Schuurs: 'Het zat ook gewoon niet mee'

JesseTH, 23-02-2020 om 20:45, 3096 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Perr Schuurs is blij dat hij zondag tegen Heracles Almelo het vertrouwen kreeg om te starten, maar als vanzelfsprekend is hij ook teleurgesteld over de 1-0 nederlaag. De verdediger weet dat het snel beter moet en daarbij moet Ajax volgens hem vooral naar zichzelf kijken.

'We weten allemaal dat het vandaag niet goed genoeg was', spreekt hij in een gesprek met AT5. 'Als je uiteindelijk kijkt naar de kansen die we in de eerste helft creëren, dan moet je daar veel meer uit scoren. Dan wordt de wedstrijd voor jezelf makkelijker. Het zat vandaag ook gewoon niet mee.'

In de kleedkamer was het stil, zo vertelt Schuurs na de wedstrijd. 'Iedereen is teleurgesteld. Als we wisten waaraan het lag, dan hadden we het wel veranderd. Het is een heel zware teleurstelling, maar we moeten gewoon doorgaan. We staan nog altijd bovenaan en dat is wat we uiteindelijk ook willen.'

Aanvankelijk leek het zondag een mooie dag te worden voor Schuurs. Na zijn fout tegen Getafe mocht hij zich tegen Heracles laten zien vanaf de start. 'Ik was blij dat ik vandaag het vertrouwen kreeg. Natuurlijk baal je nog (van de nederlaag tegen Getafe, red.), maar we moeten ook door. Ik moet mezelf blijven ontwikkelen en van de fouten leren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Vreemd genoeg zat hier de hele congregatie om Perr te roepen omdat Veltman er helemaal niets van kon, dezelfde deskundigen hangen hem nu op .
Wat een triest gebrek aan inzicht en vertrouwen hier op AS.

Of Perr het gaat redden weten we helemaal niet, hij moet gewoon harder ingrijpen en ook eerder anticiperen op situaties als in Jong Ajax, dat zie je in zijn spel terug , vorig jaar maakte hij stappen laten we er vanuit gaan dat hij dat weer doet .
0 0
PierreHeno
Zijn dit teksten die we nu na elke wedstrijd van Ajax 1 mogen verwachten? Kunnen we als seizoenkaarthouder niet alvast halverwege het seizoen een boekje krijgen waarin al dit soort teksten reeds zijn opgenomen?...dan kunnen we ze zelf al opzoeken tijdens de wedstrijd.
0 0
cantharel
Het zat jou wel mee want voor hetzelfde geld krijgen we door jouw misperen 2 goals tegen.
0 0
HsvHoek
Komt tekort, nu en ook in de toekomst. Over 2 jaar zit hij bij pak em beet Vitesse, meer wordt het echt niet.
0 -2
3sterrenAjax1
precies perr. t lag niet aan jullie. t zat simpelweg niet mee. gelukkig zat t voor jou wel mee toen je 3x weer bijna n gratis goal weggaf.
4 0
Ajax114
Wat een slappe Limbo he
2 0
talent020
Hij had een leuke Ala Vertonghen rush, maar hij heeft zijn kans niet écht gegrepen had weer 2 momenten waarop hij de bal inleverde en dat leidde tot een gevaarlijke omschakeling. En zat ook gruwelijk mus bij de 100% kans van Dessers, m
0 0
Cupmetgroteoren
Leuke speler maar niet goed genoeg voor Ajax.
Zelfde geldt voor eiting, gravenberch, huntelaar, ekkelenkamp, babel, veltman, alvarez, marin, martinez, huntelaar, mazraoui, en inmiddels ook tadic.
3 -1
Kibbahimovic
Grapjas
0 -3
Bjorn
Potentie, maar maakt erg veel fouten. Vandaag ook weer een mispeer, het is dat Dessers miste.
1 0
Jojo49
hij komt er wel , this nu nog niet altijdgoed, maar met hem komt het goed .dat kunstgras van heracles is kut, .
0 -3
Johan1
Hij was weer super slecht, totaal ongeschikt.
5 -2
ajaxwestland09
Haha het zat niet mee, hoe durf je dat te zeggen kijk in de spiegel perr en ga beter spelen anders lekker banken
5 -1