die ten Hag weg willen hebben bij Ajax...
4 -2
Jortjuh14
Jammer en logisch ook wel. Ik denk toch dat het misschien beter is om van Ten Hag afscheid te nemen na dit seizoen. Niet omdat hij het zo slecht doet, maar meer omdat er geen steigende lijn te zien is en de groep een nieuwe prikkel nodig lijkt te hebben.
1 -4
ajaxxcied4life
Zal ik jullie eens wat vertellen? Ik denk dat Bayern Ten Hag inderdaad ergens op een lijstje heeft staan voor het geval dat, maar dat de kandidaten waar zij op spinzen iets meer cachet en een groter track-record hebben. Ik denk dat we aan types Klopp, Martinez (België), Tuchel moeten denken. Allemaal weer typisch Nederlands om echt te geloven dat Ten Hag een van de topkandidaten is.
0 0
The
Haha, want Flick voldoet aan de beschrijving die jij hier neerzet?
0 0
ajaxxcied4life
De huidige coach van Bayern heeft ontzettend veel geluk gehad dat hij de kans heeft gekregen om zich te bewijzen en het hem lijkt te lukken om prijzen in de wacht te slepen. Hetgeen nog steeds niet betekent dat hij de officiële opvolger van Kovac wordt. ook al wint hij prijzen straks.
0 0
CruijffiaansNouriaans
Mooi
2 0
aietos
Jammer
1 -3
Luie
verstandig van ze
4 0