'Ajax gaat samenwerking aan met modemerk Replay'

BartVeenstra, 29-01-2020 om 07:15, 8960 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax gaat per juli een vierjarige samenwerking aan met modemerk Replay, zo schrijft De Telegraaf woensdagochtend. De Amsterdamse club zet daarmee een nieuwe stap in de voetbalsponsoring. Replay gaat niet alleen de spelers- en bestuurders kleden: er komt namelijk ook een exclusieve collectie voor de fans.

Rondom de sponsordeal is een bedrag van bijna een miljoen euro op jaarbasis gemoeid. Eerder al werd de Braziliaanse topvoetballer Neymar gesponsord door Replay, terwijl het modemerk ook al samenwerkingen aankondigde met Paris Saint-Germain en het rugbyteam van Nieuw-Zeeland (All Blacks).

Voor Matteo Sinigaglia van Fashion Box SpA, de algemeen directeur van het moederbedrijf van Replay, waren er meerdere redenen om te kiezen voor Ajax. Niet alleen spelers van het eerste elftal zullen de kleding dragen, maar ook de Ajax-vrouwen en spelers van Jong Ajax. Rond de start van het nieuwe seizoen presenteert men de collectie voor de supporters. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AnsB
Mooi hoor.
Ikzelf heb een hekel aan elk merk dat geen extra kwaliteit levert voor wat het biedt (qua ontwerp en/of stofkwaliteit) versus wat het ervoor vraagt (hoge prijs).
Heb even gegoogled (want ik heb zelf niets van dit merk) en dan lijkt dit merk te voldoen aan mijn allergie kenmerken. Haha.
Maar ik hoop dat ze onze mannen goed gaan kleden. Alles is beter dan dat grijze vest?
0 0
Danos
Ik kan nou niet opmaken of dit ipv suit supply is of als aanvulling
0 0
noppenkoning
ipv suit supply, suit supply betaalde ongeveer 0,5 mln per jaar
0 0
Danos
Thx
0 0
Ajaxtrouw
En dan te bedenken dat er mensen zijn die dat merk dan daarom gaan dragen......alsof je er dan een soort van bijhoort.....
1 0
trodat4030
Daarentegen kan Replay zn winkel in Rotterdam wel sluiten. Geen enkele Ajaxhatende Rotterdammer gaat in 'neuzenkleding' rondhuppelen. Vraag maar aan Ziggo hoe dat werkt..
0 0
JariHeijden
Ik juich dat nu juist toe. Want dan is de samenwerking succesvol en dat is in het belang van ons aller Ajax!
0 0
RuffRhythim
Goed he hoe dat werkt? Reclame en commercie? ;-)
1 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Jezus het lijkt wel alsof er elke dag weer een nieuwe sponsordeal is. Natuurlijk helpt het als je hier en daar deals van 5 ton tot een miljoen binnenharkt maar de tv gelden zijn veel belangrijker.
1 -3
Aspers73
Die liggen nog jaren vast, daarna moet Ajax proberen om haar rechten zelf te verkopen.
0 -1
mgtow
Dat gaat Ajax ook zeker doen. Ben ik van overtuigd. Ik weet zeker dat we zelfs voor Jong Ajax in de eredivisie (dat is dan namelijk mogelijk het geval ivm Super League) meer krijgen dan voor Ajax 1 nu.
0 -1
Jari_held
Ja maar de tv gelden kan ajax zelf bijna niets aan doen en aan dit wel... lekker bexig dus
3 0