Promes weer te zien op trainingsveld Ajax

BartVeenstra, 17-02-2020 om 13:05, 10168 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Quincy Promes heeft een volgende stap gezet in zijn herstel. De aanvaller liep twee weken geleden tegen PSV een hamstringblessure op en staat sindsdien aan de kant.

Via het twitterkanaal laat Ajax weten dat Promes maandag weer op het trainingsveld te zien. In het filmpje is te zien dat Promes apart van de groep traint. Wanneer Promes weer beschikbaar is voor Ajax is nog onduidelijk.

Ajax moet het tegen Getafe CF verder doen zonder Zakaria Labyad, David Neres en Joël Veltman. Mogelijk is Perr Schuurs wel weer fit genoeg om te spelen. De verdediger kampte met problemen aan zijn kuit, maar trainde zondag alweer mee met Jong Ajax.

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik hoop echt zo dat we Getafe overleven, zou zonde zijn als we Ziyech en Promes samen alleen nog in de eredivisie zouden zien!
0 0
Henkjanklaas
Helaas komt Getafe te vroeg voor hem. Dus het tandem met Ziyech is dan nog niet hersteld. Wel erg benieuwd welke speler ajax voor de unieke Ziyech gaat aantrekken. Is cruciaal of de club komend seizoen in de CL een rol gaat spelen.
0 0
MickS
heerlijk vrolijke gozer is die Promes toch. Zodra ik die kop van hem zie krijg ik ook altijd een grote smile op mn bek :).
0 0
Antafca
Quincy promes jalalalal
0 0
Jelephi
Waar is neres? Hoor je helemaal niets meer over
2 0
Cello
Klopt. Was mee naar Foha begin januari....heeft ook na zijn knieblessure alweer op trainingsveld gestaan, maar heeft duidelijk een terugslag gehad/gekregen.
Laatste nieuws was rond 31 januari toen Ten Hag al meldde dat het herstel tegen viel.....maar dat is inmiddels bijna 3 weken geleden. Hopelijk komt daar ook een update over. Ben ook wel benieuwd naar huidige gang van zaken.
0 0
Ozymandias
https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128781/ten-hag-baalt-herstel-van-neres-valt-tegen
0 0
Dexy
Heel mooi nieuws! Dat betekent dat hij waarschijnlijk snel (misschien tegen AZ over twee weken?) weer speelminuten kan gaan maken.

Wel vind ik het erg zorgelijk dat je helemaal niets meer hoort over Neres. Hoe staat het met zijn blessure, waar is hij? Rond de winterstop vertelde EtH dat het herstel wat langer duurde bij hem, maar dat hij wel in de loop van februari weer zou kunnen gaan aansluiten bij de groep. Inmiddels is het al diep in februari, maar blijft het oorverdovend stil over hem. Het zal toch niet dat er weer een terugslag heeft opgetreden in zijn herstel.
0 0
krachtpatser66
Topnieuws!. Kunnen we goed gebruiken de komende weken. Dun je met een voorhoede spelen: Promes, Troré, Tadic. Midden met Martinez, Donny en Hakim. Achter met Nico, Blind, Schuurs en Dest. Hopelijk dat Neres gauw terugkeert. Dan hebben we onze kanonsvoorhoede weer terug: Promes, Tadic, Neres. Tjonge, ik kan niet wachten om dit weer te zien!
4 0
Steeph
Gaat niet gebeuren. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ten Hag Babel op de bank mag zetten. Het zou me niets verbazen als er iets van een clausule is opgenomen waarin hij x aantal minuten moet spelen.
0 0
superman0313
Dat is toch wel echt een baazeselftal!
0 0
Hollister
Promes kan er dus over 2 weken tegen AZ gewoon weer minimaal een uurtje bij zijn.. altijd lekker zo n extra speler van deze kwaliteit.. het blijft alleen een beetje stil rondom Neres, je hoort er niets van.. terwijl hij al in de winterstop in Catar individueel trainde. Weet dat hij een kleine terugslag heeft gehad maar die had je inmiddels toch ook wel weer op het veld verwacht. Blijf het een verdomd rare en idiote privacyregel vinden... alsof je een crimineel bespreekt.
4 0
Jojo49
neres , koste ons de finale ook, deed niet mee tegen de spurs ,, niet tegen valencia, niet tegen willem2 , niet tegen az , niet tegen groningen. als die mee had gedaan , finale, en nog 0 nederlagen.
2 -1
jarenfan
Waarom is Babel gehaald
3 -8
Dexy
Omdat Lang verhuurd werd aan Twente en Ajax toch een optie wilde hebben voor de flanken.
0 0
MitsjollAjax
Anders speelde we 442 of met nous op de flanken
1 -2
Antafca
als we babel niet hadden gehaald hadden toch wel grote problemen afgelopen weken dus wees blij. Wie wil je anders opstellen?
7 -1
Duif63
Dan hadden we Lang nog gehad.
1 -4
Illegaal
Ja en wat hebben we aan Lang als flankaanvaller?.... volgens mij niks, hij is geen flankaanvaller.

