'Lang had donderdagavond afspraak bij Heerenveen'

BartVeenstra, 17-01-2020 om 11:45, 7809 views, Tubantia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-middenvelder Noa Lang zou volgens de Tubantia donderdagavond een afspraak hebben gehad met sc Heerenveen. De verwachting is dat het talent in de komende seizoenshelft weinig aan spelen toe zal komen in Amsterdam en om die reden mag hij verhuurd worden.

Fardau Wagenaar, journaliste van Tubantia, laat in 'De Ballen Verstand' weten dat Lang donderdagavond een gesprek had bij sc Heerenveen. De aanvallende middenvelder staat ook in de belangstelling van FC Twente en naar verluidt zijn er meer clubs uit de Eredivisie - namen worden niet genoemd - geïnteresseerd in Lang.

Leon ten Voorde, een journalist die FC Twente nadrukkelijk volgt, wordt gevraagd of Lang een goede versterking voor de Tukkers kan zijn. 'Ik ga een enorm cliché gebruiken, maar het kan met deze jongen alle kanten op. Hij kan goed voetballen, maar het is ook een beetje een ongeleid projectiel. Ik vraag me af of de technische staf van Twente dat aankan.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
NOS meldt dat hij verhuurd is aan Twente
0 0
Soccerskins
Benieuwd of hij Ejuke of Van Bergen uit de basis kan spelen. Anders zou Heerenveen het systeem moeten omgooien en met Lang op 10 gaan spelen. Lijkt me voor hem wel beter.
1 0
ricky10
Heerenveen is prima, Johnny Jansen is duidelijk en recht voor de raap en houdt niet van fratsen, alleen maar goed voor Lang.
1 0
EuforischeRealist
Zouden ze hem bij Heerenveen als aanvallende middenvelder willen gebruiken? Ik zie hem daar namelijk niet zomaar in de basis komen als vleugelspeler. Die Ejuke en Van Bergen hebben het meer dan behoorlijk gedaan voor de winterstop en op het middenveld hadden ze het met Kongolo, Veerman en Faik ook niet slecht staan.
1 0
iammike
Hoop dat hij naar Fortuna komt. Hebben bijna geen enkele buitenspeler en dat missen ze nu echt. Denk dat Hofland ook een trainer is die hem op mentaal vlak sterker kan maken. Bij Heerenveen weet ik niet of hij wel in de basis komt.
0 0
JordyAjacied
Hij kan het beste naar een team gaan waar de trainer wat uitstraalt en een beetje van de harde hand is maar wel rechtvaardig.
3 0
Duif63
Dick Advocaat dus... !?
0 0