Brobbey valt in de prijzen: 'Voor mijn teamgenoten'

JesseTH, 14-02-2020 om 20:45, 4709 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Brian Brobbey is in de prijzen gevallen met zijn doelpunt namens Jong Ajax tegen NEC Nijmegen. Na combinatiespel over veel schijven werd de spits bereikt, waarna hij afwerkte en de goal vol vreugde vierde. Het leverde hem de Lasse Schöne Trofee op en daar is hij blij mee.

De spits probeert de goal tegenover Ajax TV nogmaals te beschrijven, maar kent daar gezien de vele Ajacieden die de bal raakten moeite mee. 'Ik weet het niet meer. Het was een heerlijke goal en deze is ook voor mijn teamgenoten. Ik heb echt veel reacties gekregen op de goal, niet normaal. Mensen zeiden: niet normaal, wat een combinatiespel van Jong Ajax.'

Als vanzelfsprekend zorgt het winnen van de naar Lasse Schöne vernoemde prijs voor vreugde bij de jongeling. 'Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb vaak goals gemaakt, maar hem nooit gepakt. Eindelijk. Hij komt thuis te staan, op mijn kamer.' Het doel voor het restant van het seizoen met Jong Ajax is duidelijk. 'Nu moeten we doorpakken en door blijven gaan met wat we doen.'

Denk jij dat Van de Beek scoort en Ajax wint van RKC Waalwijk? Zet in en krijg 2,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
ben benieuwd wanneer hij in het eerste mag spelen als back-up van traore
0 0
036AFCA97
Off topic:

Van der Gijp heeft nu al 4x over Alvarez, Eiting en Gravenberch gezegd “dit hoort niet bij Ajax” en dat talenten als Stengs naar Ajax moeten gaan, omdat Ajax heel iets anders is dan AZ.

En vorige week zei die dat Ajax doet alsof ze heel anders zijn dan de rest en dat dat onzin was.. Wat een perspectief.
0 0
KingJames23
Je kijkt dit programma ook omdat het vermakelijk is al die onzin die ze uitkramen. Je kijkt niet omdat ze verstand van voetbal hebben, want dat hebben ze niet en daar kijken ze ook te weinig wedstrijden voor.
Zelfde dat Johan Derksen vorig week zei dat alleen ten Hag klaagt over het overvolle programma en dat je ze in Engeland daar nooit over hoort. Maar hij weet blijkbaar niet dat Klopp, Guardiola en Mourinho en er zijn er nog wel een aantal, al heel lang aan het klagen zijn over de vele wedstrijden die ze moeten spelen in een heel korte tijd.
0 0
grannig mokum1
Precies, ze praten altijd met de wint mee
0 0
Radikaal
"Opinions are like a'holes in that everyone has one. Unlike an a'hole, however, an opinion has no value unless it is thoroughly examined each and every day."
0 0