Ajax Vrouwen onderuit op bezoek bij FC Twente

JesseTH, 25-02-2020 om 21:50, 2326 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajax Vrouwen zijn dinsdagavond onderuit gegaan op bezoek bij FC Twente. Nadat er recent verloren werd van ADO Den Haag in de Eredivisie Cup, betekent dit dus de tweede nederlaag op rij voor de Amsterdammers.

Het begin van de wedstrijd was dinsdag nog voor Ajax. Lucie Vonkova was de eerste speelster die kansrijk werd, maar haar schot kon makkelijk gekeerd worden door de keeper van FC Twente. Na een kwartier voetballen werd ook die ploeg voor het eerst gevaarlijk, maar Lize Kop stond goed op te letten en bracht goed redding.

De wedstrijd was keurig in balans, waarbij beide ploegen hard en fel speelden. In de veertigste minuut trok FC Twente de wedstrijd toch naar zich toe. Anna-Lena Stolze zorgde voor de voorsprong voor haar ploeg én daarmee voor de ruststand.

Na rust begon het rustig, maar na een uurtje begon Ajax aan te dringen. Eshly Bakker werd kansrijk uit een corner, maar zij mikte naast. Enkele minuten later verdubbelde FC Twente hun voorsprong. Het was opnieuw Stolze die scoorde, ditmaal van grote afstand. Eén minuut later kwam Marjolijn van den Bighelaar met het antwoord door binnen te werken, maar verder dan dat kwam Ajax niet meer.

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Dus ook de dames delen mee in de malaise."
Jammer ...
0 0
romano13045
Kunnen we daar niet gewoon mee kappen.
0 -1
Chesterson93
Die zijn wel klaar.
0 0
geronimo
:-(
0 0