Zeven Ajax-talenten met Oranje O15 naar Spanje

BartVeenstra, 20-01-2020 om 14:45, 6239 views, Ons Oranje |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

KNVB-coach Pieter Schrassert Bert heeft zeven jeugdspelers van Ajax opgenomen in zijn 23-koppige selectie voor het vierlandentoernooi in Spanje, zo is te zien op de website van Ons Oranje. De talenten spelen eind januari en begin februari drie wedstrijden.

Namens Ajax behoren Alvaro Henry, David Kalokoh, Julian Rijkhoff, Oualid Agougil, Rico Speksnijder, Roy Steur en Silvano Vos tot de definitieve selectie. David Easmon en Noah Gesser staan op de standby-lijst.

Oranje O15 begint het vierlandentoernooi op donderdag 30 januari met een duel met de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Twee dagen later, op zaterdag 1 februari, wacht de wedstrijd tegen Ierland. Op maandag 3 februari wordt het vierlandentoernooi afgesloten tegen Spanje. Alle duels beginnen om 16.00 uur en worden gespeeld in de Pinatar Arena in Murcia.

(Foto: Christine Govaert)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaito
Wederom hoofdleverancier. Netjes hoor! Wel opvallend weinig jeugd van AZ.
Landelijk gezien is deze lichting wel net een stuk minder getalenteerd dan de voorgaande 3, maar alsnog moet je hier een leuke team van kunnen maken.
0 0
wolterx
Minder getalenteerd? Dit is een beste groep sinds 2002 imo. Boerhout, Milambo, Rijkhoff, Henry, Misehouy (niet erbij), Babadi (geblesseerd), Kalokoh, Vos, Van de Blaak (met 14 al debuut bij Willem II in oefenduel), Kleijn etc zijn echt klasse talenten die in elk geboortejaar vanaf 2002 erbij zouden zitten. Ook in breedte een hele fijne groep.
0 0