KNVB: 'Eerst genieten van de halve finales'

BartVeenstra, 14-02-2020 om 13:00, 5800 views, NU.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De KNVB kan en wil niets zeggen over de mogelijke aanwezigheid van uitsupporters bij een eventuele bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax. De finale van de TOTO KNVB Beker is zoals gebruikelijk in De Kuip.

Sinds 2009 zijn fans van Ajax niet meer welkom in het Rotterdamse stadion wanneer de Amsterdamse club het aldaar opneemt tegen Feyenoord. De vraag is of dit nu tijdens een bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax ook het geval is. 'We moeten met alle scenario's rekening houden, maar gaan nu niet publiekelijk vooruitlopen op één mogelijkheid', zegt een woordvoerder van de bond tegenover NU.nl.

'Vooral niet gezien de onvoorspelbaarheid soms in het bekertoernooi. Dus laten we vooral eerst genieten van de halve finales', zegt men. 'De finale staat altijd in het teken van toegankelijk, gastvrij en veilig voetbal.'

Ajax en Feyenoord stonden in 2010 voor het laatst tegenover elkaar in de finale van het bekertoernooi. Destijds speelden beide clubs één thuiswedstrijd, maar dan wel zonder supporters van de uitspelende club. De kans dat er dit jaar een dubbele finale zal zijn, lijkt klein. Dit laat journalist Dirk-Jan Stouten weten via Twitter.

Denk jij dat Van de Beek scoort en Ajax wint van RKC Waalwijk? Zet in en krijg 2,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dolblij
Als NAC opnieuw stunt zijn alle zorgen ongegrond en alle doemscenario's van de baan. Dan stickeren we opnieuw dat lelijke haringblik weer wit rood wit en gaan we met de beker naar Amsterdam.
0 -1
ArmooWasRight
Finale wordt overigens toch wel FC Utrecht NAC Breda.
0 -4
ArmooWasRight
Finale hoort gewoon in 1 wedstrijd joh, dat is overal zo. Dus gewoon lekker supporters van beide teams toelaten. Desnoods met max 1.000 supporters per team ofzo..
1 -1
FSideMaluku
JD Schouten heeft het in de tweet wel over feijenooit-Ajax, maar als ik het goed begrijp wordt Ajax eventueel de thuisspelende partij en naar mijn weten mogen er geen uit supporters komen, toch?
2 0
Ajax95Duivendrecht
Klopt, maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Zie je het al voor je: 40.000 Ajacieden in de Kuip en vervolgens een belegering van de buitenkant van de Kuip door Feyenoorders? Dat worden ongetwijfeld hele nare taferelen, een risico dat de KNVB nooit wil en gaat nemen.

De enige reële oplossing is naar mijn mening de Kuip vullen met 10.000 Ajacieden achter het ene doelgebied en 10.000 Feyenoorders achter het andere doelgebied. De lange zijdes dan helemaal leeg laten, voor het geval er toch malloten willen gaan rellen zodat ze niet binnen no time bij de andere supporters kunnen komen.
0 0
Kingoffdatoilet
Enige reëele optie is een ander stadion dan de kuip. ADO en Utrecht vallen dan ook al af. De Johan Cruijff Arena is de beste optie. Wij als Ajax zijnde kunnen een uitvak met Feijenoorders wel de veiligheid garanderen
1 0
Ajax95Duivendrecht
Iets anders: de KNVB heeft o zoveel moeite met het inplannen van de inhaalwedstrijd Utrecht-Ajax omdat het speelschema te vol zit.

