Drie Ajacieden scoren ruime voldoende tegen RKC

BartVeenstra, 17-02-2020 om 08:00, 4873 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Drie spelers van Ajax hebben zondagmiddag in het thuisduel met RKC Waalwijk (3-0) een zeven of hoger als rapportcijfer gescoord. John Rep beoordeelt Edson Álvarez, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek met ruime voldoendes, zo valt te lezen in De Telegraaf.

Álvarez en Tagliafico krijgen van Rep een 7, terwijl Van de Beek met een 7,5 de best beoordeelde Ajacied is. Tagliafico en Van de Beek staan na de afgelopen speelronde in het Elftal van de Week. Verder krijgen veel Ajacieden een 6,5. Er zijn ook een aantal zesjes: Sergiño Dest, Carel Eiting en Dusan Tadić krijgen een krappe voldoende.

Ajax wist het duel met RKC Waalwijk zonder al te veel moeite te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd het 3-0 door doelpunten van Tadić (penalty), Lassina Traoré en invaller Klaas-Jan Huntelaar. Laatstgenoemde - en ook invaller Jurgen Ekkelenkamp - kwamen niet lang genoeg in actie voor een beoordeling.

Cijfers Ajax:

Onana 6,5; Dest 6, Álvarez 7, Martínez 6,5, Tagliafico 7; Van de Beek 7,5, Eiting 6; Tadić 6, Ziyech 6,5 (Blind 6,5), Babel 6,5; Traoré 6,5.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4perez
Was sowieso een slechte wedstrijd. Heb me zelden 90 minuten zo zitten vervelen. Zat geen sfeer en geen snelheid in
0 0
oudzuid2
ik vond Dest ook wel goed bezig, maar Alvarez viel me positief op
1 0
FreddyAX
Zie ik hier toch een 7, jawel , voor Alvarez.
2 0
Mivado
Haha Babel een 6,5. Had gewoon een 5/5,5 moeten zijn. Hij voegt echt niks toe.
1 0