Blind: 'We zullen zien wat de zomer brengt'

BartVeenstra, 17-02-2020 om 11:25, 10455 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind spreekt in gesprek met Ajax Life niet hardop uit dat hij ook volgend seizoen bij Ajax speelt. De verdediger werd in de afgelopen periode nauwelijks gelinkt aan een vertrek, maar maandagochtend dook in Engeland het gerucht op dat Arsenal hem graag zou willen aantrekken.

In gesprek met de Supportersvereniging Ajax hoort Blind dat hij amper in verband wordt gebracht met een transfer. De vraag is of dat betekent dat de kans ook groter is dat hij komende zomer bij Ajax blijft. 'Dat zegt niet zo veel, denk ik. We zullen zien wat de zomer brengt', geeft Blind antwoord.

De laatste tijd zijn er omtrent zijn teamgenoten veel transfergeruchten. Blind ontkent dat deze geruchten spelen in de spelersgroep. 'Nee, je hebt er namelijk helemaal geen invloed op. Spelers moeten hun eigen keuzes maken over eventuele transfers. Ziyech heeft nu natuurlijk een geweldige transfer gemaakt, maar hij realiseert zich echt wel dat hij nog een halfjaar alles moet geven voor Ajax.'

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Ik hoop dat Ajax m kan behouden. Wat voor een bedrag er ook geboden wordt. Vanuit zijn kant snap ik het wel. Zn avontuur bij Man U is deels geslaagd, deels mislukt. Dus nog een avontuur bij een mooie club als Arsenal, tjah wie wilt dat niet. Van de andere kant... hij kan ook de geschiedenisboeken in gaan als de grote leider die Ajax na meer dan 25 jaar weer een CL liet winnen met absolute wereldtalenten als Unuvar en Hansen in de basis... er staan nog mooie dingen te gebeuren in Amsterdam. Bij Ajax is ie de grote man, zonder hem draait het grote Ajax minder. Ook zo'n gevoel lijkt me goud waard als speler.
0 0
Cruijffthebest
CL winnen? Zeker van de trap op je hoofd gevallen, gaat nooit meer gebeuren!
0 0
Joseph
Zouden we 3 jaar geleden ook zegen over het behalen van de halve finale van de CL en deze in de laatste minuut verliezen..

Goede lichting met gerichte aankopen en alles is mogelijk.
0 0
Caelintroy
Nou beetje optimisme mag best toch? Kans is naar alle waarschijnlijkheid erg klein, maar zeg nooit......nooit. AFCA CBS!!!
0 0
FreddyAX
Op dit moment zou ik Idrissi de moeite waard vinden,eventueel Wijndal als Nico ons verlaat.
Stengs is een heel aardige speler maar die mag de veters van Ziyech nog niet vastmaken, of Boadu nu echt beter is dan Traore of Brobbey heb ik nog niet kunnen ontdekken,laat maar dus.
0 -2
eros
Blind lekker behouden.
Met Ziyech, Huntelaar, vdBeek, Veltman, Dest en Tagliafico zullen er waarschijnlijk al te veel vertrekken.

Interessante vervangers:
Suarez
Ihattaren
Odegaard
Angelino
0 -1
Ajax4life16
alle 4 onhaalbaar waarschijnlijk onhaalbaar. Suarez moet zelf willen, maar dat is te betwijfelen. Ihattaren hetzelfde verhaal. Odegaard volstrekt onhaalbaar, die gaat volgend seizoen bij Real in de basis staan. Angelino gaat naar Leipzig volgend seizoen.
0 0
Hutsniffauw
Odegaard en Ihattaren worden helaas lastig. Daar zou ik pedrinho aan toevoegen. Is een vergelijkbare speler als Ziyech.
0 0
eros
Ik zou toch eerder voor Ihattaren en Odegaard gaan ook al zijn ze 10 miljoen duurder.

