Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Babel positief: 'Ik zie nog genoeg perspectief'

BartVeenstra, 21-02-2020 om 08:35, 5299 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ryan Babel ziet nog genoeg perspectief voor Ajax om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Dat laat de aanvaller desgevraagd weten in gesprek met FOX Sports. Ajax verloor de heenwedstrijd tegen Getafe CF met 2-0 en zal in Amsterdam dus vol aan de bak moeten.

Babel zag dat Ajax twee knullige tegengoals moest incasseren. 'Los van dat was ik niet per se onder de indruk van Getafe. Ik zie nog genoeg perspectief. De sleutel ligt bij onszelf', aldus de aanvaller, die niet blij was met de arbitrage. 'We hebben het thuisvoordeel en moeten het goede voetbal oppakken. We hebben in ieder geval een andere scheidsrechter. Daar ben ik blij mee.'

Dat Ajax in aanvallend opzicht onmachtig was, kan volgens Babel komen door de te geringe aansluiting. 'Misschien kwam de aansluiting niet op tijd. Dat was wel vooraf besproken. We wilden kort voetballen, maar volgens mij ging de eerste doeltrap ook al bijna fout, dus toen kozen we maar voor de lange bal. We hielden het voorin best goed vast, maar dan moet de aansluiting komen. Daar schort het aan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
b.hulshof
Hopelijk kiest TenHAg niet meer voor onze Pipo maar zet hij Univar daar neer.
0 -1
PierreHeno
Was gewoon een 100% overtreding Ryan en je blokkeerde zijn rechtervoet volledig omdat je veel te laat was om de bal nog te kunnen raken....was dus allesbehalve een schwalbe van die speler. De enige die theater maakte op dat moment was jij dus. Ajax heeft een naam hoog te houden met goed voetbal en zeker niet met dit soort fratsen als uitingen van frustratie. Donderdag moet je met een totaal andere instelling ( en opstelling) gaan spelen want met die 2-0 voorsprong gaat Getafe er echt niet meer vaak uitkomen. Gaat 'm niet meer worden voor je Ryan.
0 -2
cantharel
Maar niet in jou, beter bij circus Renz gaan spelen als clown, je hoeft je haar niet meer te kleuren en je kunstjes ken je ook al dus wat let je ?
0 -1
Suarez01
De standaard afgesproken media bab(b)el.
Natuurlijk is er binnen de spelersgroep en staf niemand die echt denkt dat we die gtst acteurs met hun afbraakvoetbal op gaan rollen. Hoe positief ik anders ook altijd ben; voorzie toch echt een net zo beroerde pot als gisteren in Madrid. Die gasten gaan 0 ruimte weggeven, missch nog wel meer (kan dat?) Provoceren en via een spaarzaam countertje een luizige goal maken. Barcelona had t zoo lastig met deze tegenstander en op wat /welke wedstrijden zijn dan al die doelpunten gebaseerd die we zullen moeten maken? Nico er niet bij, Promes en Neres die iig voor diepgang en snelheid kunnen zorgen geblesseerd. Natuurlijk ben ik erbij en zal ik.mee schreeuwen, zingen de scheids waarschijnlijk weer voor rot schelden maar denk nu meer in termen van kampioenschap veilig stellen en dan ook maar die knfb beker pakken
0 0
Cruijffthebest
Ik zie geen enkel perspectief komende donderdag, ga eerst maar eens zien te winnen uit van Heracles, dat wordt al moeilijk genoeg met jullie mentaliteit en transferdromen!!
0 0
MaxBorggreve
Ja als jij niet speelt. Wat een vreselijke voetballer. Ik zie liever Unuvar.
0 -1
Duif63
Babel positief ? Moest hij na afloop naar de dopingcontrole ?
0 -2
louis60
Keep on dreaming.
0 -2
Boer Gijs
Ik zie geen perspectief in Babel en de slimbo's die hem gehuurd hebben.
1 -2
ram
Ik zie weinig perspectief. Je moet minstens 4x scoren tegen die gasten. Dat gaat niet gebeuren. Ik vond 1-0 eigenlijk niet zó verkeerd maar 2-0 is een stuk kutter.
0 0
Ajax114
Leuk dat Tadic en Babel nog perspectief zijn maar is nergens op gebaseerd. Geen kans gehad gisteren en dan denken dat je nog wel even door kan. Ik geef Ajax 1 % procent kans . Die ene procent is gebaseerd op absurde dingen zoals twee rode kaarten voor hun bijvoorbeeld. Dat acht ik eigenlijk ook onrealistisch omdat scheidsrechters graag in voordeel van zulke afbraakploegen fluiten.
0 0
RuffRhythim
Nou, ik heb dan liever dat we met 10 man spelen om jou op de bank te houden...
0 -1
Redrum
Tja, zonder Promes, Neres, de Ligt en Frenkie ga je er gewoon ontzettend hard op achteruit ten opzichte van vorig jaar. Zeker als de vervangers stuk voor stuk veel minder zijn. Babel voegt niets toe, kan amper een bal goed aannemen en als dat wel lukt doet hij er zelden iets fatsoenlijks mee. Schuurs kan prima voetballen en voegt echt wat toe achterin, maar maakt ook nog grote fouten. Helaas heeft Ten Hag verzuimd hem al veel eerder de kans te geven, dan had hij deze fouten tegen mindere tegenstanders kunnen maken en had hij ze nu misschien niet meer gemaakt. Martinez op het middenveld is uit pure nood geboren en het ging een paar potjes goed. Maar inmiddels deelt Martinez op het middenveld ook volop mee in de malaise en voegt hij ook niets toe. Centraal achterin of linksback is hij wel prima, maar dan is hij dan ook voor gehaald. Tadic op rechts is zinloos, maar Tadic in de spits is dat dit seizoen regelmatig ook helaas. Nee, Ajax gaat dit niet meer rechtzetten in de Arena. Zeker niet als we weer zo'n dramatische scheids uit Italië of Frankrijk krijgen.
0 0
Ar
Voortaan maar weer gewoon Tadic en Ziyech op de flanken en Huntelaar in de spits. Zo maakte je vorig seizoen je doelpunten, en Babel gaat die niet maken.
En Europees Alvarez maar gewoon rechtshalf, niet omdat ie kan voetballen, maar omdat ie wel nuttig is in positionering, druk zetten en het snel heroveren van de bal. Dat is waarom de vier voorsten konden uitblinken tegen Chelsea ea.
Tegen Emmen, PEC en dat soort clubjes moet je prima kunnen spelen met Ziyech op 10 en Donny rechtshalf, maar Europees ligt dat toch anders.
0 0
Superman
Wat was die Babel slecht ohhhhhhh
1 -1
ArnoAjax
Wie was er goed dan? Ze speelden allemaal als een krant
0 0
ETM
Ik vond Blind veruit de beste. En ik vond Babel als ook zijn positie veruit het meest problematisch. De hele dynamiek op links om zeep, terwijl die kant opbouwend aanvallend juist al zo lang het sterkst bezet is geweest.

