Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Scherpen blij met eerste wedstrijd sinds 24 januari

JesseTH, 21-02-2020 om 23:20, 5194 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kjell Scherpen is blij dat hij weer eens onder de lat plaats mocht nemen bij Jong Ajax. De 2,04 meter lange keeper speelde al sinds 24 januari geen officieel duel meer en dus deed het maken van minuten hem goed.

'Het is altijd lekker om te spelen. We hebben de nul gehouden, dus een prima avondje', vat Scherpen samen voor de camera van FOX Sports. 'Elke wedstrijd die ik kan spelen, wil ik spelen. Dan moet je jezelf op het hoogste niveau naar boven brengen. Ik ben blij om weer een wedstrijd te hebben mogen spelen.'

Jong Ajax trad vrijdag tegen Helmond aan met een historisch jonge opstelling, maar dat deerde de ploeg niet om de drie punten te pakken. 'We kennen elkaar natuurlijk wel. De jongens hebben in de jeugd met elkaar gespeeld. Soms liet iemand zijn man lopen met standaardsituaties, maar voor de rest complimenten voor het team en de verdediging.'

Het ging de voorbije week veel over de keepers bij Ajax. Bruno Varela en Dominik Kotarski maakten ieder een mindere beurt bij Jong Ajax, maar de naam van Scherpen viel zelden concreet. 'Varela, de tweede keeper, heeft gewoon gespeeld. Een logische keuze van de trainer', is wat Scherpen zelf erover te zeggen heeft.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FerdiZ
Heeft volgens mij aardig vaak de 0 gehouden dit seizoen.
0 0
Joseph
Op dit moment gewoon de keeper die het sterkste seizoen doormaakt achter Onana. Had er wat mij betreft mogen staan in plaats van Varela.
3 0
MPAjax
lange keeper als hij zijn reactievermogen en balvastheid meest ontwikkeld zie ik wel een goede vervanger van onana
1 0
milan-jantje
Eerlijk is eerlijk deze jongen ontwikkeld zich goed.
2 0