Ze kennen Nederland en hebben bewezen de Nederlandse speelstijl te spelen.

Pedrinho gaat net als Marin en Alvarez een aanpassingsperiode krijgen.

Ihattaren en Odegaard staan er meteen. Iets wat je wel nodig hebt als er 9 vertrekken.

Daarnaast zie ik Angelino als ideale vervanger van Tagliafico. De jeugd zal er nog niet klaar voor zijn.
Suarez altijd nemen als t kan!
1 -1
Schip
Odegaard wil niet. Dat is geen geldkwestie. Misschien hadden ze hem eerder wel kunnen overtuigen, maar koe en kont verhaal.

Ihattaren polsen of hij zou willen en zo ja: halen. PSV heeft dat geld nodig.
1 0
alex1987
Overigens is Angelino ook onhaalbaar. Je weet dat hij net verkocht is aan Leipzig?
1 0
eros
Je weet dat hij niet verkocht maar verhuurd is?!
1 0
Ozymandias
Je weet dat RB Leizpig een optie tot koop in zijn huurcontract heeft op laten nemen en dat Angelino 30 miljoen euro kost?!
1 0
eros
Dat moet eerst nog maar eens betaald worden.
Als iedereen fit is bij Leipzig heeft hij in principe geen basisplaats.
0 0
Ozymandias
Wie is er dan geblesseerd die Angelino uit de basis zou spelen? Al het hele seizoen mist Leipzig een type Angelino die op links de gehele flank kan bespelen en het veld breed kan houden omdat hij linksbenig is. Ze speelde met Halstenberg als linksback (of zelfs linkermiddenvelder) maar Angelino zal zo goed als zeker de voorkeur krijgen.

Zelfs als Leipzig hem niet over zou nemen (wat ze waarschijnlijk wel zullen doen) moet Ajax natuurlijk geen 30 miljoen euro voor een linksback betalen.
0 0
eros
Orban en Konate krijgen normaal de voorkeur centraal, Halstenberg op links. Halstenberg heeft de laatste jaren denk ik 90% van de wedstrijden gespeeld. Die wordt echt niet zomaar op de bank gezet. Hij heeft nu in 2 wedstrijden 180 minuten gemaakt, omdat er 3 a 4 basisspelers geblesseerd zijn.

Zelfs Leipzig zie ik geen 30 miljoen neerleggen voor een wissel.

Als Leipzig hem niet koopt, wil niet zeggen dat elke andere club 30 miljoen moet neerleggen. Daar zal City vast op inzetten, maar uiteindelijk zullen ze hem deze zomer gewoon willen slijten.
0 0
Ozymandias
Het lijkt me sterk dat Halstenberg de voorkeur boven Angelino zal krijgen. Leipzig was niet voor niets opzoek naar iemand die de gehele linkerflank bespeelt. Dat was iets wat ze duidelijk miste en wat Angelino aan het spel toevoegd. Daarbij is Angelino ook gewoon een veel betere linksback dan Halstenberg.

