Lang: 'Ajax verwacht dat ik hier de beste ben'

BartVeenstra, 27-01-2020 om 12:55, 6544 views, Voetbal Primeur |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noa Lang hoopt in de zomer als een betere speler terug te keren bij Ajax. De Amsterdamse club heeft de talentvolle middenvelder een belangrijke opdracht meegegeven rondom zijn huurperiode in bij FC Twente: de beste zijn.

'Ik denk dat ik hier creativiteit moet brengen, dat we meer kansen gaan creëren', zegt Lang in gesprek met Voetbal Primeur. 'Ajax verwacht dat ik elke week laat zien dat ik de beste ben en uiteindelijk goed terugkeer naar Ajax.'

In Enschede is Lang geen onbekende. Eerder dit seizoen maakte hij namelijk een hattrick tegen FC Twente, toen nog in het shirt van Ajax. Trainer Gonzalo Garcia was het nog niet vergeten. 'Bij de kennismaking zei de trainer: Noa is erbij, jullie kennen hem natuurlijk al. Die klootzak heeft drie keer tegen ons gescoord. Dat was wel grappig', grapt Lang.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EKS
Hopelijk gaat hij net zo uitblinken bij Twente als Ziyech destijds deed.
0 0
Schip
Of Ronald de Boer.
0 0
Pheadrus
Dan zetten ze Lang op links buiten. Dat is hij niet. Lang is een middenvelder. Zo komt hij er nooit.
0 0
Ajax27
Ziyech is ook een middenvelder... was volgens mij aardig goed als rechtsbuiten. Het is maar wat voor taken je mee krijgt van de trainer.
2 0
rodnet
Goeie voetballer, twijfel over de kop die erop zit. Heeft in principe eigenlijk alles om een echte Ajax-speler te zijn. Ik hoop van harte dat hij het waarmaakt.
3 0
fujaka
Als hij zich kan ontwikkelen op de nr 10 positie kan die weer kans maken bij Ajax. Want op de nr 10 positie leert hij het spel beheersen wat bij bijna elke positie in Ajax 1 gevraagd word. Namelijk Overzicht, passen, controle en creativiteit .
2 0
Pheadrus
Ja, in iedere geval op het middelveld. Maar hij stond dit weekend rechts buiten en werd gewisseld in de 2e helft. Start is niet helemaal vlekkeloos want je wisseld niet de beste man. Nog maar 15 wedstrijden om zich te bewijzen.
0 0
MNJ7
Volgend seizoen moet zijn echte doorbraak worden ! Heb er wel vertrouwen in
1 0
Schwalbino
Bij geen enkele club heeft hij de gun factor gehad. Dat hij Ajax1 heeft gehaald is een bewijs hoe gedreven hij is. Ik geef het je te doen om als jochie in de jeugd van Feyenoord te spelen terwijl iedereen weet dat je voor Ajax bent. Toch stroomde hij steeds door. Toen hij naar Ajax kwam was hij daar, als Rotterdammer van Feyenoord, ook een vreemde vogel. De weerstand die je bij sommige fans jegens hem proeft is hem natuurlijk niet vreemd. Die is hij langs de lijn en bij de clubs ook tegengekomen. En toch stroomde hij steeds door.

Ik heb vertrouwen in dit ventje.
5 0
Ferd
Ik niet. Hij heeft talent, dat zeker, maar mist intelligentie.
1 0
Sanalologo
Ik heb gister niet gekeken, hoe deed Noa het?
0 0
KlasseLasse
creeerde niks
0 0
Ajax412
Hij speelde niet heel erg spetterend, maar ik vond wel dat je kunt zien dat hij meer kwaliteiten heeft dan de andere Twente spelers. Het valt of staat echt bij hem dat hij door gaat krijgen hoe hij moet spelen om zijn kwaliteiten goed tot uiting te laten komen. Hij moet niet teveel voor de show willen voetballen en niet teveel in de bal willen komen, FC Twente is een uitgewezen omgeving/kans voor hem om daar achter te gaan komen.
5 0