Het zou dan toch van de zotte zijn als een dubbele finale wel zo ingepland kan worden...
1 0
TontoKarnaggel
Hahaha, feyenoord gaat niet akkoord met een dubbele finale, wtf, die zijn echt van het padje hoor. Ongelofelijk, die gasten denken serieus dat ze het recht op thuisvoordeel hebben. Stel je eens voor dat real madrid eist dat alle CL finales voortaan in het bernabeau gespeeld moeten worden en dan eigenlijk ook nog het liefst zonder supporters van de tegenpartij mochten ze zelf de finale halen. Te bizar voor woorden maar in rotje zuid schijnbaar vrij normaal.
Trouwens, van de 19 finales die feyenoord in zijn historie speelde ( nationaal en internationaal ) hebben ze er 13 thuis mogen afwerken, maar dat is blijkbaar nog niet genoeg.
4 0
Redrum
Feyenoord is een klein kleutertje dat bang is om buitenshuis te spelen. Ze willen wel met vriendjes spelen, maar alleen als het bij hun thuis kan. Buitenshuis zijn ze bang en durven ze niet veel. Een zielig en laf pisclubje in hart en nieren.
1 0
TontoKarnaggel
Wat ik nou niet snap.... weet nog goed dat ze bij de vorige ajax-feye finale zo ongelofelijk boos waren dat het over 2 duels gespeeld moest worden. Je hoorde feyesupporters gewoon letterlijk zeggen dat het oneerlijk was dat hun zo geen voordeel meer hadden. Wtf? Waarom zou je in godsnaam voordeel willen hebben? Zo wil je toch niet winnen? Ik denk serieus dat als de knvb feyenoord aanbied dat ze met 2 man extra mogen spelen ze het nog gretig aanpakken ook. Totaal geen eergevoel wat mij betreft.
1 0
Red Devil
Mocht het Ajax-F'noord worden dan moet Ajax het keihard spelen vanaf het begin en meteen beginnen door hetzelfde aantal kaarten te eisen voor de fans.
Laat die KNVB Maffia maar een doodvallen daar in die Zeisterbossen.
Beide clubs evenveel kaart en anders boycotten die finale als Ajaxzijnde.
4 0
Spectre
Laten we ons 1st maar eens focussen op de halve finale want als we die niet winnen spelen we helemaal niet in de kuip als thuisspelende ploeg, teveel focussen op die finale kan alleen maar fout gaan
3 0
Redrum
Mee eens, deze hele discussie hoeft eigenlijk nu nog niet gevoerd te worden.
2 0
Ajax95Duivendrecht
Het is echt niet te geloven, hè.

De supporters van Real Madrid en Barcelona haten elkaar minstens even erg als Ajax-Feyenoord. Hetzelfde geldt voor Liverpool-Manchester United, Benfica-Porto, Roma-Lazio en Inter-AC Milan. De wederzijdse haat/rivaliteit is daar zeker niet kleiner dan hier. Is dat in die landen een reden om uitsupporters niet toe te laten. Welnee joh, daar zijn gewoon thuis- en uitsupporters aanwezig, zoals het hoort. In Spanje zitten ze zelfs met enige regelmaat door elkaar heen op dezelfde tribune. Gebeuren daar ongeregeldheden tussen supporters? Oh, ongetwijfeld wel een enkel keertje, maar over het algemeen gaat het heel goed. Natuurlijk wat liedjes en spreekkoren over en weer, maar geen geweld.

We zijn echt bang en pietluttig geworden in Nederland. Echt man, nergens anders ter wereld zie je het dat het grootste voetbalaffiche van het land gepaard gaat zonder uitsupporters. Pak de hooligans die geweld durven te gebruiken keihard aan! In Engeland werkt dat systeem heel goed en heeft dat ertoe geleid dat het hooliganisme vrijwel is uitgestorven en er - zelfs tussen aartsrivalen - vrijwel niets meer gebeurt. Maar nee, daar zijn we in Nederland te soft voor.

Overigens snap ik wel dat het Feyenoord wel goed uitkomt als er geen uitsupporters aanwezig zijn in de finale. Die realiseren zich natuurlijk dat ze in een dubbele finale waarschijnlijk hard eraf gaan in de Arena. Dus ja, ergens begrijp ik het wel vanuit hun kant. Die gaan deze discussie zoveel mogelijk in hun voordeel proberen te draaien.

Hopelijk houdt de KNVB zijn poot stijf. Het is namelijk heel simpel: of alleen thuissupporters verspreid over twee wedstrijden, of een finale in de Kuip met beide supportersgroepen, of op neutraal terrein zonder supporters. In alle andere gevallen is het competitievervalsing.
2 0
jewie3
Barça v Real gaat goed samen Atletico v Real onmogelijk
0 0
ghouleseddik
Het is echt goed geweest dit gezeik. Als het niet in Rotterdam kan met supporters van beide clubs, dan spelen we de finale in Amsterdam. Lukt ook dat niet, dan wordt het op de KNVB Campus in Zeist zonder publiek.
3 0
B.dykstra
Werken ze zelf in de hand door steeds de finale in Rotterdam te houden waarom niet loten als feijenoord Ajax de finale is dan niet in Rotterdam of Amsterdam maar bv eindhoven
1 0
Spectre
De finale van de JC schaal in ook niet meer standaard in Amsterdam, dat zouden ze bij de beker ook moeten doen
3 0
B.dykstra
Dan maar loten wie in de finale thuis speeld,het is niet automatisch feijenoord,als Ajax thuis loot heeft feijenoord pech gehad en andersom Ajax
0 0
Danny.S
Ajax is de 'thuis' spelende club in de kuip volgens de loting.

