Babel schuldbewust: 'Zoek het altijd bij mezelf'

JesseTH, 23-02-2020 om 19:35, 3181 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ryan Babel weet maar al te goed dat hij nog niet goed genoeg speelt sinds zijn terugkeer naar Ajax. De aanvaller past zich nog aan in zijn derde Amsterdamse periode en gelooft er heilig in dat zijn betere niveau er nog aan komt.

'Het is nog niet wat ik kan laten zien, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het nog komt', legt hij uit voor de camera van FOX Sports. 'Je moet je aanpassen aan de positie waarop je wordt neergezet. In principe kan ik overal spelen, maar per wedstrijd is het toch anders. Je hebt ook met een tegenstander te maken. Maar in principe zoek ik het altijd bij mezelf.'

Ook over de nederlaag tegen Heracles Almelo was Babel als vanzelfsprekend teleurgesteld. Hij laat weten dat het behoorlijk stil was in de kleedkamer. 'De teleurstelling heerst enorm. Het zat niet mee. Hoewel we niet heel goed speelden, kregen we aardig wat kansen. Helaas maak je ze niet en krijg je tegen het einde van de wedstrijd een goal tegen. Dat is heel zuur.'

Donderdag volgt een cruciaal duel voor Ajax. Tegen Getafe staat een vervolg in het Europese voetbal op het spel, maar daarvoor moet wel een 2-0 nederlaag weggepoetst worden. Babel houdt vertrouwen. 'We hebben het thuisvoordeel. Dat is altijd goed. Als Ajax hebben we voor hetere vuren gestaan. We staan er positief in. Alle remmen los.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1forever
Staat verkeerd, gewoon rechtsbuiten zetten, had ten Cate al moeten doen, heeft op die plek een goede voorzet. Staat zn hele carriere al op de verkeerde plek.
0 0
Cupmetgroteoren
Babel is naar Ajax gegaan omdat hij aanvoelde dat hij bij Galatasaray op de bank dreigde te komen. In Turkije waren de supporters hem beu en wilden 'm weg hebben. Dan snap ik niet dat ie niet gescout is door Ajax. Als de supporters een speler weg willen hebben, moet je 'm sowieso nooit halen.
2 -1
Libero
Hij was daar clubtopscorer, waarom zou het publiek hem weg willen hebben? Zit je weer eens aan je dikke duim te sabbelen?
0 0
PierreHeno
Is allemaal handjeklap geweest. Een dealtje van niks dat alleen maar voordelig is voor Babel zelf.
0 -1
Duif63
Zelfde als bij Magallan. Daar liepen zijn eigen supporters de polonaise toen hij verkocht werd.
0 0
Amp
Ga weg hoor. Techniek van een neushoorn, inzicht van een aardappel, en felheid van een luiaard. Houdt t spel op. Schiet op bizarre momenten en vervolgens de bal aannemen of terugleggen als je op doel moet schieten. Doet zowel het spel als de jeugd meer kwaad dan goed. Klaar met deze vent
2 -1
Kibbahimovic
Lol hij kan in principe overal voorin... enige plek waarop hij enigzins kan staan is linksbuiten en daarmee verneukt hij alsnog de gehele voorlinie.. sinds die stoorzender er bij is spelen Ziyech, Tadic én Donny als een natte krant.
4 0
GerardAjax26
Het gescheld in de reacties richting Babel is niet nodig. Verder vind ik hem wel echt slecht spelen, die vrije kop kans die zo over werd gekopt was veelzeggend.
5 0
Jornnn
Wat Ryan zegt klopt. Je hebt inderdaad ook met een tegenstander te maken. Maar dat is wel vaker bij sport.
5 0
altijdwelwat
Ja joh Ryan neem lekker je tijd , ik wou dat Ten Hag zo geduldig was met Lang. Was voor alle partijen beter geweest ....
7 0
036AFCA97
Ik wil geen eigen speler een blessure toewensen, maar ik denk dat dat de enige manier is om Babel uit de basis te krijgen. Ik ben bang dat hij een afspraak heeft met Ten Hag/Overmars over een minimaal aantal wedstrijden om aanspraak te maken op Oranje. Ik zie nog liever Sontje, Unuvar en Brobbey minuten maken dan Babel. Hij heeft geen actie, geen pass en geen schot. Verschrikkelijk.
5 -1
komopajax777
Babel kan niet schieten, kan niet koppen en zijn aannames zijn gruwelijk slecht.Zelfs zijn sterke lichaam gebruikt hij niet goed.Hoe kun je je vak zo slecht beoefenen en zo slecht omgaan met je atletische vermogens?Het is duidelijk dat hij niet terugkeert na dit seizoen en dat Ajax goed moet gaan zoeken naar snelle aanvallers met scorend vermogen en fysieke kracht.
7 0
Truth
Mooie praat. Helaas allemaal gebakken lucht
10 0
flodder
ze weten het allemaal ...maar ze doen er geen kloten aan..iedere week zeggen ze we moeten beter ....ja aan mijn hoela
4 0
Bjorn
Begin maar eens met een zwart kapsel dat niet vloekt bij ons mooie shirt. Je zet ons compleet voor lul.

Nul niveau. Alleen maar die babbels over dat klote EK dat niemand iets kan schelen.

Ajax 1 is wat telt.
18 -3
AFCAsphere
Ik hoop dat hij zijn roze haar gewoon behoud en op een of andere manier opeens de sterren van de hemel speelt. Ik zie het niet gebeuren, maar ik hoop sowieso dat hij zijn haar behoud, om iedereen dwars te zitten die zich daar zo over op zitten te winden. Het is fucking haar, who cares.
0 -1
Truth
amen
2 0
Henkjanklaas
Kan geen boom passeren of een bal vasthouden, vrij rampzalig allemaal.
Dat Ajax zo ver kan terugvallen is uitermate zorgelijk !
9 -1
Johan1
Ga gewoon terug naar Turkije. Hier voeg je niets positiefs toe.
11 0
SundayOliseh
Eruit met deze man, zet hem maar ergens in een tulpenveld ofzo.
11 0