Lampard kijkt enorm uit naar komst 'creatieve' Ziyech

BartVeenstra, 14-02-2020 om 13:35, 3471 views, Chelsea |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Chelsea-manager Frank Lampard kijkt nu al uit naar de creativiteit die Hakim Ziyech gaat toevoegen aan de Londense topclub. Ajax en Chelsea bereikten donderdag een akkoord over de speler en naar verwachting zal de middenvelder zelf ook snel een persoonlijk akkoord gaan bereiken.

'Ik ken zijn kwaliteiten', zegt Lampard op de officiële website van Chelsea. 'Hij is een speler die creativiteit kan brengen. Hij trok mijn aandacht toen ik hem vorig seizoen zag spelen namens Ajax in de Champions League. Ik vond hem een van de dragende spelers, zeker in de duels met Tottenham Hotspur.'

Dit seizoen speelde Ziyech met Ajax tegen Chelsea en om die reden kon Lampard hem van wel heel dichtbij aan het werk zien. 'Ik weet daarom veel van hem. Hij heeft een geweldig linkerbeen en speelt normaal vanaf de rechterkant, maar kan ook achter de spits spelen. Als je naar ons seizoen kijkt, waren er wedstrijden waarin we moeite hadden om een opening te vinden. Ziyech is met zijn creativiteit waarschijnlijk een speler die voor ons die openingen wél kan vinden', aldus Lampard, die uitkijkt naar de komst van Ziyech. 'Ik weet dat hij nu nog niet komt, maar ik denk dat het voor de club en de fans iets is om enorm naar uit te kijken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Lampard kan zijn glimlach niet onderdrukken, wat hij weet wat hij in huis haalt. Kijk em glunderen en stralen!

https://twitter.com/CFCBlues_com/status/1228277824668172291
0 0
Libero
Wel kudt voor Hakim dat zijn nieuwe coach' naam begint met 'Lamp'.
0 -4
Hwb
Interessant dat hij zegt 'normaal op de rechterflank, maar kan ook achter de spits. Zou dat namelijk zelf omdraaien. 10 is zijn sterkste positie, maar kan hem ook op rechts uitspelen (of als half met de punt naar achteren, zoals Bosz deed).
2 0
PetervanAmsterdam
Het ligt natuurlijk voor de hand dat hij in het Engelse tempo- en strijdgeweld gehaald is voor de positie (hangend) rechts voorin.
0 0
Redrum
Ik vind Lampard nog wel een sympathieke vent. Hij speelt ook nog wel redelijk aanvallend voetbal. Helaas is dit het enige positieve dat ik over Chelsea kan verzinnen verder.
11 0
DeMeervanweleer
Precies. Wat een miese k..club. Ik zou daar uit principe al geen zaken mee hebben gedaan. Die wedstrijd tegen ons is gekocht, 100%, voor dat alleen al gun ik ze alle denkbare ellende van de fiscus tot degradatie. Ik gun Hakim zelf echt het beste, maar waarom in hemelsnaam moet het nu Chelsea zijn?
0 0
behangdelul
En dat ze geen kampioen worden en geen CL hebben volgend jaar, dat is ook positief
2 0
AFCAMM
Ja.. Lampard is ook de reden dat ik er iets positiefs van kan maken. Hij en Ziyech zouden best goed bij elkaar kunnen passen, heb ik het gevoel.
Maar ik denk dat het voor Hakim net zo goed meetelt. Die zou er niet naartoe willen als het zo’n betonvoetbalcoach was.
0 0