Jansen ziet komst Carrascal nog niet gebeuren

JesseTH, 24-01-2020 om 20:45, 4700 views, Pantelic Podcast |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Freek Jansen, Ajax-watcher van het Algemeen Dagblad, gelooft niet dat Jorge Carrascal snel naar Amsterdam zal komen. De jonge aanvallende middenvelder staat op lijstjes bij Ajax, zo bevestigt de verslaggever, maar verder dan dat lijkt het nog niet te gaan.

'Het is wel een beetje op waarheid gestoeld. Je checkt die dingen een beetje en hij staat op lijsten. Maar er staan zoveel spelers op lijsten', legt Jansen uit in de Pantelic Podcast. 'Ik kreeg door dat het op dit moment niet direct aan de orde zou zijn, maar dat hij wel op een lijst staat. Het is met transfers heel moeilijk te plaatsen, want het kan snel veranderen.'

Zeker nu Hakim Ziyech geblesseerd is geraakt, doen geruchten over het aantrekken van een aanvallende middenvelder de ronde. Jansen gelooft echter niet dat Ajax er verstandig aan doet om nu een vervanger te halen. 'In deze winterse transferperiode is dat supermoeilijk. Het heeft ook niet zoveel zin om iemand te halen omdat Ziyech geblesseerd is. Voordat hij er is en gewend is, ben je een paar weken verder. Dan is Ziyech alweer terug, of Neres is terug.'

Een directe versterking verwacht Jansen sowieso niet meer. Áls er nog iets zou komen tijdens de huidige transferperiode, wat hij niet verwacht, dan is dat een investering in volgend seizoen. 'Misschien dat er nog een speler bijkomt met het oog op komend seizoen, de Neres-constructie. Hier en daar zie je wat namen voorbij komen, maar bij de meeste hoor je: hij staat wel op de lijst, maar het is nog niet concreet.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Groningen? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chino
Neres is dit seizoen nog niet veel fit geweest, denk dat hij zomaar kan gaan blijven. Begin van het seizoen de vormdip en toen die over was snel de blessure. De topclubs zullen niet de absolute hoofdprijs gaan betalen en Ajax niet voor onder de 50mio wil verkopen.
0 0
Babangida83
Weet niet hoe Overmars werkt, maar het komt bij mij over als het volgende: hij is gewoon af en toe een laag, maar niet onredelijk bod aan t doen. Wordt ie geaccepteerd, heeft ie een werelddeal. En anders komt hij komende zomer gewoon terug met een beter bod.
2 0
ajaxrulesz
strooit overal wat biedingen neer, biedingen die vooral aan de lage kant van de vraagprijs liggen. 9vd 10 biedingen worden daarom ook afgewezen. Veel goedwill kun je er nooit mee kweken bij veel clubs zoals hij te werk gaat dat is een ding wat zeker is.
0 -1
Leprechaun
Goed verhaal Freek.
1 0
3*stars*3
Staan zoveel spelers op verschillende lijstjes en et ik van deze gozer zag, zag er echt goed uit.
Kan ook vanaf de flanken maar momenteel heeft Ajax volgens mij een teveel spelers of er moet wat verkocht/verhuurd worden.

Iedereen had het destijds over gemis van Promes en nu natuurlijk Ziyech maar we hebben ook nog onze vriend Neres.
Benieuwd hoelang we nog op hem moeten wachten.
Die gaat zoveel toevoegen aan ons spel.
1 0
JohnnyD
Ah okay, maar de strekking van dit verhaal ontgaat mij compleet. Hij komt misschien wel, maar misschien ook niet. De noodzaak is er mogelijk, maar eigenlijk ook weer niet. Misschien iemand met het oog op komend seizoen, maar misschien ook niet. Ik wil zo niet eens mijn geld verdienen met deze onzin.
0 -1
Flipper33
Verwacht ook niet dat er nog wat bijkomt maar verwacht wel dat Ajax vd zomer weer achter de feiten aanloopt.. en dat ze weer met een gehavend elftal de CL in gaan.
2 -1
jollie18
Verwacht ook niet dat er nog een versterking bij komt.
3 0