Dat maakt het allemaal nog leuker, maar een finale Ajax- Nac is ook goed:)
0 0
Koekepeer
Als ze omgeving van de kuip zo afzetten als vorig jaar, en vervelender voor de KNVB, geen neutrale vakken aanwzijzen, dan is het best mogelijk om de finale in de kuip te spelen.
1 0
nummer14
Nooit accepteren als er geen ajax supporters bij mogen zijn. En als het daar wel op uitdraait lijkt het me geweldig als ajax dan het vrouwen team stuurt. Het gaat natuurlijk gewoon 2 wedstrijden worden dit, want die bangerik Aboutaleb zal geen ajax supporters willen bij een finale tegen de kakken
2 0
Kingoffdatoilet
Of jong Ajax sturen en dan nog winnen ook.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Never nooit dan gewoon boycotten even kijken of KNVB dan nog steeds zo'n grote mond heeft...
1 0
ghouleseddik
Haha, zie je ze al naar de Coolsingel gaan voor een huldiging na een reglementaire overwinning omdat de tegenstander niet is komen opdagen _O-
0 0
Redrum
Het idee dat Feyenoord enig recht zou hebben om te eisen dat de wedstrijd zonder Ajax-supporters wordt gespeeld is natuurlijk krankzinnig. Toch weten we inmiddels dat ze er gek genoeg voor zijn daar in Rotjeknor. Enige vorm van realisme is daar doorgaans heel ver te zoeken.
6 0
trainerdv
Waarom niet één keer per 5 jaar uitsupporters toelaten. Je moet het dan echt verdienen. Er bestaat vast wel een idee daarvoor. Verklaring van goed gedrag van de SVA op basis van 10 uitwedstrijden of iets dergelijk. Feyenoord idem dito en je hebt elke paar jaar de voetbalfans in het stadion en niet die schuimbekken.
0 0
Jariiii
Een bekerfinale zonder supporters van een van de twee clubs kan gewoon niet.
Als dat voor Aboutaleb of voor wie dan ook een probleem is, dan MOET de finale ergens gespeeld worden waar alle supporters wel welkomen zijn.

Hele dikke punt.
1 0
Redrum
Ook wel weer heel typisch eigenlijk, op basis van wat zou Feyenoord niet akkoord gaan met een dubbele finale? Zoiets kan je alleen zeggen als je wel akkoord gaat met een finale waarbij fans van beide clubs aanwezig zijn. Als dat zo is, dan zeg ik prima. Iets zegt me alleen dat ze dit ook niet willen. Wat is dan het alternatief volgens hun vraag ik me af? Als ze daar serieus denken dat het een optie is om deze wedstrijd met alleen Feyenoord-supporters te spelen dan zijn ze echt nog veel verder afgegleden dan ik al dacht. Het zou me alleen totaal niet verbazen.
4 0
FrenkieDeLigt
Die lui leven sowieso in een andere realiteit
4 0
AFCA020!
Als die kakkerlakken niet 2 wedstrijden willen, en ook niet met publiek... dan zeg ik:

Oke jongens, houden we de bestaande regels aan. Uitsupporters zijn NIET welkom!...