Babel kan beter maar niet gek veel beter omdat hij gewoon niet in het spel past. Tadic en Ziyech waren wat dat betreft relatief slechter ;)
0 0
Superman
blind
0 0
ST
Inderdaad, vond hem niet minder dan de rest. Ik vond vooral Donny, Tadic, Ziyech en Martinez erg slecht. Dat zijn jongens die normaal het team dragen. Kan je dat van Babel op linksbuiten verwachten? Ik denk het niet.
0 -1
Truth
Ja, maar dan wel graag met babel op de bank
5 -1
Markopantelic007
Aan de ene kant denk je , we hebben teveel kwaliteit ingeleverd na vorig seizoen. Maar aan de andere kant, de eerste seizoenshelft waren we echt top, ook in de CL. Toen sprak men zelfs over een beter Ajax dan vorig seizoen. Wat is er toch gebeurd? Het kan toch niet alleen aan het gemis van Promes en/of Neres liggen?
3 0
Ar
Siem de Jong kan niet meer volgens alles en iedereen, maar Babel is nog van minder niveau hoor.
9 0
Amster
Ik zie ook nog wel perspectief als jij op de bank zit. Anders zijn we bij voorbaat al kansloos.
9 0
Ar
Dat wou ik nou net zeggen.
4 0
fanforeffer
Babel doet meer fout dan goed! Loopt in de weg en is te langzaam. En dat eeuwig terug voetbal met van die ziekenhuis balletjes waarbij ze elkaar in moeilijkheden brengen. Zyech ,Babel , Tadic, hele matige spelers zo.inderdaad de FdB tijd komt weer terug.
7 0
preme
Laat is wat zien jongen. Ik zie Babel het spel vertragen. Deed mij bij vlagen denk aan de FDB tijd met de balletjes terug. Nauwelijks op een overtuigende actie te betrappen.
8 0
insectenverdelg
T was net een soort pot als tegen RBS
Tegenstander niet eens goed maar gewoon 0 kansen. En zodra je de bal hebt alles direct achter de verdediging proberen te leggen. Nooit geprpbeerd ze kapot te spelen. En dst had gewoon gekund.
2 0
Zuiderling
Hoe lang wil je daar op wachten ? Hij heeft het gewoon niet !
3 0