Schuurs: 'Snel weer wedstrijd om het recht te zetten'

JesseTH, 23-02-2020 om 21:35, 3469 views, VTBL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Perr Schuurs is blij met het feit dat Ajax de verloren wedstrijden tegen Getafe en Heracles Almelo snel weer recht kan zetten. Donderdag wacht Getafe immers opnieuw en Schuurs is gebrand om het dan beter te doen.

'Je hebt snel weer een wedstrijd om het recht te zetten, dat is natuurlijk lekker', spreekt de centrale verdediger voor de camera van VTBL. 'Als je wint, is het fijn als je met dat gevoel naar een volgende wedstrijd gaat. Vandaag moest het beter om naar donderdag toe te werken.'

Ajax kent een slechte uitgangspositie voor de return tegen Getafe, maar toch acht Schuurs zijn ploeg niet kansloos. 'Wij bekijken elke wedstrijd positief. Richting donderdag weten we dat we achterstaan, maar met ons spel en onze kwaliteiten moeten we dat thuis af kunnen maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Ik weet echt niet meer wat ik van hem moet vinden. Hij wisselt sterke acties af met grove fouten. Maar minder dan Alvarez? Dat denk ik niet.
0 0
Gonzalez75
Keep the faith in Per. Alsof Blind en Veltman vlekkeloos spelen! Meer ervaring nationaal en internationaal maar maken ook nog beginnersfouten. Zie CL wedstrijden en recent nog Heracles. Blind met al zijn ervaring mag zich toch zo niet laten aftroeven. En wat gaf hij vak de bal onnodig weg zondag jl.
0 0
ARUCAMBA
Met de kwaliteit zit wel goed, maar het spel perr
0 0
goajaxgo
Diepe, diepe zucht.
0 0
oudzuid2
ja ja zoals we ook na Getafe te horen kregen
0 0
DS
Als je de keer op keer je kans verprutst door grove fouten komt het nooit goed.
Ik vond Alvarez een stuk degelijker worden de laatste paar wedstrijden dat hij speelde.
0 0
Markopantelic007
Best een goede voetballer, maar mist ervaring en vooral ook de killermentaliteit die een CV nodig heeft. Ik gun het hem van harte maar ben bang dat hij te kort komt.
1 0
DeBaarsjes
Ja 28e tegen Telstar
2 -1
Boer Gijs
Iets goedmaken? Dat had vandaag al gemoeten oelewappers
2 -1
Cupmetgroteoren
Inmiddels ligt de halve wereldeconomie plat en worden grenzen gesloten wegens het coronavirus, dat een pest-achtige epidemie begint te worden, en hier maakt men zich druk om fcking Schuurs.
0 -3
Benleiden
Ja, dit is ook niet een forum voor Corona. Het is niet zo dat we alleen maar komen op Ajaxshowtime, zoals jij misschien doet.
1 0
stefanwillem
Met ons spel en onze kwaliteiten. Tuurlijk.
0 0
Benleiden
Armoede in Amsterdam! Schuurs, een speler die in niets een Ajax speler is.
1 0
Cupmetgroteoren
Hij is juist in alles een Ajax-verdediger, maar maakt te grote fouten.
0 -2
Benleiden
In alles een Ajax verdediger? Hij kan niet met ruimte in de rug spelen, omdat hij altijd positioneel verkeerd staat. Hij mist oriëntatievermogen en zijn handelingssnelheid is ondermaats. Misschien dat jij een ander beeld hebt bij een Ajax verdediger of dat de lat bij mij hoger ligt.
0 0
Ajaciedvooraltijd1434
Iedereen verkoopt de laatste tijd veel praatjes. Tijd om nu de voeten is te laten spreken.
0 0
Koningtoto
Laat het maar zien donderdag. Wij zijn er klaar voor, wij maken er weer een gekkenhuis van, maar als jullie het weer af laten weten heb je de poppen aan het dansen.
7 0
ajax4perez
True!
2 0
Johan1
Pussy Schuurs spreekt....
2 -2
Dit is mijn club
Kunnen ze deze jongens niet even een spreekverbod opleggen. De ene open deur na de andere wordt weer ingetrapt en na het zoveelste kutpotje zit hier toch niemand meer op te wachten.
0 0
ajax4perez
En bij een nederlaag hoor je Donderdag dat zondag tegen AZ de verandering komt.
Deze week is het echt de week van de waarheid voor Ajax! Bij EL uitschakeling en verlies zondag is het weer onrustig in Amsterdam. Helaas maar waar want het is dan ook gewoon TERECHT!!! Met deze begroting, transfers die gemaakt zijn ben je verplicht om met 2 vingers in je neus kampioen te worden! Ook met een aantal blessures ( nu is het misschien wel even wat extreem)
0 0
Bensco
Precies wat je zegt, het is nu ook extreem. Je bent gewoon de helft van je as kwijt met Promes, Ziyech, Neres en zelfs Veltman kon blijkbaar niet gemist worden. Je kan niet van jongens als Schuurs, Eiting of Dest gaan verwachten dat ze er gelijk staan. We moeten ze de tijd geven en geduld hebben met de terugkeer van onze basisspelers.
1 0
gwn_rj
Ik denk dat Blind op z'n best is met een killer naast hem. Dat zie ik meer in Alvarez dan in schuurs. En voetballend vond ik schuurs nou ook niet je van het vandaag... Door trage of matige balbehandeling gewoon 2 a 3 grote kansen tegenstander..
3 -1
ajaxwestland09
Allemaal van die dooddoeners als je wint ga je met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd, het moet beter, we zijn niet kansloos bla bla, begin eerst bij jezelf en ga zelf beter voetballen perr
1 0