'Ook sc Heerenveen wil Lang graag huren'

BartVeenstra, 16-01-2020 om 08:25, 5826 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In navolging van FC Twente zou ook sc Heerenveen Noa Lang graag willen huren van Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. De krant schrijft bovendien dat meer Eredivisie-clubs interesse hebben in de aanvallende middenvelder van Ajax.

Lang maakte door blessures van Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad voor de winterstop minuten in meerdere wedstrijden voor Ajax. Nu Promes weer fit is, Neres op de weg terug is en de club met Ryan Babel een nieuwe speler heeft, is de kans op speeltijd voor Lang in Ajax 1 weer geslonken.

Zodoende staat men bij Ajax open voor een verhuur van Lang, zo schreven De Telegraaf en Voetbal International woensdag al. De Amsterdamse club vindt het voor de ontwikkeling van de middenvelder beter als hij wekelijks minuten maakt in de Eredivisie. Met Sven Botman heeft Ajax daarnaast al een huurling rondlopen bij sc Heerenveen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Het is niet stoer om rechtop te zitten, je weet toch G.
0 0
Van Reenen
Middenvelder? Dat is nieuw voor mij. Ik dacht dat Noa op de linksbuiten positie speelde. Nou ja, Ajax heeft niet te klagen over het aantal middenvelders.
0 -4
Ajax27
Jij volgt Ajax goed zo te horen.
5 0
MaximilianRosse
Is van origine een nummer 10 maar kan ook als buitenspeler.
2 0
DrD3k
Net als Ziyech en Unuvar zeker?

Deze gasten leren op de buitenpositie mee te verdedigen en te passeren. Dan als ze compleet zijn en zwaar genoeg bevonden, dan pas verhuizen ze naar hun beste positie.
0 0
MPAjax
vind hem beter als aanvallende middenvelder tussen de linies bovenal
2 0
De Stift
Het is goed voor Noa om elke week te spelen. Hij moet wel naar een club die qua speelstijl een beetje op Ajax lijkt. Een van zijn belangrijkste ontwikkelpunten is het spel zonder bal.
2 0
atouba19
Vind het geen overdreven talent maar hij is nog zo jong dat ik niet in kan schatten of het basismateriaal gaat worden. Wat ik wel zorgelijk en super irritant vind is zijn houding. Na de wedstrijd met een harder Marrokaanse accent praten als de meeste echte Marokkanen. Na een wissel een wegwerp gebaar, en gewoon de hele houding staat me tegen. Laat zien dat je trots bent om t mooiste shirt van NL te mogen dragen. Bij Noa zie ik enkel alleen arrogantie. Hierdoor heeft ie bij mij helaas weinig krediet opgebouwd en ben ik er niet rouwig om als ie vertrekt.
6 -4
Ajacied33
Vriend , ga ergens anders lopen janken als je niks te melden hebt. Je doet alsof het een enge ziekte is of zo, om met eventueel een "Marokkaans" accent te spreken.
2 -12
Lazell
Kom op, geef toe. Als jij opeens Limburgs of Achterhoeks begint te praten word je ook raar aangekeken. Blijf gewoon lekker jezelf en probeer niet iemand te zijn die je niet bent.

Niet zo defensief...
8 -1
Ajacied33
Ja, daar ben ik het wel mee eens. Blijf jezelf, maar aan de andere kant, die jongen is nog zo jong. Het is eigenlijk nog een knulletje die op ontdekkingsreis is, hij moet zichzelf nog vinden. Daar horen nou eenmaal bepaalde gedragingen en/of veranderingen bij.
1 -4
edalm
Wat is jong? bijna 21?
0 0
jaribombari
Wordt in juni pas 21. Dat is gewoon jong hoor.
0 0
atouba19
Hoezo niets te melden? Je mag hier toch je mening geven. Hij maakt voetballend geen verpletterende indruk en tel daarbij op zijn irritante nep accent en zijn maniertjes. Vooral na de wissel tegen Valencia.
8 0
GrandMasterFlex
Niet zo overdrijven man met maniertjes. Die jongen is teleurgesteld en piepjong, die heeft z’n emoties nog niet onder controle.
1 -4
Beretta
Even toevoegen aan mijn reactie, want aanpassen kan niet meer...

(Tweede alinea)
Het tweede geeft aan dat er een bepaalde grens zit aan je ontwikkeling, die vanuit Ajax' perspectief belemmerend kan zijn om een consistente toegevoegde waarde te zijn.
0 0
Beretta
Eens met je hoor, mensen moet niet zo zeuren.

Maar je kan het best als signaal zien. Het is drammerig obstinaat en/of een blijk van beperkt intellect als je je accent niet wil/kan aanpassen aan de context en je toehoorders. Het eerste is niet constructief want je hebt de schijn tegen dat je openstaat voor feedback en dus de openheid om jezelf te verbeteren. Het hoeft geen drama te zijn maar impliceert wel dat je op den duur ergens tegen aan zal blijven.

Ik denk niet dat Noa niet slim genoeg is om een hele goede voetballer te worden, met het daarbij benodigde oriëntatie vermogen, beslissingsaardigheden en tactisch inzicht. Maar als hij iets minder "straat" praat in interviews zal het op zijn minst wel een indicatie zijn dat hij zich bewust is van de context en open staat voor verbetering mbt tot zijn voetbalvaardigheden maar ook zijn karakter.

We moeten hem verhuren aan een club waar hij een hele goede kans maak op een basisplek als aanvallende middenvelder, want ik denk dat hij op zijn minst een jaar of 2 een goede 12de man kan zijn voor Ajax, en wie weet meer.
4 0
Ajax_026
De irritatie zit hem vooral in dat het een aangeleerd accent is. Bekijk maar eens interviews van hem als kind.
5 0
Ajax27
Ergens snap ik het wel... maar anderzijds ook weer niet. Het seizoen is nog lang. Het is nog onduidelijk hoe Babel het gaat doen, hoe snel Neres terugkomt en of jongens als Tadic, Ziyech en Donny fit blijven. Waarom dan verhuren? Volgend jaar verhuren zou ik eerder een goede optie vinden.
1 0
iammike
Dan maar Heerenveen, heb niet zoveel sympathie voor Twente.
3 0
Bounce77
Heerenveen dan maar, beter elftal, meer concurrentie
1 0
RobertoD
liever kwijt dan rijk, irritant arrogant mannetje!
10 -1
behangdelul
Heerenveen over Twente graag. Denk dat die trainer van Heerenveen ook wel iets beter met hem om kan gaan.
0 0
Benleiden
Ik denk dat hij bij Twente meer aan bod komt. Bij Heerenveen gaat hij niet alles spelen, want die hebben al aardige flankspelers. Deze zijn tevens eigendom -en eigen jeugd-, dus die krijgen 100% voorrang.
1 0
Maxwell_5
Hij zou Johnsen geeneens als concurrent moeten zien.
0 -6
AFCAwooz
Johnsen zit bij pec. Daarbij; hij kan ook als 10 spelen.
6 0