Marca: 'Getafe - Ajax gezien als risicowedstrijd'

BartVeenstra, 17-02-2020 om 15:10, 5589 views, Marca |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Spaanse autoriteiten zien het Europa League-duel tussen Getafe CF en Ajax als een 'partido de alto riesgo', oftewel een risicowedstrijd. Dat meldt het Spaanse medium Marca maandagmiddag.

Een dergelijke beslissing wordt genomen door een speciale commissie, die zich bezighoudt met het bestrijden van geweld, racisme, xenofobie en intolerantie. Wat zijn de gevolgen hiervan? Op de wedstrijddag zullen er geen kaarten meer beschikbaar zijn voor supporters van zowel Getafe CF als Ajax. Tot woensdag tijdens kantooruren kunnen fans een kaartje kopen. Overigens is het uitvak in het Coliseum Alfonso Pérez sowieso al uitverkocht.

De wedstrijd tussen Getafe CF en Ajax begint donderdagavond om 18.55 uur. Een week later is de return in de Johan Cruijff ArenA. Ajax en Getafe CF troffen elkaar nooit eerder. Wel speelde Getafe CF in het verleden eens tegen een Nederlandse club. Toen, in 2007, werd FC Twente verslagen.

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Wanneer Getafe discrimineert, krijgen wij een vrije doortocht naar volgende ronde. En nu hoop ik opeens dat supporters discrimineren.
0 -2
koeniepoenie
Iemand tips om aan een kaarje te komen voor het thuisvak? Ik woon in Spanje en wil graag naar Madrid afreizen
1 -1
Ajaxamsterdam0485
Volgens mij is het thuisvak nog niet uitverkocht dus dan zou je daar kunnen proberen. Desnoods via sites als viagogo en stubhub al is dat wel prijzig
0 0
DannTheDon020
Waarop is dit nou weer gebaseerd xd
0 0
ajaxdordtt
Op het voorbeeldige gedrag van Ajax "supporters" in het buitenland.
0 0