Oranje O15 legt beslag op Vierlandentoernooi

ArthurV, 03-02-2020 om 22:15, 4917 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Oranje O15 heeft beslag weten te leggen op de winst van het Vierlandentoernooi in Spanje. Nadat er eerder werd gewonnen van Tsjechïe en Ierland, werd Spanje maandag weggevaagd met maar liefst 6-1. Namens Ajax behoorden Alvaro Henry, David Kalokoh, Julian Rijkhoff, Oualid Agougil, Rico Speksnijder, Roy Steur en Silvano Vos tot de selectie.

Tijdens het duel was er maar één team dat recht had op de overwinning. De Nederlandse talenten speelden de leeftijdsgenoten van Spanje van het kastje naar de muur, wat uiteindelijk resulteerde in een ruime zege. Bij Oranje was Rijkhoff met twee doelpunten en een assist de grote man, waarmee hij zijn totaal aantal doelpunten op het Vierlandentoernooi opschroefde naar zes.

'Als staf zijn we ontzettend trots op wat de jongens neer hebben gezet dit toernooi', liet de trotse bondscoach Schrassert Bert na afloop weten tegenover OnsOranje. 'Wat we samen hebben bedacht, hebben de jongens ontzettend goed uitgevoerd. Dan kunnen we niet anders dan tevreden zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Missen ook 4 van de grootste talenten met Vos, Boerhout en Babadi (blessures) + de al doorgeschoven Misehouy. Rijkhoff met 6 goals (4x met rechts, stiftje met links en kopbal) en 1 assist is op dit niveau belachelijk. Enorm compleet en heeft niets te zoeken meer bij o15, die moet net als Milambo en Misehouy o16 gaan spelen. Die 3 kunnen de Brobbey, Ihattaren, Gravenberch van EK u17 volgend jaar worden (een drietal van o16 die op EK veel minuten gaat pakken)
3 -1
Sampaoli
Milambo is zo verschrikkelijk goed. Illegaal. Snel weg bij Feyenoord.
1 0
wolterx
Milambo, Misehouy en Rijkhoff zijn op dit moment wel de 3 uitschieters ja, op o15 niveau is dat gewoon niet grappig meer. Zeker niet als je nog klasse spelers als Kalokoh, Boerhout, Vos, Babadi, Slory, Kleijn en Van Duiven hebt voor middenveld en aanval.
0 0
Benleiden
Koekoek!!
0 0
MPAjax
Gefeliciteerd en nog ruime overwinningen ook
1 0