Als City van Leipzig 30 miljoen vroeg zullen ze dat van Ajax ook wel vragen. Zeker aangezien Leipzig niet de enige club was die Angelino over wilde nemen.
0 0
alex1987
Ik hoop dat je begrijp dat Odegaard volledig, maar dan ook echt volledig onhaalbaar is.
Ihattaren kan haalbaar zijn wanneer de speler zelf wil. Schijnt nog laag in contract te zitten.
1 0
Hutsniffauw
Ajax zou een poging moeten wagen om Pedrinho binnen te halen. Lijkt qua speelstijl exact hetzelfde als die van Ziyech. Dan zijn spelers als stengs etc niet nodig.
0 -1
Ozymandias
Pedrinho is een zaalvoetballer die het nooit gaat redden op het hoogste niveau. Hij voetbalt op de vierkante meter en heeft daarbuiten geen enkel overzicht. Daardoor dribbelt hij zich keer op keer richting de achterlijn om vervolgens geen afspeelpunt te hebben. Ik zie dan ook totaal niet in hoe Pedrinho qua speelstijl op Ziyech lijkt. Die jongen is leuk om op een plijntje te zien voetballen en wat YouTube filmpjes van te maken maar daar moet een club als Ajax geen geld aan besteden.
0 0
AFCAjax
spelers als stengs etc. zijn sowieso niet nodig.. die spelen op het niveau waar ze thuishoren. middelmaat.
0 0
PierreHeno
Maar wat hebben wij dan op dit moment in JA aan spelers rondlopen die komend seizoen al sterkhouders van Ajax 1 kunnen zijn ? Eiting? Gravenberch? Ekkelenkamp? Kotarski? Pierrie?...en daarmee de CL KO fase willen halen? De lichting Ünüvar, Hansen etc is zeer talentvol maar nog lang niet zover. We zullen dus niet overal onze neus voor op kunnen halen simpelweg omdat we het zelf niet in huis hebben. En wanneer je Ihattaren niet probeert te halen ben je niet serieus bezig NL toptalent naar Ajax te halen terwijl je er wel het budget en de sportieve uitdaging voor in huis hebt. We gaan het zien van de zomer.
0 -1
Ozymandias
Waarom zou Stengs halen terwijl je Antony al hebt gekocht? Traoré staat op het punt om geheel door te breken en dan heeft Ajax met Tadic, Promes, Neres en Antony vier basiswaardige spelers voor de drie posities om Traoré heen.

Als Tagliafico en Onana vertrekken zou ik Castillo en Kotarski het vertrouwen geven om hun in de basis op te volgen. Ajax moet niet doorslaan in hun kooplust want dat is in de geschiedenis van Ajax namelijk ALTIJD fout gegaan.

Zelfs als naast Ziyech van de basisspelers ook Veltman, Tagliafico, Onana, Vd Beek en Dest vertrekken heeft Ajax met Kotarski; Mazraoui, Schuurs, Blind, Castillo; Marin, Tadic, Martínez; Neres/Antony, Traoré en Promes/Neres alsnog een mogelijk basiselftal waar ze kampioen mee horen te worden. Met zo'n balans tussen ervaring en talent kunnen ze weer bouwen aan een goed team voor de Champions League. Tijdelijk eén stap terug doen om vervolgens weer stappen vooruit te kunnen doen. Dat is de enige manier waarop Ajax met regelmaat aansluiting kan vinden bij de Europese top.
0 0
Chiesaneres11
Je hebt gewoon brede en betere bank nodig dan dit jaar dus je moet doorselecteren en kan niet gokken op de talenten nog imo! Moeten 2 goede middenvelders bij(vervangers donny,hakim) carel en ryan zijn geen zekerheid nog? Marin? Xtra lcv/lb is dun nu... als neres blijft dan zit buitenspelers goed(naci,sontje kunnen ook daar spelen) keepers laat Scherpen voor de leeuwen gooien en ervaren 2e keeper erbij? Hoop werk te doen voor Marc
0 0
Schip
Daley moet aanvoerder worden. Dat komt hem toe. Dat er meerdere mensen in de kleedkamer de leiding nemen, zal allemaal best en is alleen maar goed. Aanvoerder maken, want Tadic speelt sindsdien als een krant, opwaarderen qua contract en nu eens goed en gericht inkopen. Beter twee absolute meerwaarden dan 5 twijfelgevallen.

