Dijks: 'Bij Ajax mochten we geen wijn drinken'

JesseTH, 28-01-2020 om 20:50, 12104 views, YouTube |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mitchell Dijks is terug bij het programma Bij Andy in de Auto met Andy van der Meijde en dat staat garant voor humor en mooie verhalen. De oud-Ajacied en inmiddels speler van Bologna spreekt onder andere over de verschillen in voeding bij Ajax en Bologna en ook vertelt hij over zijn slepende teenblessure.

De linksback komt de auto in bij Van der Meijde met een fles wijn en twee wijnglazen en begint even later te vertellen over de acceptatie daarvan in Italië. 'In Italië drinken ze in de middag gewoon een wijntje. Ik ging met Bologna praten, toen was ik bij de eetzaal en zag ik gewoon wijnglazen en zo. Bij Ajax mochten we geen wijn drinken. We mochten niet eens boter op ons brood. En geen tosti’s, want gesmolten kaas is heel slecht voor je buik.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Dijksie doet het heel aardig en steeds beter in Italie, ben benieuwd waar het schip strand.
0 0
ElPistolero9
Bij PSV mogen ze wel gesmolten kaas. Op een pizza, lekker na een wedstrijd. Of over een kapsalon.
3 0
Cupmetgroteoren
Vond het een beschamend interview met dijks bij andy in de auto. Mensen vinden dit blijkbaar leuk, maar je gaat geen vrouw met hernia belachelijk lopen maken op youtube, en als je er al grapjes over maakt, die je dat met vrienden zonder camera erbij. Nu weten we allemaal dat die vrouwen geen moeder theresa zijn als het op seks aankomt, maar schaamteloos voor het grote publiek seksuele privézaken bespreken is van den zotte. Van dijk leeft het leven op god modus door z'n status als voetballer en geld. Zijn beeld van vrouwen klopt ook wanneer je in zijn positie zit. Het gaat erom dat je gewoon je waffel houdt over bepaalde privézaken in plaats van mensen door het slijk te halen met allerlei persoonlijke details. Al helemaal als het gaat om het belachelijk maken van een herniapatiënt. Deze man moet echt een zware realitycheck krijgen, is echt heel ver heen of heeft spul ingenomen.
10 -5
Ajax0317
Ik denk dat jij de gezelligste bent op feestjes!
5 -7
Cupmetgroteoren
Ja, lekker gezellig iemand met een ziekte sociaal te schande zetten met 300k views. Deze man loopt drie maanden te janken omdat z'n grote teen au doet, zegt ie, ongelofelijk. Karma is a bitch. Er is daarnaast nog zoiets als een code: je gaat niet zulke seksuele privéverhalen in de media gooien, met alle details erop en eraan. En nee, ik heb zelf geen ziekte en ben geen vrouw of social justice warrior of whatever. Het begon goed, maar daarna vliegt ie volledig uit de bocht.
6 -5
insectenverdelg
Als hij net zo gezellig en positief is als op AS, dan heb je een waar feestnummer in huis. De Snollebollekes zijn er niets bij.
4 -3
melvin druncte
Gelukkig ben je woke
1 -4
Stone020island
“op God modus” hahahahaha
2 0
Markopantelic007
Als ze ergens weten hoe je goed en gezond moet leven, dan is het in Italië. Lekker wijntje erbij, gelijk heeft ie!
3 0
Ar
Dus met wat pizza’s en een wijntje op presteert Dijks wel?,
0 -3