Blind: 'Moeten onszelf niet de put in praten'

JesseTH, 23-02-2020 om 20:05, 1831 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind is van mening dat de tendens bij Ajax niet té negatief moet worden na twee nederlagen. De routinier kent de kwaliteiten die de ploeg van Ajax herbergt en gelooft dat het er weer uit gaat komen.

'We moeten onszelf ook niet de put in praten', zo vertelt Blind in een gesprek met de NOS. 'We hebben allemaal ontzettend veel kwaliteiten. De koppen moeten bij elkaar. Als het voetballend even niet lukt, moet je knokken. Geen paniek, we zijn er nog steeds.'

Donderdag was het mindere spel te wijten aan het spel van Getafe, maar dat excuus ging zondag niet op. 'Ook donderdag zei ik al dat we ons moeten focussen op onszelf. Vandaag was het ook niet goed genoeg. Te veel spelers presteerden onder de maat, inclusief ikzelf. Dan maak je het jezelf moeilijk en we weten van vorig jaar al hoe moeilijk deze wedstrijd is.'

Zelf moet Blind ook terug naar het niveau waar hij voor zijn problemen met zijn hart op zat. 'Ik heb een fantastische eerste seizoenshelft gedraaid. Toen kwamen er wat hobbels op de weg en nu loop ik dan ook niet weg voor mijn fouten. Ik ben ook maar een mens en ik moet toewerken naar het niveau waar ik was. Dat heeft wedstrijden en tijd nodig, maar dat komt wel weer.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ansjo
Tadic rechtsbuiten zetten slaat al nergens op. 1 van je beste spelers en bovendien nog je aanvoerder ook. Bij gebrek aan vleugel spelers en het beschikken van een fitte Traore zet je Tadic linksbuiten, Traore in de spits en dan pas kijk je wat de beste keuze voor rechtsbuiten is. Babel is op dit moment niet eens materiaal voor de bank. Het is gewoon tijd voor Hansen, Danilo, Unuvar. Maar ja we hebben een laffe flut coach met ten Hag die flater op flater mag slaan omdat we ondanks de aanwezigheid van ten Hag vorig seizoen de halve finale hebben gehaald van de CL.

Laat heel die Europa League maar zitten. Als dat Getafe met dat soort voetbal verder willen komen dan ga je je gang maar. Dat duel zou eigenlijk gewoon geboycot moeten worden. A doordat ten Hag nog steeds coach is en B omdat een kutploeg als Getafe geen ambiance verdient en wij er 99% toch uit vliegen.
0 0
Labrador
Nou het is wel code oranje maar zoals ten hag al zei: Rustig blijven. 7(!!) spelers die er tegen Chelsea en Utrecht in stonden die waren vandaag afwezig. Oorzaak nummer 1.
1 0
Cello
Half AS zit al in die put en probeert de andere helft van AS in diezelfde put te 'lullen'. Je hebt gelijk, dat je je dat als speler iig niet moet gaan laten aanpraten, want dan pas is het echt een verloren zaak.
3 0
Jariiii
Hij heeft gelijk, aan doemdenken hebben we niks.
Maar in de put zitten we intussen al.
1 0
Juichtoon
Nou Daley deze wedstrijd was cruciaal om de tegenstand niet in het wiel te laten komen. Ondanks dat ik al de gehele dag een hard hoofd in had dacht ik wel dat jullie dat ook begrepen.
Helaas heb ik dat niet gezien.
Besef je wel Daley dat Ajax een van de achtervolgende ploegen ons inhaalt zij dit mbv media, arbitrage knvb en andere clubs niet meer zullen afstaan.
Het gaat nu om het succes van Ajax de aankomende 5 jaar.
Maar wat ik vandaag zag was zo erbarmelijk dat we al bijna Ko zijn.
Dus nee praat je niet de put in maar als je niet beseft dat het minder dan 5 voor 12 is kun je beter stoppen met voetballen en ben je je salaris niet waard.
Ik heb meer gif in m'n lijf dan die hele arrogante club bij elkaar. Het is een schande om met nog maar 1 km te fietsen en 800 m voorsprong je tegenstanders weer in het wiel te zien. Snap je?
1 -1
Jelephi
Je moet jezelf eruit praten want je zit er al diep in.

Die struisvogel mentaliteit zorgt ervoor dat jullie week in week uit kut spelen momenteel.
2 0
HilversumNoord
Dat zit je al. Een hele diepe put. Donderdag uitschakeling en zondag weer punten verspelen tegen AZ. Iedereen lacht mij uit om die hete adem. Maar als je zulke beroerde voetballers hebt met zoveel blessures, dan verbaast mij niets als er twee clubs heel nadrukkelijk meedoen om de titel
1 0
Truth
je bedoelt "het wordt tijd dat we onszelf UIT de put praten!"
1 0