Wie speelt deze finale ook al weer als uitploeg volgens de regels? Oh ja!
7 0
Babayaka
is de winnaar ajax-utrevcht dan de thuis spelende ploeg ?
Dat zou wel lachen zijn dan. Dan kunnen ze het helemaal niet maken naar ajax toe.
0 0
Redrum
Precies, dan mogen zij die wedstrijd lekker thuis op de bank gaan bekijken.
0 0
Redrum
Maar even serieus, wat kan er in vredesnaam gebeuren als er van beide kanten 15.000 man achter de goals zit? Gewoon zorgen dat alle toegangspaden naar de lange zijde geblokkeerd zijn en dan is er niets aan het handje. Ajax komt via de trein en bus via de ene kant binnen en Feyenoord via de andere kant. Dan zullen er misschien wat onplezierige dingen over en weer geroepen worden, maar dat is toch sowieso vaste prik in de Kuip? Dat ze toevallig aan het eind van de wedstrijd een gejat nummer van Liverpool zingen doet niets af aan het feit dat ze tijdens de Klassieker de overige 85 minuten alleen maar anti-semitische spreekkoren laten horen. Of in ieder geval dat deel van de 85 minuten dan dat ze niet volledig stil zijn.
5 0
ajaxdordtt
Dit is Nederland. Totale paniek als er enig risico is. Net als afgelopen weekend; complete chaos, apocalyptische toestanden omdat het waaide.
3 0
7172AFCA7395
Deels mee eens. Maar het was toch echt eerst Belgie dat om
dezelfde reden de competitie stillegde. En na NL deden ze dat
in BRD en Engeland ook deels.
0 0
Redrum
Ja dat is inderdaad Nederland ten voeten uit. De angst regeert. Logisch nadenken zit er vaak niet bij en enig risico nemen is geen optie. Wat is er sinds het gebruik van de verplichte trein-/buscombis nou ooit nog gebeurd in en rondom een voetbalstadion? Niks. De enige vechtpartijen ontstonden doordat fans van de uitclub tussen het thuispubliek zaten.
1 0
ajaxdordtt
In elk land in Europa kunnen uitsupporters mee, behalve hier. Terwijl de Nederlandse hooligans toch padvinders zijn vergeleken bij sommige andere landen.
0 0
Duif63
Als inderdaad Ajax-Feyenoord de finale wordt is de beste oplossing om de wedstrijd in...Qatar te spelen. De Qatari willen er waarschijnlijk nog goed voor betalen ook, rellen tussen supporters zullen er niet zijn want één misstap betekend in dat land 20 jaar eenzame opsluiting, er kan weer een WK stadion getest worden. Alleen maar voordelen dus !
1 -3
Babayaka
Amen, dat is wel een voordeel van die kamelen landen.
0 0
AFCA2211
Ajax zou dan thuis spelen, geen uitsupporters was de deal toch. Lijkt me logisch dan.
Maar eerst maar van FCU winnen.
1 0
Hollister
Lekker Dirk Jan, de angst straalt er uit gezien je reactie omdat ze weten dat ze dan kansloos zijn...
In deze hele discussie heeft Ajax 1 groot geluk.. zij zijn qua loting de "thuisspelende clubs" dus mocht er een finale met Feyenoord komen dan kan men alleen maar kiezen imo voor 2 wedstrijden, of zonder publiek (dat zal vast niet gaan gebeuren) of 15.000 man per club en enorm veel veiligheidsmensen (enorme kostenpost, gaat denk ik ook niet gebeuren)
Of alleen Feyenoordsupporters (maar dat is lastig omdat Ajax "thuis "speelt...
Laatste optie is spelen in Utrecht , maar dan heb je nog steeds hetzelfde probleem als in Rotterdam qua veiligheid.
Alle opties afwegende kan je bijna niet anders dan over 2 wedstrijden de finale te spelen.... qua opbrengsten meest ideaal (plus miljoen per team) en qua eerlijkheid.
0 0
Redrum
Die wedstrijd moet gewoon over twee wedstrijden ja. Zo ingewikkeld is dat echt niet. Dat Feyenoord daar hevig tegen gaat protesteren omdat ze vorige keer twee keer vernederd zijn is geen reden om het niet te doen. Eerlijker dan dat wordt het simpelweg niet.
4 0
ArthurG
