Kalokoh na hattrick tegen Feyenoord: 'Konden er nog meer scoren'

BartVeenstra, 25-02-2020 om 12:00, 3881 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Met 6-1 winnen van Feyenoord en ook nog een hattrick maken: het was een mooie zaterdagmiddag voor Ajax-talent David Kalokoh. De aanvaller van Ajax O15 spreekt erover in gesprek met Ajax TV.

'We hebben goed gespeeld en we waren beter dan Feyenoord', zegt hij. Zijn openingsdoelpunt was een mooie. 'Ik kreeg de bal van Mo nadat hij aan de zijkant een mooie actie maakte. Hij legde hem goed terug en ik schoot hem er goed in', zegt Kalokoh.

Na die openingstreffer kwam Feyenoord op 1-1. 'Daarna speelden we weer ons eigen spel en waren we veel beter dan Feyenoord', zegt hij. Het werd 6-1 en Kalokoh scoorde na rust nog twee keer. 'We konden nog meer scoren vond ik. Af en toe was het slordig, maar dat hoort erbij.'

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mgtow
Opleiding van Feyenoord is naar de kloten. Zelfs die hard kakkerakken beginnen het langzaam in te zien.
0 0
Pheadrus
Hopen dat hij veel plezier beleeft aan het voetbal en aan het ontwikkelen van zijn atletische vermogens. Hopen dat hij vriendschappen sluit op de toekomst. Hopen dat hij zich zelf kan blijven en niet verstrikt raakt in de verwachtingen van anderen. Hopen dat het een leuke gezonde jonge wordt.
0 0
Benleiden
Zo dan, gisteren zeker een nieuwe liefde ontmoet?
2 0
Pheadrus
Nee, zelf wel vader van een zoon van 13 jaar.
2 0
Pheadrus
Ja, ja. Ajax haalt de talenten helemaal uit Limburg (VVV Venlo). Hij moet in een gast gezin om bij Ajax te kunnen spelen. Best wel een verstoring voor het gezin. Kan een behoorlijke belasting zijn lijkt mij. Best een gok voor zowel het gezin als voor Ajax. Maar wat ik van hem heb gezien vind ik wel bijzonder. Mooie motoriek, goede lichaamsbeheersing. Dat zie je terug in zijn dribbels. Praat ook nog eens wel verstandig. Dat is ook erg belangrijk. We gaan hem volgen. Hopen dat hij de volgende sensatie kan worden.
0 -1
noppenkoning
Volgens mij heeft Ajax een vast aantal gastgezinnen die dus al ervaring hiermee hebben.
1 0
Pheadrus
Die gast-gezinnen zijn prachtig en echt een heel groot goed voor Ajax. Ik bedoelde dat het een gok is voor het gezin (vader moeder, broers en zussen) van Kalokoh zelf. Die moeten hem missen.
1 0
AFCAMM
Was een mooie pot. Heerlijke acties en goals.
Ook de gelijkmaker van Feyenoord was goed gegeven en heerlijk ingekopt. Daarna met de grond gelijk gemaakt.
0 0