'Schuurs heeft last van kuit, snel terug verwacht'

BartVeenstra, 14-02-2020 om 10:35, 5210 views, Pantelic Podcast |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Perr Schuurs heeft het afgelopen bekerduel met Vitesse moeten missen vanwege een kuitblessure. Dat meldt Ajax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad in de Pantelic Podcast.

Vlak voor de aftrap van Vitesse - Ajax maakte Ajax bekend dat Schuurs niet mee kon doen, omdat hij niet wedstrijdfit was. Jansen informeerde na afloop van het duel wat men hieronder moest verstaan en nu blijkt dat de verdediger kampt met een probleem aan zijn kuit.

Heel lang hoeft Ajax Schuurs niet te missen, zo zegt Jansen. 'De verwachting is dat hij er niet lang uit ligt', aldus de journalist. Ajax moet het wel voor een langere periode stellen zonder Joël Veltman. De ervaren verdediger staat ongeveer twee maanden aan de kant als gevolg van een knieblessure. Afgelopen woensdag kreeg Edson Álvarez de kans in de basis als rechter centrale verdediger.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robeerke
All praise the mighty afca_sittard
1 0
stopperspil
Veel kuitblessures (Promes voor de kerst, Ziyech, Schuurs)
1 0
EersteAanname
Ik deel de mening van velen hier wel dat hij de rest van het seizoen het vertrouwen mag krijgen. Maar er moet wel nog het een en ander gebeuren vind ik, vooral qua felheid en duelkracht.
1 0
036AFCA97
Achja, wie heeft er geen last van Kuyt?
6 0
Matzet
Haha, ik vond hem te slecht om te maken, maar gelukkig kop jij hem in. Heerlijk die flauwe humor.
4 0
mistermiyagi
Ik ben voor om hem de kans te geven, ook al is het geen top verdediger.
Een haalbare speler vinden we ook niet die het Ajax systeem, Hollandse school kent..
Daarom graag hem de kans geven en hopelijk groeit hij dit seizoen naar een vaste basis plaats en hebben we Jan Vertonghen niet eens nodig..
1 -1
Aspers73
Ja, en dan net op dit moment last van je kuit krijgen. Had hem echt graag aan het werk willen zien afgelopen woensdag. Het is te hopen voor hem dat Alvarez zijn kans niet pakt.
0 0
Rockpotje
Zoals Álvarez nu bezig is zie ik het liefst zondag al weer Schuurs. Die strijd heeft Perr voorlopig wel gewonnen denk ik.
1 0