Bayern blij met tijdelijke komst van Kühn

BartVeenstra, 22-01-2020 om 14:55, 6259 views, Bayern München |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij Bayern München is men blij met de tijdelijke komst van Nicolas Kühn. De aanvaller speelt het komende halfjaar op huurbasis voor het tweede elftal van Die Bayern, dat op een hoger niveau zou uitkomen dan Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Jochen Sauer, de hoofdjeugdopleidingen van Bayern München, laat via de officiële kanalen weten blij te zijn met de komst van het Duitse talent. 'We volgen de carrière van Nicolas nu al een aantal jaar en we zijn dan ook blij dat hij het tenue van Bayern voor het komende halfjaar zal dragen. Deze huurovereenkomst is een erg interessant verhaal voor iedereen.'

Kühn speelde in Amsterdam voornamelijk bij Jong Ajax, terwijl hij voor het eerste elftal nog niet in aanmerking kwam. Middels een huurperiode bij Bayern München moet hij worden klaargestoomd voor het eerste elftal van Ajax. De Duitser heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2021. 

Denk jij dat Ajax met 6-0 wint van Spakenburg? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
xstaniox
Wat schiet Bayern hier mee op?
Ik meen gelezen te hebben dat er geen optie tot koop is voor ze.
Ajax huurt toch ook geen spelers voor Jong Ajax, zodat ze meer kans maken om kampioen te worden?
0 0
FlyingDutchMan
Lobotka toendertijd
1 -1
AFCAjax
was ook met optie tot koop.
1 0
Babanguido
" Ajax huurt toch ook geen spelers voor Jong Ajax, zodat ze meer kans maken om kampioen te worden?" - Maat, wat dacht je van Castillo?
2 -1
AFCAjax
Maar daar hebben we wel een optie tot koop bij, voor het geval hij bevalt.
1 0
VoorOnzePloeg
Klopt, maar geloof maar als kuhn daar een half jaar goed speelt en bayern een paar miljoen neertikt dat hij alsnog weg is hoor
2 0
afcas
Nouja, in een redelijk ver verleden voor jong ajax begrippen hadden wij ook ene lobotka gehuurd als overbrugging tot appie en donny klaar waren voor jong. Je had die 2 Brazilianen ook nog waarvan die kerlon vrijwel nooit fit is geweest. Zou kunnen dat bayern hem graag als opvulling gebruikt voor een positie die daar onderbezet is. Niet alle clubs hebben dezelfde filosofie als wij op dit moment hebben natuurlijk.
0 0
AFCAMM
Hij staat in Duitsland volgens mij (nog steeds) bekend als een erg talentvolle speler. Misschien is het met een eventuele transfer op het oog, om hem te testen dus, maar misschien kunnen ze hem ook wel gewoon goed gebruiken in het tweede team. Daarnaast zal het voor Duitsland, als land, ook goed zijn om de spelers op niveau te krijgen/houden.
1 0
RS01
Kan iemand me uitleggen waarom Bayern dit zou doen?
0 0
Freddy
Om van dichtbij te kijken of het een aanwinst is. Ajax zet hem hiermee in de etalage voor Duitse clubs.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Om hem te paaien voor toekomstige transfer.
0 0
grannig mokum1
Misschien als ETH naar Bayern gaat? En klaarstomen voor Bayern1?
0 -1
AFCAMM
Zou fijn zijn als hij daar op een hoger niveau kan komen en dan bij terugkeer echt kan concurreren. Talent heeft ‘ie wel.
0 0
Gooseman
Je kan me toch niet vertellen dat Bayern tegen Ajax zegt, kom maar hier met Kühntje, wij krikken zijn niveau wel ff een half jaartje op. En we betalen jullie er ook nog voor. Er moet toch een addertje zijn?
2 0
noppenkoning
Inderdaad gek, lijkt mij dan ook dat er een koop clausule is.
1 0
Redrum
Dit is een hele bizarre transfer ja. Sowieso is Kühn een apart geval. Toen bekend werd dat hij naar Ajax kwam was hij eerst een half jaar ofzo een soort geest. Niemand wist of hij al meetrainde, of waar hij überhaupt was. Plotseling deed hij opeens mee bij Jong-Ajax, waar hij overigens nog niet echt overtuigd. Maar toch is hij in Duitsland uitgeroepen tot grootste talent vorig jaar. Allemaal heel bizar.
2 0
Chris86
Dat vond ik inderdaad ook; kwam rommelig binnen en ondanks dat hij in JA niet opvalt, schijnt er heel veel potentie in te zitten. Ben benieuwd óf en hoe hij terugkomt.
1 0