Ajax verhuurt hem niet voor niks zoals ze met veel spelers doen die ze de meeste tijd ook niet meer terughalen.

Op het middenveld kan Lang wel wat worden maar als flankaanvaller is hij ook bij Twente overbodig, een flankaanvaller moet snelheid hebben en hij heeft dat niet genoeg.
En verder speelt zijn mentaliteit ook niet in zijn voordeel.
0 0
Dennizle
Wordt hoe dan ook zeer pittig tegen getafe, die gasten kunnen bizar goed inzakken, maar ook bizar goed de tegenstander vast zetten. Los daarvan ook fysiek oersterk team.
0 0
ajax4ever01
Ik ben al blij als Ajax zonder nieuwe blessures uit die wedstrijd komen tegen die schopploeg van Getafe.
0 0
FelixGassenlicht
Mooi maar waar blijft Neres in vredesnaam. Lees hier niets over (meestal een slecht teken). Nog even en het seizoen is voorbij voor hem.
1 0
PierreHeno
Begint inderdaad bijna al op een ' Bandéetje' te lijken zo.
1 -1
Markopantelic007
Hopen dat Schuurs kan spelen donderdag, die is voetballend toch wat sterker dan Alvarez. En als ik zo lees over Getafe kunnen we wel wat voetballend vermogen gebruiken om onder de druk vandaan te ballen.
2 0
Libero
Heb je gelijk in, maar aan de andere kant scoren ze vaak uit standaardsituaties en voorzetten vanaf de zijkant. Op dat vlak heb je weer meer aan de beter koppende Alvarez.
0 0
ajax4perez
Hopelijk is hij erbij Thuis tegen Getafe
1 0
Ozymandias
Niemand van de vijftien die dit seizoen het meest voor Ajax hebben gespeeld haalt gemiddeld meer punten per wedstrijd dan Promes. In wedstrijden waarin Promes meedoet haalt Ajax gemiddeld 2.5 punten per wedstrijd. Toen hij vijf wedstrijden voor de winterstop geblesseerd raakte verloor Ajax drie van de vier wedstrijden die hij niet kon spelen. Ik denk dat de diepgang die Promes aan het team toevoegt van enorme waarde is. Zodra zijn directe tegenstander even richting de bal kijkt vertrekt Promes uit zijn dode hoek richting het doel. Daardoor brengt hij zich niet alleen in stelling voor de passes van bijvoorbeeld Tadic en Ziyech maar trekt hij ook de verdedigende organisatie van de tegenstander uit elkaar waar andere spelers gebruik van kunnen maken. Promes mag van mij zeker in het rijtje van goede aankopen die Overmars heeft gedaan sinds hij de macht heeft gegrepen worden gezet.
7 -1
Lazell
Helemaal eens. Scoort ook nog eens heel makkelijk. Mag van mij zelfs in het rijtje Blind en Tadic. Dure aankoop, maar tilt ons spel naar een hoger niveau. Eigenlijk raar dat Babel speelt in het NL-elftal en Promes niet. Vind promes een paar klasses beter in elk aspect.
3 0
behangdelul
Denk dat Koeman nu ze echt op dezelfde positie spelen met dezelfde weerstand dat ook inziet. Eerste kon je het nog op competitie gooien, maar nu niet meer.
0 0
Jariiii
Wát een tegenvaller, die blessure van Neres. En dat terwijl die helemaal niet zo ernstig leek.
2 0
voorkennis
Ja exact, die staat echt al lang aan de kant.
Heel vervelend, zeker als hij wellicht aan t einde van het seizoen weg gaat.
Wil graag nog genieten van Neres in de vorm van vorig jaar tijdens de CL
2 0
Ozymandias
Ik denk niet dat Neres na dit seizoen zal vertrekken. Hij heeft dit seizoen te weinig gespeeld om de Europese top geïnteresseerd te houden.
3 0
Danos
Ben ook benieuwd wanneer die weer kan aansluiten, die jongen heeft tot nu toe echt een kut seizoen
1 0
WZAWZDB14
Mopi, ik vind babel niet sterk spelen de laatste wedstrijden, maar ben bang dat traore weer naar de bank moet bij de terugkeer van promes
1 -1
Hollister
Of spelen met het sterkste middenveld wat dit seizoen slechts maar 1 x is opgesteld maar waarbij we meteen onze beste .. tegen wedstrijd speelde .. met Van de Beek, Martinez en Promes op 10 ...
voorin zou je dan kunnen spelen met Babel - Tadic - Ziyech of Tadic - Traore - Ziyech
0 0