Supportersvereniging: 'Het is nu aan gemeente Rotterdam'

JesseTH, 18-02-2020 om 18:05, 5114 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als het aan Fabian Nagtzaam ligt, sprekend namens supportersvereniging Ajax, dan worden ook de Klassiekers in de competitie met uitsupporters gespeeld. Maandag vertelde Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, dat Ajax-fans welkom zijn bij een bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord in De Kuip, maar dat is pas een begin.

'We zijn al jaren in gesprek met de gemeente Rotterdam, Feyenoord en de KNVB om een goed plan van aanpak neer te leggen', zo vertelt Nagtzaam in een gesprek met AT5. 'Dat lag er ook, helaas is dat niet tot effectuatie gekomen. Wij zijn ervan overtuigd dat het kan. Het is nu aan de gemeente Rotterdam.'

Volgens Lawrence de Munck, beter bekend als Kale van Kale en Kokkie, lonkt bij een eventuele bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord dé kans om te laten zien dat het kan. 'Ik denk dat het voor beide groepen nu een open deurtje is om te zorgen dat het goed gaat. Op het moment dat het goed gaat, heb je kans dat het volgend seizoen in een ander daglicht komt te staan.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Patje2011AJAX
Het gaat misschien een keer goed en dan gaat het weer fout. Jammer.
0 0
Hutsniffauw
”Het is dat ik nu nuchter ben, maar als ik zometeen helemaal strak dat stadion binnen loop en er een jood over rooie mark begint te zingen sluit ik niet uit dat kortsluiting komt in mn bovenkamer”

Iemand op FR12 HAHAHAHAHA. Bevestiging van een beperkt aantal hersencellen
0 0
Fritsie81
Rooie Mark?
0 0
Sonofafca
Een paar duizend Ajacieden in het uitvak durven ze niet meer aan, laat staan 20.000. ik geloof hier helemaal niks van.
0 0
Ajax4proud
Ik ben een voorstander van fans van beide kanten. Wat wel jammer is, de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong Fey gewoon uit de hand liep alleen door gejuich van de tegen partij. En dat was nog niet eens 1000 personen. Ik begrijp dan ook wel dat ze zeggen dat het niet gaat, omdat een paar figuren erbij zitten die zich niet in kunnen houden.
1 0
Hagmag
Als je het eerlijk aan mij vraagt....
20.000 Ajacieden in de kuip.
20.000 kakkerlakken in de kuip
Rest zijn Bobo's via kaarten van de KNVB.
Wie houdt deze supportersgroepen onder controle?
Eigenlijk weet iedereen de uitkomst al. Het wordt een ware veldslag maar niet op het veld.
Mocht de eindstrijd tussen Ajax en 010 gaan dan rest er maar één verstandig besluit en dat zijn 2 wedstrijden zonder UITsupporters.
0 -1
ferrari2009
Die burgermerster, heeft gewoon bluf poker gespeeld, als het straks echt Ajax- Feyenoord wordt, dan krabbelt hij terug
0 0
Red Devil
Mocht het de Klassieker in de KNVB Bekerfinale zijn dan zal het meteen weer een puinhoop worden met beide supportersgroepen daar kun je op wachten met die hersenloze idioten aan beide kanten .
En dan zullen er bij de Klassieker geen uitfans welkom zijn.
Het ligt niet aan de burgermeester maar aan het gedrag van dat hersenloze tuig.
2 0
Hagmag
22 maart 2020 Feijenoord - Ajax. Ik stel voor dat Aboutaleb voor deze wedstrijd Ajax supporters plaats laat nemen in het UIT-vak. Deze proef heeft niet zo veel risico's.
Ik zou graag van de heer Nagtzaam willen lezen/horen hoeveel kaarten Ajax moet gaan krijgen mocht de bekerfinale gehaald gaan worden. LET OP: Ajax is in de bekerfinale de "THUIS" spelende ploeg. Ajax c.q. Ajacieden laten zich niet afschepen met een UITvakje vol supporters.
Moeten minimaal net zo veel kaarten zijn als vorig jaar tegen Willem II.
Voor minder komen we NIET naar de kuip.
Onze Amsterdammer met een ketting om z'n nek in Rotterdam wil het THUIS-voordeel van Ajax, minimaliseren met 850-1000 Ajax supporters in het UITvak, tijdens de bekerfinale. Daar gaan we toch niet mee akkoord mag ik hopen ???
0 0
Fritsie81
Alleen het uitvak is al beter dan niks, of 2 wedstrijden uit en thuis. Het is gewoon jammer dat een aantal supporters zich niet kan of wil gedragen.
0 0
MitsjollAjax
Het enige THUIS voordeel is het spelen in het thuisshirt.........
1 -1
ghouleseddik
Dan gilt FR12 competievervalsing, want zij waren er niet bij in Amsterdam.
1 -1
DT10
Het kan natuurlijk alleen goed gaan, als er voldoende veiligheidsmaatregelen worden genomen. Er zal dus een enorme politiemacht op de been moeten zijn en alles zal tot in de puntjes georganiseerd moeten zijn.
0 0
OdjePils
Dan kunnen we elders in het land lekker een bank beroven...
0 0