Veltman over Bergwijn: 'Voor ons goed als hij vertrekt'

JesseTH, 26-01-2020 om 21:05, 7668 views, VTBL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman zou een eventueel vertrek van Steven Bergwijn bij PSV toejuichen. De verdediger ziet een goede speler in de vleugelaanvaller van de Eindhovenaren en dat betekent dat Ajax een geduchte tegenstander minder zou hebben. Tottenham Hotspur lijkt dicht bij het aantrekken van de PSV'er.

'Ik lees de berichten, het is volgens mij nog niet bevestigd, maar als dit soort berichten naar buiten komen zal het vaak wel rond komen', zo vertelt Veltman op de website van VTBL. 'Voor PSV is het een teleurstelling en voor ons is het goed dat hij vertrekt. Het is een goede speler.'

Ook kijkt Veltman terug op de verloren wedstrijd tegen FC Groningen. Als vanzelfsprekend baalt de routinier. 'De twee doelpunten die we tegen krijgen vind ik ongelukkig. Dan weet je dat het lastig wordt. Pas na zestig minuten kregen we pas grip op de wedstrijd, complimenten voor Groningen, die het ons heel lastig wisten te maken. Maar wij moeten naar ons eigen spel kijken en dat was gewoon niet goed genoeg vandaag.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
henwildie
1. niet lullen over selectie concurrentie
2. al helemaal niet praten dat je hoopt dat je concurrentie zwakker wordt. Ajax is beter zijn dan de besten!
2 -1
koppensneller
Wat is dat voor politiek correct praatje ??
Natuurlijk hoop je dat je concurrent niet op zijn sterkst is . Dit is profvoetbal . Ik was maar wat blij met de afwezigheid van Sergio Ramos. En dat geldt voor het gros van de supporters.
Wat wel klopt is dat Veltman slim genoeg moet zijn om niet op zulke vragen te antwoorden of nietszeggende antwoorden moet geven.
1 0
louis60
Wedstrijden met onze nummer 3 gaan te vaak mis. Ik vind het zielig voor hem, maar hij brengt gewoon ongeluk. Of ben ik nu bijgelovig?
0 0
fujaka
Mensen die nog steeds in Veltman geloven zijn bijgelovig ik hoop ten zeerste dat dit zijn laatste seizoen is en we door kunnen selecteren. Bedankt voor alles je min en je plus punten.

Veltman voorbij de middenlijn doet echt pijn aan je ogen en als hij in de buurt komt van de 16 komt zie je bij alle spelers en supporters zon " nu zullen we het krijgen reactie".
0 0
Ajaxtrouw
Stomme tekst
1 0
Dennis1964
De FLUITERS zijn weer terug. Spelers en trainers met de grond gelijk maken. Kom mensen, wij zijn AJAX.
3 -1
S_020
Interesseert me werkelijk geen ene kut of Bergwijn blijft of vertrekt. Ik maak me veel meer zorgen over hoe we zelf spelen, uit bij Groningen bijvoorbeeld. Zou jij ook moeten doen, Joël!
13 -2
4EVERAJAX
stop ermee Joël, klaar
7 -2
mallerd
En voor ons is het goed als jij weg gaat. Maakte vandaag weer een cruciale fout die de 1-0 inleidde. Spreek je dit uit dan krijg je weer een lading minnetjes. Niet dat het mij wat uitmaakt, maar het zet je wel aan het denken. Als je Veltman nog steeds blijft verdedigen na al die tijd dan heb je gewoon niet het beste voor met deze club. Zonder Veltman hadden we nu nog CL gespeeld.
12 -6
stefanwillem
De fout lag ten eerste bij vd beek die plichtmatig mee wandelt. Daarna liet Martinez Sierhuis simpel bij hem weglopen, dat was dus niet Veltman z’n tegenstander op dat moment. Veltman is absoluut geen topverdediger maar de blinde haat is werkelijk schrijnend.
10 -7
mallerd
Je probeert weer een fout goed te praten van Veltman. En ik heb helemaal geen blinde haat jegens Veltman. Veltman is een redelijke verdediger, MAAR hij maakt elke wedstrijd wel 1 of meerdere cruciale fouten. Ajax moet gewoon afscheid nemen van deze jongen, gun hem een mooie transfer naar Engeland dat is het beste voor beide partijen.
7 -7
Babayaka
Veltman kan er niks van, ga het nu niet afzwakken dat hij redelijk is.
Die gozer faalt werkelijk waar elke wedstrijd dat hij speelt, en brengt medespelers en vooral zijn keeper in de problemen met zijn of te zachte of te harde terugspeelballen.
5 -2
aka
Idd
0 0
ram
Hmm... ik zie het iets anders.

Als PSV nu Bergwijn verkoopt, hebben ze flink wat geld. Als ze slim zijn, investeren ze dat meteen in de ploeg. Dan kunnen ze de selectie een stuk meer in balans brengen en gewoon een véél betere ploeg maken voor de rest van het seizoen.

Maar goed... dan moeten ze wel heel snel én heel goed inkopen. En of dat ze lukt, betwijfel ik.
3 0
ElPistolero9
Dat lukt nooit, in een paar dagen tijd lukt het hooguit om 1 speler te kopen en dat zou dan een linksback worden. Geen club laat een topper gaan een paar dagen voor de deadline in de winter
0 0
ram
Nee, waarschijnlijk lukt dat ze niet. Maar het zou natuurlijk wel moeten kunnen. Als ze Van Aanholt halen, Propper terughalen en misschien een centrale verdediger halen, dan zijn ze als ploeg gewoon sterker.

