Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

VI: 'Huntelaar loopt qua minuten één-op-één'

FinnDekker, 18-02-2020 om 15:05, 4575 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dat Klaas-Jan Huntelaar het scoren nog niet is verleerd, blijkt eens te meer uit de mijlpaal die de routinier behaalde tegen RKC. De spits van Ajax scoorde zijn vierhonderdste doelpunt voor club en land. 'Ook op zijn 36ste is de honger van The Hunter nog altijd niet gestild', schrijft Voetbal International.

'Dat blijkt wel uit het feit dat Huntelaar dit seizoen in de Eredivisie van alle spelers met minstens drie doelpunten achter hun naam het minste aantal minuten nodig had per doelpunt: 82', vervolgt het medium. 'Hoewel trainer Erik ten Hag dus nog maar mondjesmaat een beroep op hem doet, presteert de routinier het ook in de nadagen van zijn carrière nog om – omgerekend qua speelminuten – één-op-één te lopen.'

Daarbij is Huntelaar volgens VI ook nog eens belangrijk in de kleedkamer. 'In het verleden wilde Huntelaar zijn kont nog wel eens tegen de krib gooien als hij vaker op de bank zat dan hem lief was, in de herfst van zijn loopbaan legt hij zich toe op een rol als mentor nu de speelminuten bij het Ajax van Erik ten Hag steeds spaarzamer worden.' 

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Toch is hij niet klinisch genoeg vind ik. Hij dwingt veel af maar mist ook veel.

Het is jammer voor zijn gemiddelde dat Ten Hag hem voor de winterstop een paar keer in de basis zette. Toen moest hij 90 minuten lang hard werken, weinig verdienen.
Anders zou hij nu op 1 goal per 45 minuten staan.

Nog 6 goals en hij is topscorer van alle spelers die deze eeuw in de ED hebben gespeeld.
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Klinkt gek, maar wel waar: voor iemand die zo veel scoort, mist hij opvallend veel mogelijkheden.
0 -1
ETM
Maar het is ook een belangrijke kwaliteit om in positie te komen. Dit is misschien ook wel de grootste kwaliteit van Huntelaar. En dat doet hij niet door alleen maar te wachten. Huntelaar is iedere seconde opzoek.

Voor Ajax is Huntelaar nu een perfecte troef achter de hand.
Tadic toont echter wel aan dat Ajax in de basis zeer gebaat is bij een voetballende spits. Al is hoe Tadic het invult wel heel bijzonder. Tadic is eigenlijk een sluipende 10.
Ik vind het terecht en zeker in deze fase dat Ten Hag Traore brengt. Die heeft de potentie.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Goede aanvulling. En: eens.
0 0
Web
Best bizar 400 keer scoren voor Ajax
Huntelaar kan nog steeds heel belangrijk zijn voor Ajax, wel als invaller
Hij viel sterk in zondag
0 0
OviMivO
400 in totaal, in clubverband en interlands. Niet enkel voor Ajax
3 0
Hagmag
Laten we eerlijk zijn. Rendement van KJH is beter dan van Traoré.
4 -2
Juichtoon
Traore mist te veel kansen momenteel. Een opgelegde tegen Sparta op 3-1, een kopkans tegen Groningen op 2-2 en tegen Vitesse de kans op 0-1 na 20 sec. Op een gegeven moment gaat het tellen.
Alleen zijn potentie is enorm, dat kun je wel zien maar als 1e spits komt hij nog wel tekort, dat heeft Sjaak goed gezien.
0 0
ram
Wat mij betreft mag Klaas nog wel een jaartje blijven, als ie wil. Als ie accepteert dat ie maar af en toe kan spelen en verder positief is in de groep, vind ik het zeker een toegevoegde waarde.

Dan kan ie daarna misschien ergens bij de jeugd beginnen met trainen (al wil ie volgens mij niet door in het voetbal, maar wie weet).
5 -1
JariJari
1 minuut 1 goal!
1 -2
Juichtoon
Ja wat een nonsens ook he...;-)
0 0