Ook wel goed beleid hoor, lekker zo lang mogelijk het probleem naar voren schuiven tot het echt niet anders kan. Op dit moment is de meest waarschijnlijke optie dat het Ajax Feyenoord gaat worden. Dus ga nu alsjeblieft als de wiedeweerga aan de slag om te kijken hoe je dat gaat oplossen. Anders kan ik ook wel voorspellen wat er gaat gebeuren. Dan wordt het gewoon voetballen in een leeg stadion omdat er "echt geen andere oplossing gevonden kan worden gezien het tijdsbestek".
2 0
FrenkieDeLigt
Ik vermoed dat ze achter de schermen echt wel bezig zijn met een plan voor de finale. Het is alleen een beetje lullig voor Utrecht
1 0
trainerdv
Nou, sla commercieel je slag. Doe de finale Ajax-Feyenoord in Qatar! Slaan de fans daar meteen alles kort en klein en is die hype ook weer overgewaaid.
0 -2
Vierendertigste
Moet eerst nog zien dat ze van Breda winnen.
Denk aan PSV en AZ
0 0
WZAWZDB14
Ajax speelt thuis, dus met die logica zouden de kakkies niet welkom mogen zijn in hun eigen stadion
5 0
Mathobo
Ik hoor juist weer geneuzel dat van ze dat zij in hun eigen stadion spelen en wij dus niet welkom mogen zijn. Zijn ook echt niet goed bij hun hoofd he
0 0
Stuyvesant
Alleen wordt als feyenoord de finale haalt, feyenoord standaard de thuisspelende club,...
0 -3
AFCAjax
Volgens mij is dat niet waar, ze krijgen volgens mij alleen hun eigen kleedkamer, wat ik ook belachelijk vind, het is onderdeel van de uitspelende ploeg zijn dat de kleedkamer niet je vertrouwde omgeving is.
4 0
Stuyvesant
Nope, ze worden officieel de thuisspelende ploeg en mogen ook hun thuistenue dragen.
0 -2
Libero
Dit is gewoon niet waar.
0 0
tinntinn
vorige keer dat zij de finale speelden, speelden ze in hun uittenue
1 0
7172AFCA7395
Allereerst ben ik benieuwd wie er gaat fluiten
bij de halve finale Utrecht-Ajax.
3 0
AFCA-B93
Nijhuis kan iig niet meer, toch? Volgens mij mag je niet 2x achter elkaar hetzelfde team fluiten
1 0
Bramzel
Hebben we nog Higler en van Boekel.
0 0
Redrum
Die zijn beide minstens net zo erg als Nijhuis, misschien nog wel erger zelfs.
1 0
ajaxdordtt
Wat is er mis met Nijhuis?
0 -2
Spectre
Serieus?
0 0
AFCA-B93
En dan als de finale bekend is dat er te weinig tijd is voor maatregelen, waardoor de keuze valt op geen Ajax supporters..
2 0
Libero
Typisch KNVB. Stelletje weke mossels zal zich nooit eens ergens over uitspreken tenzij het echt niet anders kan.
3 -4
Babayaka
Ajax moet gewoon niet spelen, als er geen supporters bij mogen.
Simpel zat.
4 -1
Labrador
Ach hou op zeg. Jullie moeten nu al een plan hebben. Sterker nog, jullie weten in Augustus al dat dit een eventuele finale kan gaan worden. Als er weer geen fans aanwezig kunnen zijn dan moet Ajax ( als ze zich überhaupt plaatsen ) gewoon niet spelen
4 0
JariHeijden
Dat zullen ze allang besproken hebben, maar dat ze PUBLIEKELIJK niet op de zaken vooruit willen lopen, lijkt mij niet zo gek. Dan gaat het alleen maar over deze mogelijke finale, terwijl de finale ook Utrecht-NAC kan zijn (verwacht ik ook niet, maar het kan).
3 -1
AFCA2211
Liverpool - Tottenham geloofde ook niemand meer :P
0 0
Sanalologo
Met andere woorden, ze hopen bij de KNVB dat Ajax óf Feyenoord eruit gaat dan is het lekker makkelijk voor ze.
3 -1
Spectre
Dat gaat ook gebeuren, de KNVB gaat echt geen klassiekerfinale aan, want dan hebben ze een groot probleem. Met Gudde hebben ze in ieder geval een fnoord man in de KNVB.
3 -2
ajax4perez
Tsjah, ik acht de kans ook groter dat NAC Breda in de finale staat tegen Ajax.
Dan is alles gelijk opgelost
2 0
RuffRhythim
Die stad is er toch mee akkoord gegaan dat ze bekerfinale binnen hun stadsgrenzen willen organiseren.
Zorg dan maar dat je die 15000 (of wat voor aantal dan ook) Ajacieden gaat faciliteren.

