Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax Vrouwen in eigen huis onderuit tegen ADO

JesseTH, 21-02-2020 om 22:15, 3776 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen zijn vrijdagavond in eigen huis ternauwernood onderuit gegaan tegen ADO Den Haag. Lange tijd leek het duel in de Eredivisie Cup uit te lopen op een doelpuntloos gelijkspel, maar een Haags doelpunt gooide roet in het eten.

Voorafgaand aan de aftrap werd er een minuut stilte in acht genomen naar aanleiding van het overlijden van clubicoon Barry Hulshoff. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd was de eerste kans voor Ajax. Eshy Bakker kon schieten, maar schoot in de handen van de keepster. Het werd hierna een strijd om het middenveld, waarbij beide ploegen niet écht grote kansen kregen.

Na 29 minuten dacht Kelly Zeeman de 1-0 gemaakt te hebben, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Voor rust kreeg Bakker haar tweede kans van de wedstrijd, maar zij kopte net over. Na rust kreeg Kirsten van de Westeringh een grote kans na een voorzet van Bakker, maar zij mikte naast.

Twintig minuten voor tijd werd er alweer een Amsterdams doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Ditmaal stond Ellen Jansen té scherp. Met het einde van de wedstrijd in zicht leek het uit te lopen op een doelpuntloos gelijkspel, maar niets bleek minder waar. Eén minuut voor tijd wist ADO te scoren uit de rebound, waarmee de eindstand bereikt was.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Verdomme eerst Getafe en nu dit.. Die gifbeker is nog steeds niet leeg.
0 0