Martínez: 'Pech met vele blessures, maar zijn op de goede weg'

BartVeenstra, 20-02-2020 om 14:10, 4072 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Martínez denkt dat Ajax beetje bij beetje terugkomt op haar topniveau. De Amsterdamse ploeg dacht halverwege de eerste seizoenshelft de smaak te pakken te hebben, maar meerdere blessures gooiden roet in het eten.

De Argentijnse verdediger annex middenvelder krijgt van de NOS de vraag hoe dicht Ajax bij haar topniveau is. 'De ploeg moet nog veel dingen verbeteren, maar ik denk dat we goed bezig zijn', zegt Martínez. 'We hadden pech met de vele blessures, maar nu zijn we op de goede weg. We werken heel hard en we moeten dus op deze manier doorgaan.'

Donderdagavond wacht het uitduel met Getafe CF en Martínez is op zijn hoede. 'We moeten een slimme wedstrijd spelen. Zij zijn een heel agressieve ploeg, maar wij moeten daar op een slimme manier mee omgaan', aldus de Argentijn. Het duel tussen Getafe CF en Ajax begint om 18.55 uur en is hier te volgen.

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Markopantelic007
Tegen Valencia speelden we ook gewoon met Blind en Ziyech toch? Toen was het ook waardeloos. Hopelijk zijn ze echt op de goede weg, maar ik heb het eerlijk gezegd nog niet echt gezien. Hopelijk zo'n zelfde boost als Real uit vorig jaar!
1 0
SpursAjax
Maar toen misten we we Neres en Promes. Die zijn met hun diepgang zo belangrijk voor het spel dat Ajax wil spelen.
2 0
Lazell
Die zijn er nu ook niet bij. Babel brengt niet hetzelfde en gaat dat ook niet in 1x brengen. Hopen dat Traore nog wat goed kan maken.
0 0