Doen ze dat niet? Kunnen ze dat niet? Willen ze dat niet?
Dan moet je die finale daar weghalen. Of dan speel je hem maar in twee wedstrijden (niet mijn voorkeur trouwens).

Je wordt nu al weer schijtziek van dit voorafgezeik ervan....
3 0
mgtow
Johan Cruijff schaal kon ook ineens weg uit de arena nou dan de beker ook maar.
0 0
Bramzel
Wat de KNVB eigenlijk zegt: even kijken of we Ajax nog uit het bekertoernooi kunnen gooien, zodat het geen probleem is en Feyenoord de beker kan winnen. In de kwartfinale is het bijna gelukt met Bas Nijhuis. Misschien lukt het in de halve finale wel met Dennis Higler of Pol van Boekel.
2 -4
JariHeijden
Wat een calimero geneuzel zeg. Bas Nijhuis is een rukscheidsrechter, maar hij gaf geen penalty aan Linssen en wel een aan Ajax. We hebben met 0-3 gewonnen. Bijna gelukt??? Hou op, hoor. Waar heeft Nijhuis dan zo hard geprobeerd Ajax te laten verliezen?

Dat Calimero gejank komt me wel de neus uit. We zijn AJAX, niet Feyenoord of PSV. Laten ze daar maar janken op Ajax. Wij staan daar wel boven. We zijn niet voor niets de grootste. Dat wordt je niet door continu de Calimero uit te hangen.
4 -3
Bramzel
Ja kom daar maar mee ja 1 strafschop aan Ajax gegeven bij een 2-0 stand in de 80e min ofzo dan durft hij wel natuurlijk. Daarvoor liep hij al 80 minuten alle kleine overtredingen (of zelfs geen overtredingen van Ajax af te fluiten en met geel te bestraffen (tackle op de bal van Donny van de Beek)) en Vitesse mocht gewoon met gestrekt been Traoré op de enkels schoppen zonder een kaart te krijgen bijvoorbeeld. Maar alles goed met jou Jan Arie van der Heijden?
1 0
Redrum
Las net een berichtje van die Radio Rijnmond-gozer Dirk-Jan Stouten. Die had al diverse mensen bij Feyenoord gesproken en die gaven allemaal aan beslist geen finale over twee wedstrijden te willen. Nee, dat snap ik. Ze weten zelf ook dat ze dan sowieso kansloos zijn.
8 0
Spectre
Haha ja die zien de bui al hangen over 2 wedstrijden
0 0
Redrum
Ze vinden het daar niet eerlijk als het over twee wedstrijden gaat, want dan heeft Ajax meer kans. Maar zo is het natuurlijk niet. Een finale hoort eerlijk te zijn, met evenveel supporters van beide kanten. Als zij dat niet aandurven in de Kuip, dan is het enige eerlijke om de finale over twee wedstrijden te verdelen. Dat zij dan kansloos zijn ligt volledig aan de kwaliteitsverschillen, maar oneerlijk is het absoluut niet. Sterker nog, eerlijker dan dit kan het simpelweg niet. Die idioten vinden het waarschijnlijk alleen eerlijk als de wedstrijd in de Kuip wordt gespeeld ZONDER Ajax-supporters.
1 0
7172AFCA7395
In dat geval hoop ik dat ze bij Ajax de poot stijf houden
en zeggen, dan spelen we niet.
0 0
Redrum
Daar ga ik wel vanuit ja. Wij zijn sowieso de thuisspelende partij tijdens de finale, dus dan zouden de fans van Feyenoord niet welkom moeten zijn.
1 0
Kokakola
Vorig jaar tijdens de lotingen voor de halve finales zei dat KNVB-mannetje dat het 'gewoon' met uit en thuispubliek gespeeld zou worden als de finale Ajax-Feyenoord zou zijn. De burgermeester van Rotterdam zei hetzelfde. Als ze nu terugkrabbelen maken ze zich niet alleen onsterfelijk belachelijk, maar ook onbetrouwbaar.
5 0
Redrum
Ze kunnen zichzelf als club onmogelijk nog belachelijker maken dan ze de afgelopen jaren met enige regelmaat al gedaan hebben. Die club heeft zichzelf al meerdere malen zo grenzeloos voor schut gezet dat ik onmogelijk nog iets kan verzinnen dat het nog erger kan maken. Feyenoord is niet meer serieus te nemen.
1 0
RuffRhythim
O ze verzinnen wel een of andere kutsmoes om zich daar onderuit te lullen hoor, zou me niks verbazen.
4 0
Libero
Die stickeractie van onze fans bijvoorbeeld.
2 0
behangdelul
Heel goed ja, was het bijna vergeten.
0 0