Ajax-target Giovanni voedt geruchten met tweet

BartVeenstra, 13-02-2020 om 09:45, 12545 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nu Giovanni Manson Ribeiro, kortweg Giovanni, onlangs zijn achttiende verjaardag heeft kunnen vieren, lijkt niets meer een overgang naar Europa in de weg staan. In oktober van het vorige kalenderjaar werd de speler van het Braziliaanse Santos al nadrukkelijk aan Ajax gelinkt en nu zorgt de middenvelder ervoor dat dat geruchten weer opborrelen.

Op zijn Twitterkanaal schrijft Giovanni namelijk het volgende: 'E tão difícil se despedir de quem a gente ama', hetgeen iets betekent als: 'Het is moeilijk om afscheid te nemen van de mensen van wie we houden'.

Het bericht van de Braziliaanse middenvelder zorgt op Twitter in ieder geval voor veel reacties van Ajax-fans. De supporters van de Amsterdamse club verwelkomen het talent alvast. Of dit voorbarig is of juist, zal in de komende dagen of weken gaan blijken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Vraag me af voor welk elftal die dan komt mocht die überhaupt komen !?
0 0
wolterx
O19 lijkt me, hij is net 18 geworden en heeft jaar niet gespeeld.
1 0
AjaxPassion
Waarom niet gespeeld? In dr clinch met zn club?
0 0
Libero
Ja.
0 0
MosesD
Op Youtube kan je van een tamelijk matige speler best een aardige compilatie maken. Maar zelfs dan ben ik niet onder de indruk van deze Giovanni. Ik hou m'n hart alweer vast.
1 -2
Hollister
Who cares.. ? deze jongen komt eventueel transferbrij over, dus is wel een gokje waard
2 -1
wolterx
Stond er wel heel goed op bij Santos, wilde een afkoopsom van 100 miljoen in zijn contract laten zetten. Was ook aanvoerder bij Brazilië o15 of o16, speelde met die ploeg tegen VS, Engeland en Oranje (2002 groep met Ihattaren en Gravenberch nog erbij toen) en werd MVP (3g1a) en beste speler dat mini toernooi in de VS toen. Scoorde allebei de doelpunten tegen Oranje als aanvoerder in die 2-1 overwinning van Brazilië. Met 14 of 15 ook al bij Chelsea stage gelopen die hem binnen leken te halen maar door transferban niet konden doorpakken. Met 16 ook voor het eerst meegetraind met eerste van Santos al. Ben heel benieuwd, op papier ziet het er allemaal goed uit imo.
8 -1
MosesD
Dat klinkt op zich niet verkeerd. Qua beelden (nee, dat zegt dus niet alles) ben ik nou niet direct enorm onder de indruk.
0 0
Hagmag
Met een ware Exodus op komst zal Ajax c.q. Overmars flink aan de bak moeten, wil men aansluiting houden in Europa. Ik ben benieuwd maar ik heb geen hoge pet op van onze "scouts".
Ik verwijs naar: Magallan, Alvarez, Marin en Scherpen. Dit zijn wat mij betreft recente voorbeelden van spelers die Ajax onwaardig zijn.
5 -8
Danos
En Alvarez en Marin waren opzich geen gekke aankopen, beide international.
Marin deed het in België erg goed en die competitie is echt niet veel slechter dan die van ons.
Alvarez liep eerst vele hier te zeuren dat we moesten halen, psv mocht hem echt niet halen etc etc.

En scherpen in een jeugd international waar ze gewoon een traject mee aangaan, die kan je absoluut nog geen miskoop noemen( ook nog niet een goede). En als je hier geen hokjes mee neemt dan hoef je sowieso ook niet meer te kijken naar buitenlandse jeugdtalenten.

Tja mallejan is wel echt een misser maar ja die heb je er soms tussen zitten.
3 -2
AFCA020!
Het is wel weer makkelijk om alleen die paar mindere voorbeelden uit te kiezen. Je kan ook over recente voorbeelden zeggen dat het fantastische aankopen waren:

Frenkie, Ziyech, Onana, Nico, Tadic, Promes, Neres, Lassina Traore, en ga maar door.

Vind het persoonlijk altijd wat zwak en makkelijk geroep dat alleen de negatieve kanten belicht worden. Je kan minstens zo veel succesverhalen schrijven. Maar dat is waarschijnlijk niet leuk als je je graag af wilt zetten
2 -1
JorgeW
Eens, maar het gaat een grote uitdaging worden voor Marcie Netto $$$. Het liefst wil je weer terug naar het niveau van vorig jaar, maar dat gaat niet zomaar gebeuren. Je zal nog een paar keer zo'n voltreffert moeten hebben als met De Jong en De Ligt, om vervolgens op lange termijn met meer geld te kunnen smijten.
0 0
AFCA020!
Absoluut waar.

Stel dat er straks met Ziyech, Dest, Donny, Veltman, Onana, Nico minstes 6 basiskrachten vertrekken bovenop het verlies van vorig seizoen met oa Schone, Frenkie en De Ligt.... Tsja dat is een hele puzzel. En in alle eerlijkheid: Het is ook niet reeel om dat op te vangen.

Kampioen in Nederland worden? Jazeker dat is goed mogelijk. Wederom een EL Finale, Halve Finale CL of wat voor moois er nu bij komt? Nee dat is bijna niet te realiseren. Dat mogen we ook niet verwachten denk ik
1 0
Daneman
Wat mooi is, is dat het wat beter gaat de laatste jaren. De laatste jaren ongeveer 40 % topaankoop/goedeaankoop tegenover 60 % matig tot redelijke aankoop. Dat is wel eens slechter geweest. Maar het kan nog veel beter. Vraagje: Van die Magalan heb ik weleens gelezen: 3 mensen waren wezen kijken. 2 zagen het niet (echt) in Magalan. Er is een persoon geweest die Magalan er doorgedrukt heeft. Wie is die? Matig werk
1 -2
pizzapunt
Deze jongen is echt heel goed als je YouTube kijkt. ik ben hier altijd huiverig mee, wat van iedere speler kan je een mooie compilatie maken, maar hier zitten geen gelukstreffers of mazzeltjes tussen. hij is lichtvoetig, goede dribbel, heeft overzicht en blijft heel rustig voor de goal. Typisch een speler die Ajax goed kan gebruiken. Ben benieuwd of hij komt!
3 0
dimitri1903
Op YouTube is onze magalan ook goed.. Dus...
0 -7
Flipper33
Kan ook omgekeerd zijn Neres zag er op YouTube matig tot slecht uit ! En Lainez heel goed en we eten wel hoe het gelopen is
0 0
Joseph
Op YouTube kun je een prima beeld krijgen hoe iemand beweegt. Het gaat natuurlijk mis als je alleen naar goals en voorzetten gaat kijken, op die manier kun je zelfs van Veltman een spitsencompilatie maken.
1 0
pizzapunt
Dat zeg ik toch...
1 0
036AFCA97
Ik hoop nog steeds dat Neres, omdat die dit seizoen zoveel mist, nog een seizoennetje blijft om met zn matties Giovanni en Antony de Eredivisie wat samba bij te brengen.
7 0
ajaxxcied4life
Wat voor type speler is dit?
1 0
036AFCA97
Ken deze speler niet. Is het een 10?
0 0
JordyAjacied
Ja is een 10. https://www.transfermarkt.nl/giovanni/profil/spieler/573131
1 0