Dan geef je Blind ook een prikkel om te blijven: uitzicht op een echte impact in de CL.
2 0
Schwalbino
Alexis Sanchez is dacht ik te huur. Absolute topper.
0 0
MaximilianRosse
Zijn salaris is niet normaal en is volgens mij zelfs de best betaalde speler van Manchester. Zit nu gewoon bankie bij Inter. Zo'n topper is het niet meer.
0 0
Schwalbino
Weet ik. Was ook bedoeld om aan te geven dat je nooit een garantie hebt hoe een speler het gaat doen. Sanchez was bij Barcelona en Arsenal een topper en bij United een tobber.
0 0
alex1987
Alexis Sanchez speelde aan het begin alles.
Is net fit genoeg om op de bank plaats te nemen.
0 0
MaximilianRosse
pff Daley moeten we echt behouden hoor. Hij hoort bij de beste spelers van het team. Van de zomer wordt al een uittocht. Laten we hem asjeblieft behouden. Gewoon contract opwaarderen.
5 0
Cupmetgroteoren
Laten gaan voor een redijk bedrag, met handdruk voor bewezen diensten. Denk dat blind er wel oren naar heeft.
0 -6
Web
Bewezen diensten?
Dat geld voor Siem de Jong, bewezen diensten
Niet voor Blind, die misschien wel de belangrijkste speler is.
1 -1
ajax4perez
Calimero ga eens weg zielig figuur
0 0
mvdk
Het lijkt wel of ze je het hele jaar de pret proberen te ontnemen met al die geruchten. Blind is een week terug en wordt gelijk in verband gebracht met Arsenal. Hopelijk valt die zogenaamde leegloop mee, al denk ik wel dat Overmars een totale leegloop niet toe zal staan.
1 0
henwildie
Gaan we ons weer massaal drukmaken om leegloop? En beginnen we daar NU al mee? Na de afgelopen 3 jaar weten we wel beter toch.....

Laat angstgevoelens over de toekomst de pret van nu niet drukken!
0 0
pizzapunt
Hopelijk blijft 'ie. Maar als Daley gaat, zou ik toch lekker voor Spanje gaan. Past veel beter bij hem.
0 0
Markopantelic007
Voor een PL club gaat Daley ons echt niet verlaten, daar is hij al geweest. Mogelijk als er een mooie 'zonnige' aanbieding komt dat hij nog een keer op avontuur wil gaan, maar ik denk niet dat hij gaat dwarsliggen als Overmars verzoekt te blijven deze zomer.
0 0
Web
Blind wacht op het opwaarderen van zijn contract net als Tadic
Daarom spreekt hij zich nog niet uit
En dat verdiend hij ook
Blind heeft zijn buitenlands avontuur al achter de rug.
Gaat net als zijn vader afsluiten bij de mooiste club
Daarna een functie binnen de club
2 0
Spectre
https://www.google.com/amp/s/www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124156/blind-wie-weet-in-toekomst-stap-naar-buitenland.amp
0 -2
Web
Zeker dat heeft hij gezegd, maar misschien ook wel om er ook beter van te worden, net als Tadic
0 0
DeLeermeester
Daley behouden en de aanvoerdersband geven. Onze nieuwe leider.
2 0
AFCA2211
Need to pak band
0 0
ditisdebeslissing
Gewoon bouwen aan een nieuw team. Nog een paar keer spelers voor 45 miljoen. Verkopen en we zijn de rijkste.
0 0
DS
Het is toch niet te hopen dat ie vertrekt, anders word het echt een volledige leegloop.
5 0
Spectre
Het zou me niks verbazen. Hij heeft aangegeven dat Ajax niet zijn eindstation zou worden en hij kend de PL,kan het niveau aan en wil Man U. mischien wel laten zien dat ze het fout hadden. Ik hoop echt van harte dat ik het mis heb maar het sou me niks verbazen. Dat is gelijk weer de keerzijde van succes van Ajax in Europa, je bent iedereen binnen no time kwijt
0 -1
Web
Hij wil dezelfde waardering in zijn contract hebben als Tadic.
En dat verdiend hij ook
0 0
DannTheDon020
Dan gewoon Jantje terughalen en Pierie klaarstomen voor het eerste, met Martinez heb je dan een goede backup voor jantje
0 -1