Maar inderdaad; je zal gelijk hebben. En dus heeft Joel ook gelijk en zal PSV er zwakker op worden.
2 0
Ajacied33
Waarschijnlijk wordt het van Aanholt
1 0
Ajaciedvooraltijd1434
Veltman hou je kop gewoon is en ga voetballen
8 -4
RuffRhythim
Ai...daar komt een probleem om de hoek kijken, hij kan namelijk niet voetballen.... :(
0 0
RuffRhythim
Wat mij betreft volg je het voorbeeld van bergwijn....ik tolereer je al veel te lang....

Maar beter blijf je, want een vertrek zouden jouw adepten die blind zijn voor al jouw gemaakte fouten de afgelopen jaren nooit aankunnen....
2 -6
stefanwillem
Wauw. “Jij tolereert hem al veel te lang”
Weet je hoe zielig dat klinkt?
6 -2
RuffRhythim
Inderdaad ja.
Zielig voor mij dat ik al jarenlang naar zo'n prutser die zich maar nooit verbetert moet aankijken. Heb daar gewoon nachtmerries van en loop er al een tijd voor bij een psychiater. Maar ik ben bijna uitbehandeld en zit er dus nog steeds mee. Maak mij dus niet onnodig kwaad want anders kom ik snachts rondspoken in jouw hoofd....
0 -2
fanforeffer
Haha Bergwijn zegt; ik zal pvc nooit in de steek laten ,ik ben een jongen van de club , de club van matennaaiers uiteraard! Hoe is hij ook alweer bij Ajax weggegaan ?
4 -2
koppensneller
Jij moet je eens beter informeren . Hij is weggestuurd o.a. door het gedrag van zijn ( idiote) vader . Niets matennaaien .
0 0
Brimily
Niet zou voor Ajax ook goed zijn als Veltman vertrekt
3 -6
amthree
Koby bryant overleden...
1 0
RuffRhythim
Tragisch ja :(
0 0
Labrador
Ja bizar hè. Laat zijn vrouw en 4 kids na. Vreselijk
0 0
Morgenvroeg
3 Kids, 1 zat in de helikopter.
1 0
ram
Oh echt... damn.. nóg erger voor zijn familie.

Ik heb genoten van Kobe. In mijn ogen, na Jordan en LeBron, de beste ooit. Fenomenale speler en volgens mij ook een goed mens.

Mamba out...
2 0
MPAjax
hahaha die psv verontwaardigd omdat bergwijn weg wil, in plaats dat ze het begrijpen en gewoon die 30 miljoen nemen want bijtekenen doet hij niet en meer kunnen ze er niet voor krijgen, zo dom
2 0
3*stars*3
In de zomer had hij bij PSV een nieuwe contract getekend.
Maar die waren en zijn daar zo desperate en waren bang dat Ajax concreet zou worden.
Maar een half jaar later probeert Bergwijn te vluchten en waarschijnlijk krijgt hij ook een dikke som mee.

Die club is doodziek.
1 0
Ajacied33
Hahaha heerlijk, genieten man
2 0
insectenverdelg
Dat heeft ie 3en half jaar geleden gedaan. Nog 4.5 jaar contract. Dat maakt de situatie helemaal gênant.
1 0
MrIvez
Op dit moment begint Feyenoord zich weer te ontpoppen als titelkandidaat. Ze spelen ruk, maar pakken wel de punten onder advocaat. Sinds hij er is zouden ze bovenaan staan
1 -12
3*stars*3
Haha vandaag een nieuwe account aangemaakt.
Maar moet wel lachen om de kakkies hoor, de praatjes zijn er weer....
0 0
jollie18
Zou zomaar kunnen nog 2 potjes verliezen tegen PSV en Utrecht en ze staan weer dichterbij.
2 -2
Suarez16_
Mwah psv win je gewoon en feyenoord moet op de dag van utrecht uit zelf uit naar az. Zie ze niet heel dichtbij komen de komende weken.
2 -2
jollie18
Nou zo gewoon is dat niet zonder Ziyech dat hebben wij vandaag wel gezien
2 -2
Suarez16_
Met deze opstelling ja. Met Eiting en Traore ipv Siem en Babel win je makkelijk.
0 0
Ajacied33
Je gaat daar toch niet serieus over nadenken? Hou op joh, dat Feyenoord kan er niet zoveel van. Dat ze de punten binnenhalen is met meer geluk dan wijsheid gegaan. Tuurlijk gaat het om de punten, maar ze spelen zo matig dat puntverlies nabij is. Ik hoop echt dat ze van AZ kunnen winnen over 2 weken, maar denk dat AZ een maatje te groot is voor Feyenoord
2 -1
MPAjax
feyenoord word een solide midden motor
0 -1
Labrador
Pffffff hahaha
1 0
Ajacied33
Hahahahaahhahahaha Feyenoord en het woord titelkandidaat in 1 zin??? Gaat het verder goed met je?
1 -2
AFCA1996
Laten we Feyenoord als titelkandidaat beschouwen. En zodra ze het zelf beginnen te geloven gaan ze zweven en verspelen ze weer punten. Dat is echt Feyenoord in een notendop haha
0 0
Dastaan
Wordt tijd dat jij ook vertrekt
2 -3
Suarez16_
Wat nog beter is is als je je niet meer als een f-pupil laat verrassen zoals bij de 1-0 met een spits die uit je rug komt. Dan pak je waarschijnlijk een resultaat wat belangrijk is met az op nog maar 3 punten. Niet psv op 12 punten. Die zijn dit seizoen klaar en eindigen op 20 punten van Ajax en az.
4 -2
Robeerke
En weer een ongepast interview met Veltman. Ga godverdomme eerst eens je eigen wedstrijden winnen man.
7 -2