Tadić: 'Denk dat fans veel energie gaan geven'

ArthurV, 24-02-2020 om 19:30, 2857 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Dusan Tadić moet Ajax zich aankomende donderdag niet van de wijs laten brengen tegen Getafe CF, zo laat hij weten tegenover Ajax TV. Afgelopen donderdag wisten de Spanjaarden door middel van tijdrekken de Amsterdammers uit hun concentratie te halen.

'Getafe is een lastige ploeg om tegen te spelen', benadrukt Tadić. 'Hoe we ze moeten bestrijden? Door ons eigen spel te spelen. We moeten niet geïrriteerd raken. Ze zullen zich continu laten vallen en om overtredingen vragen. Ze zullen weer proberen om 42 minuten te spelen in plaats van negentig en meer van dat soort trucjes.'

Tadić hoopt dat de fans Ajax aankomende donderdag steunen zoals bij de Champions League-wedstrijden het geval was. 'De fans steunen ons altijd geweldig, vooral bij Europese wedstrijden. Hopelijk geven ze ons dezelfde steun als normaal. Ik denk dat ze ons heel veel energie zullen geven. We moeten het samen doen. Alleen dan kunnen we mooie dingen bereiken.'

De aanvaller wordt gevraagd of het momenteel zijn lastigste periode is sinds zijn tijd bij Ajax. 'Ja, maar vorig seizoen hadden we ook een mindere fase. Het is fijner om de controle te hebben en bovenaan te staan. In de competitie staan we nog drie punten voor. AZ komt eraan, je hebt alles dus nog in eigen hand. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tpes
Zet hem aub weer in de spits. Daar heeft hij toch echt de beste wedstrijden gespeeld en naar mijn weten nog nooit een onvoldoende gescoord
0 0
Red Devil
Het wordt tijd dat een aantal spelers ook eens wat meer energie in de wedstrijd stoppen.
0 0
grannig mokum1
Ja of juillie dat oppik dat is ten 2e,want als Tadic, Ziyech niet in hun goede doen zijn is hele elftal naks
0 0
BRAMHOUTEN
Het zou al mooi zijn als ajax gewoon weer het ajax voetbal laat zien. Zoals de thuiswedstrijden tegen utrecht en Feyenoord. Dat zou al prachtig zijn en dan zien we wel of we doorgaan. Vindt zelf de wedstrijd tegen az belangrijker
0 0
Arek Milik
Ik heb altijd geloof in Ajax, maar dit keer niet. Dat Getafe is zo geslepen en wij trappen er met beide voeten in. Ze zullen nog meer gaan jennen en theater maken. In madrid gelukt en dat gaan ze hier ook doen. Sorry maar het is niet anders.

Mocht het wonder toch gebeuren dan winnen we die cup sowieso, dan heb je de lastige al gehad. Maarjah..
0 0
GvanAchteren
Niet overdrijven. Getafe stelt voetballend heel weinig voor. We hadden domweg wéér heel veel pech met dat doelpunt 80 seconden voor het einde. Met 1-0 waren ze al de koning te rijk. Als we nou eens ėén keer van pech verschoond blijven dan rollen we ze op donderdag, als we er met z'n allen er maar in geloven.
0 0
FreddyAX
Hij heeft geijk; je ploeg steunen in moeilijke tijden is belangrijk.
2 0
ajaxminimax
Een belangrijk weekje! Ajax maakt elk seizoen een fase mee dat het niet loopt, zaak is dat iedereen achter de ploeg blijft staan! Iedereen weet wel dat het momenteel verschrikkelijk slecht is, maar dat de hele tijd benadrukken heeft geen zin, dat lost niks op. De ploeg blijven steunen is het aller belangrijkste! Come on Ajax! Oprollen dat verschrikkelijke anti voetbal van Getafe!
1 0
driesterren***
We juichen alleen als jij en Babbel op de bank zitten!
0 -2
ajaxminimax
Tadic op de bank... Uitstekend plan! Hij moet gewoon weer in de spits staan!
0 0
Labrador
Dat doen ze altijd Dusan. 2 dagen vrij nemen voor Getafe uit, vrijdagavond laat thuis komen omdat het vliegtuig kaduuk ging om vervolgens 1 dag later in een ijskoud Almelo te zien verliezen van zichzelf. En Donderdag zitten we er gewoon weer hè.
8 0
Juhaz02
Respect voor jouw dedication!
0 -1
Ajax114
Jij bent echt een ondersteuner. Waar haal je de energie vandaan ?
0 -3
ram
Nou... leuk. Ik heb er totaal geen vertrouwen in. Ook niet in de vorm van Tadic. Wat een drama...

Het zou mooi zijn als het lukt hoor, maar het zou echt een klein wonder zijn. Gewoon niet verwachten, dan valt het altijd mee.
1 -4
Jariiii
Ga eens achter je ploeg staan. En zeker achter een speler als Tadic. Ja, hij zit in een dip, maar kom op.
0 0
markk
Let maar op, Getafe gaat nog meer zijn best doen om het feest te verpesten, deze wedstrijd kon wel eens vele malen frustrerender worden dan thuis tegen Valencia. Het zou natuurlijk geweldig zijn als Ajax al vroeg op voorsprong kan komen dan gaat Getafe met de rug tegen de muur.
0 -2
ajaxx123
Tuurlijk, 90 min lang.
1 0
Jojo49
kom op publiek , laaaaaaat jeeeeee hoooooren.
0 0
Amp
Energie zullen de supporters wel geve. Alleen zo vervelend dat jullie daar al tijden geen hol mee doen.
Als ze deze week niet met een reactie komen, kan je op zoek naar een paar stevige aankopen en stafleden. Dat je niet alles wint kan gebeuren, maar de lamlendigheid straalt er van af. Balletje breed, balletje terug. Geen druk zetten, niet jagen, lakse lamme halve passjes. Gaat nergens over
0 0
ETM
Ajax voetbalt momenteel gewoon slecht. Dan komen ze vaak te laat. Dan lopen ze vaker achter de bal aan in plaats van op de bal af. Energie die ze er in stoppen is het probleem niet. Tegen Getafe stopten ze wel veel te veel energie in de verkeerde dingen. Tegen Heracles hadden ze geen te controle.
Vorig seizoen had je een fase dat Ajax gewoon te weinig deed. Eerder dit seizoen ook. Maar dat zie ik nu niet. Nu zijn ze tegen zichzelf aan het voetballen. Due halve passjes zijn slechte passjes, die lakse ballen breed is een gebrek aan vertrouwen of aanspeelbaarheid. Het beiden houdt elkaar in de tang.
1 0
Ansjo
Kan me goed voorstellen dat er niet zo heel veel mensen in het stadion gaan zitten om deze wedstrijd aan te gaan zitten gluren.
1 -9
Knalpot
Ach in die kuip van jou is het nooit om aan te gluren.
0 0
Kokakola
Wat een onzin...
0 0
markk
Laat de success-supporters maar lekker thuisblijven en hun ticket op Marktplaats of ticketswap zetten.
1 0
ArnoAjax
Zo is het, maar dan wel met een normale prijs
1 0
ArnoAjax
Dan hoop ik dat ze hun kaarten terug geven en kunnen de echte supporters zoals ik nog wel kaarten kopen
6 0
KingJames23
Supporter ben je vooral in slechte tijden.
4 0
Labrador
Dat snappen ze hier niet. Geloof mij maar
0 -1