Rijkhoff beslissend bij zege Oranje O15 op Ierland

GinoHaverkamp, 01-02-2020 om 22:45, 4377 views, OnsOranje |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Oranje O15 heeft ook haar tweede wedstrijd op het Vierlandentoernooi in Spanje gewonnen. Gevierde man aan Nederlandse kant was Ajacied Julian Rijkhoff, die matchwinner werd door een penalty raak te schieten. Het werd uiteindelijk 2-1, ondanks dat Nederland ruim een uur met tien man speelde nadat Rafik El Arguioui rood pakte.

Ondanks dat Rijkhoff donderdag een hattrick maakte tegen Tsjechië, begon hij op de bank. Na ruim vijftig minuten spelen viel hij in om binnen vijf minuten al een penalty te benutten. Het was de 2-1 van die avond, nadat Erald Krasniqi en Caden McLoughlin binnen tien minuten de 1-0 en 1-1 al maakten. 

Maandag speelt Oranje O15 de beslissende wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Spanje. De winnaar van die wedstrijd wint ook gelijk het Vierlandentoernooi. Binnen de selectie van Nederland is er plaats voor zeven Ajacieden: Alvaro Henry, David Kalokoh, Julian Rijkhoff, Oualid Agougil, Rico Speksnijder, Roy Steur en Silvano Vos.

Doelpunten:

1-0 Erald Krasniqi (5')
1-1 Caden McLoughlin (10')
2-1 Julian Rijkhoff (56')

Denk jij dat Ajax - net als vorig seizoen - met 3-1 wint van PSV? Zet in en krijg 9,30 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Gesser en Easmon staan op stand-by list, niet in selectie. Gesser maakte vandaag zijn officiële debuut in o16 zelfs, die is gewoon in Nederland.
0 0