Antony ondergaat volgende week medische keuring

BadembaBarrie, 15-02-2020 om 22:45, 7371 views, LANCE! |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Antony zal aankomende week medisch gekeurd worden in Amsterdam. Dat laat Fellipe Lucena - een journalist van het Braziliaanse medium LANCE! - optekenen uit de mond van Raí, de manager van Sao Paulo. 

Omdat de transfer pas definitief is bij een geslaagde medische keuring, zal Antony totdat deze achter de rug is niet in actie komen voor Sao Paulo. Het Braziliaanse toptalent zit zaterdagavond om deze reden dan ook niet bij de wedstrijdselectie voor Sao Paulo's wedstrijd tegen Corinthians. 

De woorden zijn de zoveelste bevestiging van het nieuws dat eerder op de zaterdag naar buiten kwam. Antony Matheus dos Santos, voetbalnaam Antony, komt aankomende zomer voor een bedrag van tussen de 25 en dertig miljoen euro over van Sao Paulo 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bil
zie heel veel opstellingen voorbij komen.

Uitgaande van komend seizoen 2020-2021:

Antony (sao Paulo)--Tadic-----—- Neres
—----- Promes------ Quintero (river plate)—---
------———------- Blind ———-----------------
Martinez —————— --------------Mazzraoui
—- Vertongen (spurs) —- Alvarez —-
———- Rajkovic (stade rennes) ————

Bank: Scherpen, Schuurs, Marin, Babel, Eiting, Gravenberch, Traore, Lang, Ekkelkamp, Timber
0 -9
Whatever
Rajkovic komt van stade Reims niet Rennes. Neres en Anthony van kant wisselen. Een Ajax-back komt mee op. Zo’n type is Martinez niet. Angeliño was in beeld maar speelt nu bij Leipzig. Blind speelt daar bij NL vanwege basisplaatsen voor de Ligt en van Dijk. Waarom verkies jij Alvarez boven Schuurs?

Neres-Tadic-Anthony
—Promes-Quintero—
———Martinez———
Blind-Vertonghen-Schuurs-Mazraoui
———-Cillessen——-
0 -2
Pure
Wat een kut opstelling
3 0
fc Barcelona_ke
Het zal snel weggekaapt door andere clubs als ie meer biedt! Het duurt echt lang dat hij naar nl zou komen
0 -7
GvanderK
Leuk dat er ook buitenlandse mensen hier op AS zitten, maar je moet niet zoveel vertrouwen hebben in Google Translate hoor :)
0 0
Cello
Vind het iig geweldig dat ie, ookal is het via een translator, de moeite neemt om mee te praten over vrijwel alles wat met Ajax van doen heeft.
0 0
JOHANisGOD
Uuuuhhhhmmmmmm
0 0
mgtow
Hij gebruikt altijd een vertaalprogramma. Vandaar dat het vaak niet te lezen is. Hij zou eens moeten overwegen een betere te gebruiken.
0 0
Hans Kraay Jr.
Moet wel zeggen dat hij vaak goed op de hoogte is van wat er hij Ajax gebeurd. Zelfs de ontwikkelingen in de jeugd.
1 0
MPAjax
die doet dus niet mee nu tegen corinthians
0 0
ajax4lifebaby
Iedereen is helemaal in shock dat we 20m+ hebben uitgegeven. Begrijp me niet verkeerd dit is echt next level voor ons. Maar alleen Dolberg bracht al 20m+ op en we hebben daarnaast ook spelers als Ziyech, De Jong en de Ligt verkocht voor vele vele vele male meer.
14 -2
ajaxrulesz
Daarbij dolberg is voetballend een houten klaas vergeleken bij deze speler. Houten klaassen hebben we al voldoende voorin met traore en huntelaar en babel.
0 0
MH1988
Precies wat jij zegt! Als je kijkt naar wat er binnenkomt aan transfers en wat ajax uitgeeft aan transfers zijn we zelfs met deze aankoop nog steeds een zuinige club! Hou op hoor met die paniek dat dit belachelijk is.. Als je kijkt naar wat onze dragende spelers waard zijn dan is een aankoop van 10 tot 15 miljoen een breedte investering. Kapitaal moet op het veld staan! Go Overmars!
5 -1
Cupmetgroteoren
Dat is niet zo van belang. Transferbedragen moeten bij de begroting passen, die is maar 110 miljoen. 25m is huge gezien de magere begroting.
2 -4
Pheadrus
Niet mee eens. Je moet je verplichtingen (salarissen enz.) kunnen afdekken met je huidige bezittingen en de jaarlijkse inkomsten. Ajax heeft genoeg geld op de bank staan om alle salarissen en verdere kosten voor de komende 5 jaar te betalen bij een begroting van circa 100 miljoen. Daarnaast hoeft Ajax geen lening aan te gaan om Anthony te kopen. Met andere woorden; er is geen enkel risico voor de continuïteit van Ajax. Ajax loopt wel een financieel risico. Denk aan een Bande of Nouri scenario. Dan moet Ajax in een keer 25 m afboeken. Dat doet pijn maar wederom; de continuïteit van Ajax komt niet in gevaar.
0 -1
Tjpknge
Iedereen in shock?! Dat valt best mee toch? Naar mijn mening is dit dan ook eerder een populistische reactie dan een toevoegende..
3 -3
ajax4lifebaby
Heb je Marco van Basten niet gehoord of iedereen op voetbalzone.
0 -2
Ferd
ach, Marco van Basten die klaagt over 25 miljoen terwijl hij zelf in een veel goedkopere markt lachend 16 miljoen uitgaf voor Sulejmani na anderhalve goede wedstrijd. Die 16 miljoen toen was relatief veel meer dan 25 miljoen nu.

De kritiek van Marco kan ik dus niet helemaal serieus nemen.
6 -1
Tjpknge
Kan zo zijn, maar we zitten nu op Ajax showtime dus neem ik alléén deze reacties met mij mee.
0 -2
Hans Kraay Jr.
Ja daar wordt hier natuurlijk niet alleen naar AS gerefereerd, maar naar een breder spectrum.

Dan kan je dat wel alleen meenemen maar dan voer je dus in je eentje een ander gesprek.
0 -2
Tjpknge
In je eentje? Haha. Ik zelf was in de veronderstelling dat er wel wat mensen op dit fora zaten, maar als jij zegt van niet...
0 0
Fredschuit1
Mooi! Nu Talles Magno nog;)
1 -2
markk
Ik ben heel erg benieuwd, volgens mij maakt Ajax echt een geweldige speler van die Antony.
0 -2
Tjpknge
Dat mag ik hopen van wel ja, haha.
0 -1